Pre plnú funkčnosť týchto stránok je nutné povoliť JavaScript.

Maľovanie podľa čísel podľa vlastnej fotografie ako darček pre Vašich najbližších

Premýšľate nad darčekom pre Vašich blízkych? Pokiaľ Vás zaujalo maľovanie podľa čísel, ale radi by ste darovali niečo naozaj osobné, máme riešenie priamo pre Vás. Objednajte obraz podľa vlastnej fotografie. V nasledujúcom texte sa pozrieme na to, ako taký motív objednať a čo to všetko obnáša.

Maľovanie podľa čísel je perfektný darček. Hoci ide o plnohodnotný obraz so všetkým, nestojí toľko, čo kúsky u predajcov umenia či reprodukcie slávnych obrazov u veľkoobchodníkov. Sme najväčší európsky výrobca obrazov podľa čísel a radi Vám robíme radosť. Preto sme pre Vás pripravili možnosť vymaľovať si vlastnú šablónu podľa Vašej fotografie.

miniatura_FB

Je len na Vás, ako to pojmete. Obraz podľa vlastnej fotky môžete buď niekomu zaobstarať, nech si ho vymaľuje sám. Alebo ho jednoducho kúpite, vymaľujete a hotový darujete. To bude prekvapenie! Obraz je luxusný darček, na ktorý Vaši najbližší len tak nezabudnú. A zakaždým, keď sa naňho pozrú, spomenú si na Vás.

Obraz podľa vlastnej fotografie objednáte na Zuty.sk

Motív podľa vlastnej fotografie, ktorý si Vaši blízki vymaľujú, alebo ho od Vás dostanú už hotový, je krásny, personalizovaný darček priamo na mieru. Môže ísť napríklad o obrázok vnúčat, štvornohého maznáčika alebo vzácnu spomienku zo svadby či narodeninovej oslavy s rodinou. Je len na Vás, akej spomienke sa rozhodnete na plátne vdýchnuť život.

clanek_001

Fotografie máme všetci radi. Ale taký veľkoformátový obraz, ktorý sa zavesí na stenu, bude vždy vyzerať mnohonásobne lepšie. Nielen, že pôvodná fotografia získa úplne novú atmosféru, ale aj domácnosť vďaka nej prekukne a obdarovaný získa darček, na ktorý bude hrdý as ktorým sa bude rád chváliť.

Ako objednať

Ako si takýto obraz objednať? Pozrite sa na naše stránky a navštívte sekciu maľovanie podľa čísel podľa vlastnej fotografie. Nemusí ísť len o klasickú fotografiu. Radi pre Vás pripravíme akúkoľvek predlohu, ktorú nám zašlete. Napríklad aj obrázok obľúbeného herca z internetu. Aby bol výsledok naozaj k svetu, musí predloha spĺňať určité požiadavky, a to:

  • rozlíšenie väčšie ako 1 MB,
  • mala by byť dobre zaostrená,
  • dobré svetelné podmienky sú kľúčové, predovšetkým pri detailoch.

Pokiaľ by boli detaily v tieni, zle by sa Vám alebo Vašim blízkym obraz maľoval. Zároveň by mohli splynúť s okolím. Ideálne je vybrať obrázok v dostatočnom rozlíšení s ostrými detailmi a v žiarivých farbách.

Čo môže byť na obraze? To je úplne na Vás. Zvládneme ako tvár, tak skupinu ľudí či fotografiu pamiatok alebo prírody. Sme iba mierne limitovaní farbami. Ponúkame až 284 odtieňov, avšak zákazníkom ku každému obrazu pošleme maximálne niekoľko desiatok farieb. Pokiaľ teda bude Vaša predloha veľmi farebná, budeme ju musieť upraviť tak, aby mala nanajvýš niekoľko desiatok odtieňov.

Výsledný obraz môže byť v rozmeroch 40x50 a 80x100 cm. Pre detailný portrét sú vhodnejšie menšie rozmery. Skupina postáv zase bude vyzerať lepšie na väčšom formáte, kde každý človek dostane dostatočný priestor a bude môcť byť vyvedený pekne v detailoch.

clanek_002

Okrem rozmeru si zvoľte aj to, či chcete plátno vypnúť na rám, alebo Vám stačí bez rámu. My odporúčame variantu s vypnutím na rám, lepšie sa totiž maľuje. Akonáhle nájdete tú správnu predlohu, návrh nám odošlite cez náš objednávací systém. Pokiaľ by Vám to nešlo, napíšte nám na info@zuty.sk a pripojte predlohu v prílohe spoločne so všetkými údajmi o objednávke. Na motív je možné pridať aj nápis podľa vlastného uváženia.

Grafik Váš návrh prezrie a pripraví šablóny. Tie Vám odošlmee, aby ste sa na ne pozreli. Ak budete spokojní, obrazy sa odošlú na tlač. V prípade, že by ste mali nejaké pripomienky, napíšte nám ich a návrh vráťte k prepracovaniu. Prvé dva návrhy sú zadarmo. Každý ďalší nový návrh, popr. zmena predlohy stojí 5,70 €.

Čo od nás dostanete

Obraz podľa vlastnej fotky či obrázkov Vám doručíme behom pár dní. Garantujeme najrýchlejšie doručenie. Pokiaľ navyše objednáte za viac ako 50 €, máte od nás dopravu úplne zadarmo. Tú zaisťujú prepravné spoločnosti In Time, Slovenská pošta a Zásielkovňa. Zasielame aj do ďalších európskych štátov.

Obrazy tlačíme na najlepšie plátna, ktoré sú na trhu s umeleckými potrebami k dostaniu. Sú kvalitné a maľuje sa na ne jedna radosť. Okrem motívu na vymaľovanie od nás obdržíte aj predlohu – obrázok, na ktorý sa môžete počas tvorby pozerať a uistiť sa, že sa uberáte správnym smerom.

K obrazu dodáme profesionálne akrylové farby. Dlho sme testovali rôzne zloženie, až sme došli k tomu ideálnemu. Naše farby sú najlepšie a vydržia žiariť dlhé roky potom, čo je obraz dokončený. Nemusíte sa báť, že vyblednú a stratia život.

clanek_003

K farbám pribalíme aj sadu 3 kusov nylonových štetcov. Majú rôznu hrúbku. To preto, aby sa motív maľoval čo najlepšie. Niektoré detaily vyžadujú precíznejšiu prácu. Zato väčšie plôšky môžete vyfarbovať hrubším štetcom. Práca Vám vďaka tomu pôjde rýchlejšie. V balení nájdete aj háčiky na zavesenie obrazu a lupu, ktorú teraz pridávame ku každej zásielke ako darček. Vďaka nej si poradíte aj s tými najmenšími detailmi.

Všetko Vám pošleme v krásnej darčekovej krabici. Nemusíte si preto robiť starosti s balením a prezentáciou darčeka. Obdarovanému obraz odovzdáte presne tak, ako ho od nás obdržíte. Úspech je zaručený.

Čo robiť, ak neviete, ako vybrať správnu predlohu?

Pokiaľ si nie ste istí ohľadom predlohy, vyriešte to jednoducho. Darujte darčekový poukaz na obraz podľa vlastnej fotografie. Obdarovaný si po Vianociach sám premyslí, aký obrázok by sa mu páčil a objedná si podľa vlastného výberu.

Pri poukaze zvolíte rovnaké položky, ako by ste objednávali obraz. Teda to, či chcete variantu bez rámu a teda bez vypnutia na plátno, alebo obraz vypnutý na plátno. Pridáte tiež požadovaný rozmer. Hneď ako objednáte a zaplatíte, zašleme Vám voucher elektronicky na e-mailovú adresu. Pokiaľ by ste si však priali poukaz vytlačiť a zaslať poštou, radi to pre Vás urobíme.

Darčekový poukaz od Zuty.sk na obraz podľa vlastnej fotografie má platnosť 12 mesiacov. V prípade, že by ste potrebovali dlhšiu lehotu, dajte nám vedieť dopredu. Nie je problém poukaz vystaviť na dlhšiu dobu.

Prečo je maľovanie podľa čísel skvelý darček

  • Je to krásna dekorácia do domácnosti. Obrazy pôsobia luxusne a miestnosť vďaka nim hneď vyzerá zaujímavejšie. Hodí sa ako do obývacích izieb, tak spální či detských izbičiek. Je len na Vás či obdarovanom, kam sa ho rozhodne zavesiť. Od nás dostanete len tie najlepšie spracované obrazy, na ktoré budete po vymaľovaní pyšní. Prečítajte si krásne recenzie od našich zákazníkov a presvedčte sa, že s nami je nákup vždy bezpečný.
  • Je cenovo dostupné. Maľovanie podľa čísel je v porovnaní s klasickými obrazmi cenovo dostupnejšie. A tak je to aj múdra voľba pre Vašu peňaženku.
  • Je originálne. Pokiaľ Vás už unavuje nakupovať ohrané darčeky, ktoré má navyše doma takmer každý, nakúpte u nás. Masovo vyrábané dekorácie vo veľkých obchodných reťazcoch toho príliš nevypovedia. Avšak ak darujete takto personalizovaný darček, obdarovaný ocení, ako dobre ho poznáte. Uvedomí si, že Vám na ňom skutočne záleží a potešíte ho.
  • Krásna spomienka. Všetci radi spomíname na pekné momenty v našom živote. Na našich blízkych. Romantické dovolenky. A samozrejme miláčikov. Prečo si teda také spomienky nevyvesiť pekne na oči, kde ich uvidíme každý deň? Darčekom, ktorý je spojený s príjemnými emóciami, stopercentne zabodujete a zahrejete Vašich blízkych pri srdci.

clanek_004

Pre koho je vhodné maľovanie podľa čísel

Obrazy podľa čísel sú vhodné pre všetky vekové kategórie, mužov aj ženy. To preto, že ich ponúkame v rôznych obtiažnostiach. Tie sa dajú vyberať pri klasických motívoch na našom e-shope.

Obtiažnosti sú od seba odstupňované tak, aby mohol vziať do ruky štetec skutočne každý. Tie najjednoduchšie majú väčšie plôšky. Sú určené pre začiatočníkov, ale aj deti či seniorov, ktorí nemajú natoľko rozvinutú jemnú motoriku. Vyznačené plochy sú pravidelné a na motíve nenájdete nič ťažké.

Spolu so zvyšujúcou sa náročnosťou pribúda aj detailov, plôšok a podrobností. Niekedy sa môže stať, že sa plôšky rôzne prelínajú. U tých najťažších už musíte striedať veľkosť štetcov a zapojiť všetok maliarsky um. Je teda len na Vás, ako veľmi pokročilí ste.

Vždy sa oplatí kúpiť radšej jednoduchšiu obtiažnosť, aby ste seba alebo obdarovaného neodradili. A akonáhle sa s maľovaním trochu zoznámite či zoznámi, nabudúce sa objedná vyššia úroveň. Prečítajte si náš článok o rozdieloch v náročnosti. Hneď budete vedieť, akú vybrať.

Aké sú benefity maľovania podľa čísel

  • Odreagujete sa od stresu. Kreatívna činnosť Vám pomôže odreagovať sa a zabudnúť na každodenný zhon v práci či v rodine. Navyše, pokiaľ sa naučíte kvalitne odpočívať, v budúcnosti budete voči napätiu oveľa odolnejší a nabudúce už Vás len tak niečo nerozhodí.
  • Uvoľníte sa. Budete sa sústrediť na vyfarbovanie jednotlivých plôšok a zabudnete na všetko, čo sa Vám cez deň naháňalo hlavou. Príjemne strávený čas so štetcom v ruke Vám bude odmenou po hektickom dni v práci.
  • Rozvíja kreativitu. Kreatívne myslenie a fantáziu musíme neustále stimulovať, inak o ne prídeme. A to platí úplne v každom veku. Spoločne s maľovaním sa učíme na svet pozerať inými očami a vnímať jeho krásy. V práci aj v osobnom živote vďaka tomu získate novú inšpiráciu a elán.
  • Učí trpezlivosti a koncentráciu. S trpezlivosťou a koncentráciou bojujeme snáď všetci. A je úplne jedno, či máme 6 rokov a učíme sa písať. Alebo 30 a snažíme sa vypracovať prezentáciu do práce. Sociálne siete, televízia, rádio – zo všetkých strán na nás útočia vnemy a nenechajú nás v pokoji. Vďaka maľovaniu podľa čísel ale nájdete stratený pokoj. Zlepšíte koncentráciu a zapracujete aj na trpezlivosti. Obraz totiž nebude hotový hneď. Chce to trochu Vášho času. Zato sa ale budete mať vždy na čo tešiť.
  • Rozvíja manuálne zručnosti. Vyfarbovať plôšky chce trochu zručnosti. To všetko postupne natrénujete. Obtiažnosti sú nastavené vždy tak, aby to bola výzva, ale zároveň nič, čo by ste neprekonali. Sami budete prekvapení, čo všetko dokážete.
  • Zlepšuje presnosť pohybov a podporuje ich koordináciu. Toto je obzvlášť dôležité u malých detí, ale aj dospelých a seniorov. Nájdete cit v ruke a presnosť, o ktorých ste ani nevedeli, že ich máte. A to sa predsa vždy hodí.
  • Predchádza degeneratívnym zmenám mozgu u seniorov. Akákoľvek ručná činnosť stimuluje mozog a pomáha mu, aby zostal v kondícii. Okrem písania rukou a rôzneho vyrábania má rovnaký efekt aj maľovanie štetcom.

Prajeme Vám aj Vašim blízkym množstvo zábavy s maľovaním podľa čísel! Ak by ste mali akékoľvek otázky, obráťte sa na našu zákaznícku podporu. Radi Vám poradíme. Zavolať nám môžete každý všedný deň od 8:00 do 16:00 na + 420 555 333 579. Alebo píšte na info@zuty.sk.