Pre plnú funkčnosť týchto stránok je nutné povoliť JavaScript.

Hľadáte vhodný darček pre pár? Spoja ho spoločné večery strávené s maľovaním podľa čísel

Nájsť darček pre partnera, rodičov alebo nejaký iný pár z Vášho okolia býva pekne zložitá úloha. Každého síce môžete obdarovať niečím iným, avšak zážitky, ktoré si užijú spoločne, ich krásne stmelia. A preto ich takýto spoločný darček poteší mnohonásobne viac. Ako sa ale trafiť do vkusu obom zároveň? Máme pre Vás hneď niekoľko tipov, ktorými Vám výber uľahčíme. Vyskúšajte napríklad maľovanie podľa čísel alebo niektorý z originálnych zážitkov.

Vianoce už sú za rohom a k nim patrí každoročná dilema. Čo kúpiť pre blízkych? Pokiaľ už Vás nebaví dávať neustále tie isté ohrané darčeky stále dookola a chcete sa tento rok vyšvihnúť, máme pre Vás niekoľko tipov ako na to. Pri výbere darčekov by ste sa vždy mali držať nasledujúcich pravidiel:

  • Kúpte niečo, čo si obdarovaný pár užije ako spoločnú aktivitu. Vďaka tomu zapália novú iskru a posilnia vzťah. Získajú nové spomienky, skúsia niečo nové a na Vás budú spomínať ako na niekoho, kto im tento super zážitok zariadil.
  • Prekvapte ich niečím, čo ešte nikdy neskúsili. Môžete im síce kúpiť lístok do divadla alebo poukaz do reštaurácie, ale skúste to urobiť tak, aby to bolo trochu netradičné. Pošlite ich napríklad do kina na filmový festival alebo na exotické degustačné menu.
  • Pamätajte - na peniazoch nezáleží. Nie je nutné kúpiť ten najdrahší darček. Vaši blízki určite neočakávajú, že ich pošlete na týždeň na Seychely. Snažte sa o to, aby bol od srdca. Pokiaľ máte obmedzený rozpočet, na množstve e-shopov práve prebiehajú predvianočné zľavy, alebo zabrúste na zľavové portály.

Nie je to tak ťažké, však? Teraz sa pozrieme na konkrétne príklady z praxe, s ktorými stopercentne zabodujete. Máme to vyskúšané!

clanek_001

Obdarujte blízkych maľovaním podľa čísel

Hitom tohtoročných Vianoc je maľovanie podľa čísel. Táto zábavná aktivita totiž chytí úplne každého. A čo je najlepšie - Vaši blízki sa do nej môžu pustiť spoločne. Takže ak stále tápete, čo kúpiť pre oboch zároveň, odpoveď je priamo pred Vami.

Poďme si to trochu predstaviť. O čo vlastne ide a môže sa zapojiť naozaj každý? Maľovanie podľa čísel funguje na podobnom princípe ako omaľovánky. Nenechajte sa ale pomýliť, rozhodne to nie je tak, že by vzali do rúk pastelky a sedeli nad obrázkom formátu A4.

clanek_002

Motívy sú totiž jednak veľkoformátové a za druhé zložitejšie. Hoci výsledok vyzerá ako profesionálny obraz, maľovanie podľa čísel zvládne úplne každý. Dokonca aj úplný začiatočník, ktorý s maľovaním žiadne skúsenosti nemá a štetec berie do ruky prvýkrát od základnej školy. Ponúkame ich totiž v niekoľkých obtiažnostiach a tak nie je problém vybrať. Pokiaľ neviete, ako na tom Vaši blízki sú, kúpte radšej ľahšiu obtiažnosť.

Obraz je zakaždým rozdelený na niekoľko menších plôšok. Tie sú očíslované. A podľa týchto čísel postupne vyfarbujete. Ku každému číslu je totiž priradená iná akrylová farba. Odporúčame článok Ako začať maľovať, kde je všetko dopodrobna popísané a vysvetlené. Navyše s inštruktážnym videom. Je to ľahké, stačí mať len chuť a zapálenie pre vec.

clanek_003

Vyfarbovanie totiž nejaký ten čas zaberie. Je potrebné byť trochu trpezlivý a postupovať svedomito plôšku za plôškou. Rozhodne to však stojí za to. Pomaly Vám pod rukami začne vznikať obraz ako od pravého maliara, ktorý si potom Vaši blízki vyvesia pri sebe doma. Obrazy sú totiž krásne a rozhodne je čím sa chváliť. Doma vytvoria krásnu atmosféru a majiteľom budú robiť radosť. Pretože ich tlačíme výhradne len na tie najlepšie plátna, ktoré sú na trhu s maliarskymi potrebami dostať, výsledok vyzerá úplne ako z galérie.

clanek_004

Nechajte rodičov či kamarátov, nech v sebe prebudia umelcov a užijú si príjemne strávené chvíle nad plátnom. Alebo do toho choďte so svojim partnerom! Maľovanie podľa čísel je nielen zábavné, ale navyše Vás perfektne uvoľní a odreaguje od každodenného zhonu. Ideálna zábava na dlhé zimné večery.

Čo sme pre Vás pripravili

Ponúkame tie najlepšie motívy vo vysokej kvalite z rôznych kategórií. Či už zháňate napríklad krajinky, mestá, celebrity, obrazy s hudobnými motívmi, automobily alebo zvieratá, všetky ich nájdete na našom e-shope. A nielen to, ale aj mnoho ďalších. Sme najväčší európsky výrobca maľovania podľa čísel a tak máme naozaj pestrú ponuku. Predávame aj reprodukcie obrazov slávnych umelcov. Pokiaľ teda máte vo svojom okolí znalca umenia, ktorý má rád slávnych majstrov, je to zásah do čierneho.

clanek_005

V prípade, že by ste pre svojich blízkych chceli niečo naozaj osobné, vyrobíme pre Vás obraz podľa vlastnej fotografie. Nechajte starým rodičom vyrobiť fotografiu z ich svadby. Alebo rodičom fotografiu vnúčat. Je to iba na Vás. Týmto obrazom ich zaručene potešíte. Staňte sa ďalším zo státisícov spokojných zákazníkov, ktorým sme už urobili radosť.

Zakladáme si na bezpečnom nákupe a špičkovej zákazníckej podpore. Máte otázky? Kontaktujte nás! Radi poradíme. Garantujeme najrýchlejšie doručenie. V prípade, že by ste sa veľmi ponáhľali, zariadime pre Vás express odoslanie do 48 hodín. Navyše, ak nakúpite za viac ako 50 €, dopravu od nás máte úplne zadarmo.https://www.zuty.sk/malovanie-podla-cisel-most-cez-zamrznutu-rieku/

Čo všetko od nás dostanete? Okrem obrazu aj vzorový obrázok – predlohu, podľa ktorej si ľahko skontrolujete, že postupujete správne. Ďalej pribalíme najlepšie akrylové farby, ktoré vydržia žiariť dlhé roky úplne rovnako ako v deň, keď bol obraz namaľovaný. Nechýbajú ani háčiky na zavesenie obrazu, po domaľovaní si tak obraz môžete rovno zavesiť na stenu a nestrácať čas zháňaním háčikov v špecializovaných predajniach. A samozrejme štetce, bez ktorých sa žiadny maliar nezaobíde.

To všetko Vám zašleme v krásnej darčekovej krabici. Razom Vám teda odpadnú aj starosti s balením darčeka. My ho totiž zabalíme za Vás. Čo sa rámovania týka, môžete si vybrať, či chcete motív bez rámu a bez vypnutia plátna alebo variant s vypnutým plátnom na rám.

clanek_007

Prečo by ste mali páru kúpiť maľovanie podľa čísel

  • Obraz si vymaľujú spoločne. A užijú si pri tom veľa zábavy. Hotový obraz si vyvesia na stenu a vždy, keď ho uvidia, spomenú si na Vás.
  • Vyskúšajú niečo nové. Zistia, aká skvelá zábava to je. Bez Vás by to určite nevyskúšali a oveľa by prišli. Kto vie, možno pre nich objavíte nový koníček a už na Vianoce nebudú chcieť nič iné!
  • Získajú krásnu dekoráciu do domácnosti. Paráda až na prvom mieste! A návštevy budú závidieť.
  • Odreagujú sa. Kto si dnes nájde čas, aby vyrábal niečo vlastnými rukami? Pritom kreatívna činnosť je vôbec najspoľahlivejším spôsobom, ako sa zbaviť stresu a odreagovať sa.
  • Nie je to drahé. Aký iný darček zabaví oboch na niekoľko večerov, a pritom nestojí ani 20 €? Kúpte im preto motívov pokojne viac. Alebo obdarujte maľovaním podľa čísel všetky páry, ktoré poznáte! Uvidíte, že tento rok zabodujete.

clanek_008                                                                                

Aké ďalšie darčeky sa hodia pre pár

Okrem maľovania podľa čísel pre Vás máme aj ďalšie tipy na to, čím môžete páriku zamilovaných urobiť radosť. Či už sú spolu pol roka, rok alebo napríklad tridsať rokov, máme recept na to, ako ich zaručene na Štedrý deň potešiť.

Fotodarček

Fotodarčeky sú zárukou úspechu. Môžete im darovať napríklad fotoknižku alebo fotokalendár. V špecializovaných obchodoch ale vyrába aj hrnčeky s fotografiami, tričká a ďalšie originálne darčekové predmety. Pekný je aj digitálny fotorámik, na ktorý sa dá nahrať viac fotografií naraz.

Romantický víkendový pobyt

Víkendový pobyt v Česku aj zahraničí sa dá zaobstarať za pekné ceny. Na výber máte napríklad z rôznych wellness zariadení so saunami, masážami a perličkovým kúpeľom. Po takomto výlete si budú pripadať ako znovuzrodení.

Alebo ich pošlite do rozprávky! Niektoré zámky totiž prenajímajú dobové apartmány s krásnou výzdobou a interiérom ako z rozprávky. Wellness býva v cene. Obdarovania si tak budú môcť vyskúšať, ako sa kedysi žilo a ako by sa im páčilo bývať na zámku, kde ich stará verné služobníctvo.

clanek_009

Zážitkové výlety

Majú Vaši blízki radi adrenalín? Zaobstarajte pre nich zážitok, ktorý im rozprúdi krv v žilách. Skvelé sú vyhliadkové lety v mieste bydliska, kde si krajinu svojej mladosti aj so všetkými políčkami, kopcami a vežičkami prezrú z úplne inej perspektívy.

Ďalej sú obľúbené tematické únikové hry (napríklad podľa seriálu či knihy, ktorú prečítali) alebo rýchla jazda autom. Pokiaľ si nie ste istí, do čoho by šli a čo by už bolo príliš odvážne a vystrašilo ich, vyriešte to darčekovým poukazom u konkrétnej spoločnosti, ktorá tieto veci zariaďuje.

Degustácia jedla alebo vína

Patria Vaši blízki medzi gurmánov? Pošlite ich na ochutnávku do vyhlásenej reštaurácie alebo do vínnej pivnice. To sa nakoniec dá spojiť aj s romantickým víkendom. Vôňa kvalitného jedla a pitia je niečo, čo ocení úplne každý. Prečo nevybrať niečo, čo ešte nepoznajú a poriadne ich tak prekvapiť.

Nebojte sa, ak neholdujú vínu, nič nie je stratené – dajú sa totiž zohnať aj ochutnávky piva (alebo pobyt v pivných kúpeľoch) a tvrdého alkoholu. Teraz navyše získavajú na popularite aj degustácie kávy. Takže ak je kvalitná káva to, čomu Vaši blízki prepadli, viete, čím ich potešiť.

Kurzy varenia

V prípade, že patria medzi priaznivcov varenia a jedlo je stredobodom ich života, kurz varenia ich určite poteší. Na internete nájdete rôzne školy varenia, do ktorých sa dá prihlásiť a kde ich naučia pokrmy špecifické pre určitú svetovú kuchyňu.

Doskové hry

Pri doskových hrách sa pobaví celá rodina. Väčšinou sú pre viac ľudí, ale nájdu sa aj také, ktoré sa dajú hrať vo dvojici. Na trhu nájdete naozaj široký výber, ľahko tak môžete vybrať hru inšpirovanú históriu alebo popkultúrou, napríklad ich obľúbeným fantasy filmom. A ak radi lúštia rébusy, čo tak skúsiť hlavolamy?

Kultúra

Za kultúrou sa dá vyraziť na rôzne miesta. Ponúka sa galéria, divadlá, ale aj kiná. V menších nekomerčných kinách často hrajú veľmi pekné filmy, vrátane tých pre pamätníkov. A občas narazíte aj na malé filmové festivaly, napríklad severského alebo španielskeho filmu. Do kina sa dá kúpiť darčekový poukaz a tak si Vaši blízki sami vyberú, na čo by radi vyrazili. Milovníkov umenia pošlite do galérie. Alebo im kúpte maľovanie podľa čísel! To bude ten pravý darček podľa ich gusta.

clanek_010

Kempovanie v prírode – glamping

Doby, kedy kempovanie bolo spojené hlavne s nepohodlím, sú preč. Pokiaľ Vaša mamička vždy odmietala jazdiť pod stan s oteckom práve kvôli nedostatku komfortu, pošlite ich na glamping! Ide o klasické táborenie v prírode, ktoré ale prebieha v luxusných prírodných domčekoch, jurtách alebo napríklad dome v korune stromov. Rodičia tak budú blízko prírode, ale zároveň neprídu o teplo a mäkkú posteľ.

Držíme Vám palce s výberom toho najlepšieho darčeka pre Vašich blízkych. Veríme, že v našom zozname nájdete určite to pravé.