Pre plnú funkčnosť týchto stránok je nutné povoliť JavaScript.

Motívy ze seriálu Wednesday na ZUTY

Podivnú rodinku Addamsovcov si určite vybaví každý. Či už je to neodmysliteľná čierna farba, ktorá je pre nich všetkých tak charakteristická, sídlo plné záhad a tajomstiev alebo ich záľuba v kopaní hrobov. Nech už sú akíkoľvek, všetci sa zhodneme na tom, že sa nám dostali pod kožu.

clanek_001

Príbeh získal ešte väčšiu slávu, keď si ho pod svoje krídla zobral svetoznámy režisér Tim Burton. V tom momente fanúšikovia jeho filmov a všetci, ktorí toto meno poznajú, vedeli, že pôjde o skutočne nevídané dielo. A ako zvyčajne, rozhodne nesklamal.

Hoci sme boli zvyknutí na predchádzajúce spracovania, kde sa samotný dej točil okolo celej Addamsovej rodiny, seriálová adaptácia sa zameriava prevažne na dcéru Morticie a Gomeza. Wednesday, ktorá odmieta akceptovať nastavené spoločenské normy a aktívne proti nim bojuje, sa ocitá v rozpore nielen s vedením školy, ale aj s vlastnou rodinou. Po tom, čo ju vylúčili z ďalšej školy kvôli jej neortodoxnému spôsobu obrany brata Pugsleyho, nastúpi do školy s názvom Nevermore. Táto škola je výnimočná svojím výberom študentov, pretože v nej bývajú všetci, ktorí sú niečím výnimoční a jedineční. Pre bežnú spoločnosť sú neprijateľní a považovaní za vyvrheľov. Hoci sa Wednesday odmieta zmieriť s tým, že školu niekedy dokončí, a plánuje útek ešte pred nástupom do školy, jej život začnú zamotávať nevysvetliteľné udalosti. To podnecuje jej zvedavosť a túžbu prísť veciam na koreň, čo ju vedie k prekvapivým objavom a sebapoznaniu.

clanek_002

Treba uznať, že tvorcovia filmu spolu s hercami odviedli fenomenálnu prácu. Jenna Ortega, predstaviteľka Wednesday Addamsovej, podala skvelý výkon a jej ikonický tanec sa stal populárnym takmer po celom svete.

Krásnym kontrastom a skvelým hereckým duom sú Catherine Zeta-Jones ako Morticia Addams a Luis Guzmán ako Gomez Addams.

Jednou z nových postáv, ktoré sa v seriáli objavujú, je spolubývajúca Wednesday, Enid Sinclairová. Je to veselá, mladá študentka, ktorá miluje pestré farby a pôsobí ako krásny protipól smrteľne vážnej Wednesday. Ako jedna z mála si vybojuje cestu k ľadovému srdcu svojej spolubývajúcej a stanú sa z nich priateľky na život a na smrť.

Ak sa aj vám dostal pod kožu seriál Wednesday a zamilovali ste si rozmanité postavy, prostredie plné záhad a tajomstiev, ako aj jedinečnú tvorbu Tima Burtona, môžete si obohatiť svoju záľubu o maľovanie podľa čísel.

Exkluzívne na Zuty nájdete množstvo motívov zo seriálu Wednesday, ktoré si môžete vymaľovať a posilniť tak svoju záľubu a nadšenie pre rodinu Addamsovcov. 

Ak vás zaujal ikonický tanec, ktorý sa stal virálnym doslova cez noc, môžete si túto scénu vymaľovať podľa čísel.

clanek_003

Je dôležité nezabudnúť na dôležitú postavu celého seriálu, ktorá Wednesday mnohokrát pomohla a ako jediná ju v kritickej chvíli dohnala k slzám. Ruka Vec pomáhala hlavnej hrdinke pri riešení záhadných vrážd a hľadaní stôp, ktoré viedli k hlavnému strojcovi celého spiknutia.

clanek_004

Ako jin a jang by sa dalo označiť priateľstvo Wednesday s jej spolubývajúcou Enid, ktoré sa v priebehu príbehu postupne vyvíjalo. Obe postavy môžete vymaľovať podľa čísel a výsledný obrázok použiť ako nápaditú dekoráciu do Vášho interiéru.

clanek_005

Skvelou správou je, že sa môžete tešiť na pokračovanie tohto legendárneho seriálu. Kým budete čakať na ďalšiu sériu, môžete si vybrať svoj vysnívaný motív a podporiť svoju kreativitu maľovaním podľa čísel.