Pre plnú funkčnosť týchto stránok je nutné povoliť JavaScript.

Maľovanie podľa čísel najobľúbenejších postáv Disney

Hoci sú animované filmy obľúbené najmä u detí, mnohé z nich patria medzi skutočné klenoty svetovej kinematografie. Veľký podiel na tom má Walt Disney, ktorý vytvoril množstvo ikonických kreslených postavičiek. Máte medzi nimi svojho favorita? Potom ich zvečnite maľovaním podľa čísel!

miniatura_FB-disney

Nájsť si koníček je veľmi prospešné pre Vaše duševné a fyzické zdravie. Výskum naznačuje, že koníčky sú dokonca kľúčom k zdravému životu, jeho lepšej organizácii a prežívaniu. 

Prečo teda veľa ľudí nemá koníček? Odpoveď je jednoduchá. Na mnohé koníčky potrebujeme špeciálne zručnosti, veľa času alebo niekoľko nákladných počiatočných investícií. To však neplatí pre maľovanie podľa čísel! Ak hľadáte spôsob, ako zmysluplne stráviť voľný čas a prospieť svojmu telu a duchu, potom je ideálny čas na to, aby ste si vyzdvihli svoju prvú maliarsku súpravu

Darujte kreatívny koníček ako darček

Ak sa vo Vašom okolí blíži oslava a neviete, ako vybrať ideálny darček, skvelou voľbou je maľovanie podľa čísel. Je to veľmi všestranná zábava, ktorá poteší každého. Sady čísel sú vhodné pre:

  • pre ľudí všetkých vekových kategórií
  • pre tých, ktorí nemajú predchádzajúce skúsenosti s maľovaním
  • pre mužov a ženy
  • pre jednotlivcov, ktorí si chcú precvičiť trpezlivosť, koncentráciu a znížiť stres alebo napätieí
  • pre všetkých, ktorí si chcú organizovať voľný čas podľa svojich možností

Maľovanie podľa čísel je jednoducho zábavná aktivita, ktorá si nevyžaduje žiadne predchádzajúce skúsenosti a na začiatok nepotrebujete žiadne špeciálne vybavenie. Ak ho teda plánujete darovať ako darček, stačí si vybrať vhodný motív z našej ponuky a objednať si vybranú sadu na maľovanie, ktorá obsahuje aj podrobný návod.

Okrem toho ponúkame obrazy 5 rôznych úrovní náročnosti. Obtiažnosť maľovania tak môžete ľahko prispôsobiť osobe na základe jej veku, zručností alebo predchádzajúcich skúseností. Jednoduchšie motívy sú spravidla rozdelené do menšieho počtu polí. Vďaka tomu je vyfarbovanie jednoduchšie a rýchlejšie.

clanek_001

Tvorte ako rodina

Nenachádzate počas týždňa veľa príležitostí na aktívne trávenie voľného času s rodinou? Potom si venujte sadu obrazov. Tento kreatívny koníček je vhodný pre všetky vekové kategórie a môžu sa mu venovať dospelí, deti aj seniori. Takže si pripravte maliarsku súpravu a kedykoľvek budete mať pár minút času, môžete sa stretnúť ako rodina a začať maľovať! 

Okrem toho sú maľované motívy Disney ideálnou voľbou pre deti aj dospelých. A čo hotové dielo? Jednoducho si ho zaveste na stenu a získajte jedinečnú spomienku na spoločne strávené rodinné chvíle. Ak teda chcete dať svojim spoločným chvíľam poriadok a čo najviac ich využiť, spoločné maľovanie je presne to, čo hľadáte. Nie je potrebné žiadne špeciálne vybavenie ani talent. Všetko, čo potrebujete, je túžba tvoriť!

clanek_002

Ako funguje maľovanie podľa čísel?

Zaujala vás myšlienka kreatívneho koníčka, ale neviete, čo môžete očakávať alebo ako vyzerá maľovanie podľa čísel? Všetko je veľmi jednoduché! Stačí si pozrieť našu ponuku motívov, vybrať si jeden, ktorý sa Vám páči, a objednať si sadu obrazov. O niekoľko dní Vám príde sada, v ktorej nájdete:

  • odolné ľanové plátno s vybraným motívom rozdeleným do očíslovaných polí
  • štetce rôznych veľkostí
  • očíslované kelímky s farbami
  • podrobný návod
  • master farieb
  • lupu

Plátno v sade bude buď napnuté na rám, alebo bez rámu. Je na Vás, ktorú možnosť si vyberiete. Potom začnete vyfarbovať jednotlivé polia určenými farbami a postupne premeníte čiernobiele plátno na jedinečný obraz, ktorý sa stane originálnym doplnkom každej miestnosti.

Z ktorých motívov maľovania podľa čísel si môžete vybrať?

V našej ponuke nájdete motívy rozdelené do tematických kategórií. Môžete si však vybrať aj podľa náročnosti. Vybrali ste si zložitejší motív a nie ste si istí, či ho zvládnete? Nemusíte sa obávať. Zložitejšie motívy si nevyžadujú žiadne špeciálne zručnosti. Potrebujete len viac času a trpezlivosti. Odmenou Vám však bude prepracované umelecké dielo, ktoré upúta pozornosť každého.

Ak ste v našej ponuke obrázkov zmätení a neviete si vybrať len jeden, potom by sme Vám dnes radi predstavili kreslené motívy od Walta Disneyho. Stanú sa nielen jedinečným solitérom vo Vašom interiéri, ale ich maľovanie si môžete užiť s celou rodinou. Čo môže rodinu spojiť tak ako čarovný svet rozprávok?

clanek_003

Fenomén zvaný Walt Disney

Svet maľovaných postáv a fiktívnych hrdinov je plný známych mien. Len máloktoré meno je však tak známe naprieč generáciami ako Walt Disney. 

Walt Disney bol umelecky nadaný už od detstva. Rôzne peripetie však spôsobili, že úspech nedosiahol okamžite. Walt sa však nikdy nevzdával a jeho odhodlanie a usilovnosť z neho urobili jednu z najznámejších osobností všetkých čias. A niet divu. Veď to bol on, kto dal svetu Mickey Mouse, Popolušku, Dumba, Nema, Malú morskú vílu, Snehulienku a Avengers

Okrem nezabudnuteľných kreslených postavičiek je Walt Disney známy aj vďaka obľúbenej atrakcii s názvom Disneyland. Tu sa stretávajú všetci hrdinovia jeho fantastického sveta a každý deň ho navštívi viac ako 50 000 ľudí. Disney World na Floride je dokonca taký veľký, že je takmer taký veľký ako San Francisco!

Popularita Walta Disneyho je nepopierateľná a jeho rozprávky prinášajú radosť deťom aj dospelým už takmer 100 rokov. Ale prečo Disney? Čo bolo také výnimočné, že ľudia na celom svete tak milujú jeho rozprávky a kreslené postavičky?

Animovaný svet Walta Disneyho

Obrazy Disney sú v našej ponuke zastúpené pomerne bohato, pretože majú veľmi širokú fanúšikovskú základňu. Existuje niekoľko dôvodov, prečo ľudia zbožňujú maľované Disneyho postavičky. Vo všeobecnosti však môžeme povedať, že kľúčovou črtou jeho príbehov je víťazstvo dobra nad zlom a prepracované charaktery postáv. Ruku na srdce, kto z nás nechcel v detstve zažiť vzrušujúce dobrodružstvá. Možno každý! A boli to práve animované disneyovky, ktoré nás vzali na také fantastické dobrodružstvá bez toho, aby sme opustili teplo našich domovov.

Toy Story (Príbeh hračiek)

Neexistuje snáď ani jedno dieťa, ktoré by si nemyslelo, že hračky ožívajú v jeho neprítomnosti. Presne to je motív slávneho animovaného filmu Toy Story od spoločnosti Disney. Dokonalý Buzz Rakeťák a Woody vytvorili kultové rozprávkové duo, ktoré pozná každý. Obrázok Woodyho a Buzza rozžiari nielen detskú izbu, ale aj akúkoľvek inú miestnosť. Koniec koncov, príbeh hračiek sa už dávno nestal rozprávkou, ale absolútnym kultom. Ak teda hľadáte motív, ktorý môžete maľovať s celou rodinou, máte ho pred sebou.

clanek_004

Ľadové kráľovstvo

Víťazstvo dobra nad zlom, krásna Elsa a zábavný Olaf. Táto rozprávka má všetko. Z tohto dôvodu si našla miesto v srdciach mnohých detí. Ak máte aj vy doma fanúšika Ľadového kráľovstva, môžete atmosféru rozprávky preniesť do detskej izby pomocou obrazu Elsa . Jeho náročnosť je jednoduchá a ľadové tóny Vám pomôžu zachytiť na plátne celkom 41 farieb!

clanek_005

Mickey a Minnie

Každá oblasť má svoje vlastné ikony. V oblasti kreslených filmov sú to nepochybne maľované myšky Mickey a Minnie. Okrem toho je obrázok Mickeyho a Minnie pod imelom ideálnym darčekom pre kreatívne deti. Z hľadiska náročnosti patrí k najľahším v našej ponuke. Okrem toho je tento obraz nádherne farebný, a tak umocní hravú atmosféru detskej izby. 

clanek_006

Avengers

Disney však nie je len o maľovaných postavičkách, princeznách a hravosti. Spoločnosť Disney stojí aj za takými veľkými menami, ako sú Iron Man, Spiderman a Groot. Ak teda máte doma dieťatko, ktoré miluje veľké dobrodružstvá a akčných hrdinov, určite ho poteší obraz  Selfie Spiderman a Avengers.

Náročnosť tejto maľby je stredne náročná, preto môžete svojim deťom pomôcť s jej maľovaním a užiť si spoločne strávený čas. Navyše vďaka svojej dôkladnej prepracovanosti nemusí obraz visieť len v detskej izbe. Hodí sa aj do pracovne alebo obývačky. Avengers rozhodne nie sú len pre deti. 

clanek_007

Navštívte s nami svet fantázie

Maľovanie podľa čísel je skvelým zdrojom zábavy pre malých aj veľkých. So spoločnosťou Zuty si môžete byť istí, že hotové diela budú v najlepšej kvalite a budú Vás tešiť po dlhý čas. Aby sme zabezpečili najvyššiu možnú kvalitu, tlačíme naše motívy na odolné ľanové plátno a ponúkame dva rozmery. 

Naše akrylové farby sú namiešané presne podľa potrieb konkrétnej maľby, takže Vám farba nedôjde. A ak áno, pošleme Vám ho bezplatne. Stačí nás kontaktovať na adrese info@zuty.sk

Keďže maľovanie podľa čísel je naozaj jemná a delikátna práca, dbáme aj na to, aby boli čísla jednotlivých polí čitateľné a rozpoznateľné. 

Široký výber, kvalita komponentov a precízne spracovanie nás odlišujú od konkurencie. Pri nákupe u nás získate nielen zábavu, ale aj obraz, ktorý Vás ohromí svojím vzhľadom.

Ak máte záujem o maľovanie podľa čísel, ale nie ste veľkým fanúšikom Disney, pozrite si našu ponuku maľovania podľa čísel. Sme si istí, že vďaka tisíckam motívov máme pre každého niečo! 

Veríme, že nech si z našej ponuky vyberiete akýkoľvek motív, neurobíte chybu. Zábavný spôsob, ako uvoľniť myseľ a telo, a jedinečné umelecké dielo, ktoré rozžiari Váš domov - to všetko získate, nákupom u nás kúpite!