Pre plnú funkčnosť týchto stránok je nutné povoliť JavaScript.

Nakúpte počas Black Friday a ušetrite až 42%

Máme tu Black Friday – veľký výpredaj, počas ktorého ponúkame naše produkty o desiatky percent lacnejšie. Radi by ste vyskúšali maľovanie podľa čísel, alebo zháňate darčeky pre svojich blízkych? Pozrite sa, ako môžete ušetriť a čo všetko si u nás kúpite.

Black Friday je veľký sviatok všetkých, ktorí radi nakupujú. Počas Čierneho piatku máte možnosť kúpiť maľovanie podľa čísel za skvelé ceny. Už teraz sme si pre Vás pripravili Black Friday zľavy, ktoré budú platné od 12. do 14. novembra. Na nákupy teda máte veľa času. Prejdite si náš e-shop a urobte radosť sebe aj svojim blízkym. Maľovanie podľa čísel sa hodí pre celú rodinu a tak na jednom mieste zoženiete darčeky pre deti, dospelých aj seniorov.

clanek_001

Aké zľavy sme pre Vás pripravili

Počas Čierneho piatku ponúkame zľavy vo výške až 42%. Pokiaľ navyše počas nákupu zadáte kód BLACKFRIDAY v 1. kroku v košíku, získate ďalšiu zľavu vo výške 10 %. Využite našu ponuku a za nákup ušetríte až 42%.

Okrem toho môžete využiť aj ďalšie zľavy, ktoré na Zuty platia celoročne. Patria medzi ne:

  • doprava zadarmo na každý nákup za viac ako 50 €,
  • množstevná zľava 3 % pri nákupe od 115 €,
  • množstevná zľava 5 % pri nákupe od 200 €.

Oplatí sa vstúpiť do nášho vernostného ZUTY klubu. Stačí sa zaregistrovať v našom e-shope ako zákazník a vyplniť si všetky dôležité údaje. To je celé - automaticky sa stanete členom vernostného klubu. A aké výhody Vám tento program prinesie?

  • Vernostná zľava 2% pre každého, kto vstúpi do ZUTY klubu.
  • Členovia ZUTY klubu navyše získajú automaticky zľavu 3, 4 alebo až 6 %, pokiaľ všetky ich nákupy presiahnu určitú hranicu (150 €, 340 € a 530 €). Sumy za nákupy sa totiž na Vašom konte sčítajú a na základe toho systém vyhodnotí výhodu. Určite teda nemusíte nakúpiť naraz za 530 €. Na túto čiastku sa dostanete postupom času. Je však dôležité, aby ste nakupovali vždy prihlásení k svojmu účtu. Zľavy sa nedajú prenášať z účtu na účet.

Nakupujte vianočné darčeky z pohodlia domova a s predstihom

Vianoce už sú za rohom a preto je najvyšší čas začať nakupovať darčeky. Málokto má rád tlačenice v obchodoch. Tento rok sa im môžete úplne vyhnúť. Nakúpte pekne z pohodlia domova, pokojne pre celú rodinu, šéfa a partnera.

clanek_002

Black Friday je ideálna príležitosť, ako zohnať darčeky pod stromček za veľmi pekné ceny. Keďže ušetríte až 42%, môžete toho nakúpiť o to viac. Urobte si obľúbený čaj, zabaľte sa do deky a pekne v pokoji vyberte, čím tento rok Vašich najbližších potešíte. Využite nielen zľavy Čierneho piatku, ale aj množstevné a vernostné. Budete prekvapení, ako tento rok krásne ušetríte!

Ponúkame prémiové sady maľovania podľa čísel. Všetko Vám príde zabalené v krásnej darčekovej krabici a tak už si nemusíte robiť starosti s prezentáciou darčeka, ani kupovať extra baliaci papier. V našej sade maľovania podľa čísel nájdete všetko, čo na tvorenie potrebujete:

  • plátno,
  • kvalitné akrylové farby,
  • 3 ks nylonových štetcov,
  • háčiky na zavesenie obrazu,
  • lupu.

Motívy tlačíme na najkvalitnejšie plátno, ktoré je v predaji na trhu s maliarskymi potrebami. Ponúkame variantu ako s vypnutím, tak bez vypnutia na rám. Avšak prvú možnosť Vám odporúčame. Na vypnuté plátno sa totiž maľuje lepšie, pretože sa neroluje. Rámy sa dajú kúpiť aj zvlášť.

S nami máte navyše istotu, že Vám darčeky dorazia včas. Motívy máme pripravené a odosielame ich express do 48 hodín. Garantujeme najrýchlejšie doručenie, objednajte a už za pár dní môže byť Vaša zásielka u Vás. Nemusíte sa báť, že by u nás Váš balíček „uviazol“.

Urobili sme radosť už státisícom spokojných zákazníkov. Svedčia o tom aj ich milé recenzie, ktoré sú k nahliadnutiu na našom webe. Budeme veľmi radi, pokiaľ budeme môcť potešiť aj Vás.

Prečo je maľovanie podľa čísel najlepší darček

  • Kreatívna činnosť je ideálny spôsob, ako sa odreagovať a oddýchnuť si od každodenného stresu. Sústredíte sa len na vymaľovanie plôšok na obraze a úplne pritom zabudnete na všetky starosti.
  • Maľovanie je skvelá zábava. Vymaľovať obraz Vám niekoľko večerov zaberie a tak sa budete mať vždy cez deň v práci na čo tešiť. Do maľovania sa môžete pustiť sami, s partnerom aj deťmi. Každý svoj obraz, alebo pokojne jeden dohromady.
  • Vytvoríte si originálnu dekoráciu do domácnosti. Obraz dodá miestnosti jedinečný charakter. Je to dominantný prvok, ktorý okamžite strhne pozornosť. Vďaka krásnemu obrazu sa budete doma cítiť lepšie. Uvidíte, že sa naň každá návšteva opýta. A Vy sa budete môcť pochváliť, čo ste sami vytvorili.
  • Podporíte menších umelcov. Pokiaľ už máte dosť bezhlavého nakupovania vo veľkých obchodných reťazcoch a radšej by ste podporili lokálneho predajcu, potom máte skvelú možnosť. Masovo vyrábané dekorácie nič nevydržia. Kvalitný obraz s Vami zostane celý život. Ponúkame originálne licencované motívy od nezávislých umelcov. Svojim nákupom ich podporíte a prispejete na dobrú vec.
  • Vďaka Black Friday ušetríte. Na naše obrazy sa celoročne vzťahujú atraktívne zľavy, avšak počas Čierneho piatku nakúpite vôbec najvýhodnejšie. Využite to!

Pre koho je vhodné

Maľovanie podľa čísel je vhodné pre všetky vekové kategórie. Vďaka tomu, že obrazy ponúkame v rôznych obtiažnostiach, štetec môžu do ruky vziať deti aj seniori. Jednoduchšie úrovne majú veľké plôšky a menej farebného spektra. Maľovanie je vďaka tomu jednoduchšie a prístupnejšie.

Motívy sú preto perfektné aj pre niekoho, kto má slabší zrak a nemá dostatočný cit alebo silu v ruke. Určite Vás poteší aj to, že v krabici od nás nájdete aj lupu. To preto, aby pre Vás aj tie najmenšie detaily boli hračka.

Ťažšie úrovne už sú vhodnejšie pre skúsených. Prečítajte si o rozdieloch v náročnosti na našich stránkach a vyberte si obraz presne na mieru. Nezabúdajte na to, že maľujete pre potechu a zábavu. Nekupujte si zbytočne zložité motívy, len aby ste sa vybičovali k lepšiemu výkonu. Začnite radšej u ľahších a až u nás budete nakupovať nabudúce, siahnite po niečom náročnejšom.

Prečo by mali Vaše deti začať s maľovaním podľa čísiel? Táto činnosť rozvíja ich motoriku a samostatnosť. Naše ratolesti majú úžasnú predstavivosť a akonáhle sa do maľovania pustia, vždy z neho majú obrovskú radosť. Ak máte doma naozaj malé dievčatko alebo chlapčeka, pokojne maľujte spoločne. Aspoň spočiatku. Ukážte im, ako na to. Uvidíte, že to za chvíľu zvládnu úplne sami.

Obrazy sú vhodné pre mužov aj ženy. Rozvíjajú fantáziu a prinášajú radosť. Vďaka tomu, že ponúkame obrovské množstvo rôznych motívov, radosť si u nás urobí každý.

Aké motívy u nás nájdete

Na našom e-shope nájdete hneď niekoľko kategórií, z ktorých môžete vyberať. Napríklad:

  • motívy s divokými zvieratami i domácimi miláčikmi,
  • roztomilé detské obrazy a postavy z rozprávok,
  • kvety a rastliny,
  • krajiny, prírodu, ročné obdobia a zátišia,
  • celebrity, hercov, speváčky,
  • mestá, miesta a známe stavby,
  • romantické motívy,
  • jedlo a pitie,
  • automobily, motorky,
  • a mnoho ďalších.

Pokiaľ máte medzi blízkymi fanúšikmi slávnych maliarov, urobíte im radosť reprodukciou známeho obrazu. Tie v obchodoch stoja niekoľko tisíc, u nás ich ale zoženiete za veľmi priaznivé ceny. V súčasnosti ponúkame Clauda Moneta, Vincenta van Gogha, Gustava Klimta, Picassa a Alfonsa Muchu. Uvidíte, ako obdarovaného poteší, že môže vziať do ruky štetec a namaľovať si pravý obraz, presne ako jeho obľúbenec.

Máte radi jeseň a všetko, čo k nej patrí? Nie je nad prechádzky vo farebnej prírode. Ak ste aj Vy fanúšikmi tohto krásneho ročného obdobia, vymaľujte si obraz Jesenná prechádzka. Vďaka nemu budete mať v obývacej izbe neustále prítomné krásne jesenné farbičky a atmosféru. 

clanek_003

Milovníkom kvetov urobia radosť Slnečnice vo váze. Toto zátišie má veľmi pekné farby a skvele zapadne do interiéru. Nie je príliš náročný, spadá medzi motívy s menšou náročnosťou a preto ním urobíte radosť napríklad babičke alebo dedkovi. Tieto krásavice im totiž nikdy neuvädnú a v obývačke alebo spálni pokvitnú celoročne.

clanek_004

Radi cestujete a ste nenapraviteľní romantici? Pár na moste v Benátkach je scéna ako z filmu! Tento obraz u Vás nesmie chýbať, pokiaľ Vám toto krásne talianske mesto učarovalo. Aby aj nie, jedinečná architektúra a historické pamiatky sú skrátka niečo, na čo sa len tak nezabúda. Pripomeňte si ho zakaždým, keď sa na obraz pozriete.

clanek_005

Mačka a žltý motýľ sa páči všetkým milovníkom mačiek a zvierat vo všeobecnosti. Osloví aj deti - je roztomilý a hravý. Bude vyzerať veľmi pekne v spálni alebo detskej izbe. Či už ho vymaľujete Vy, alebo Vaše ratolesti, radosť z neho budete mať celá rodina.

clanek_006

Hľadáte vkusný doplnok do jedálne alebo obývačky? Práve ste ho našli. Šálok kávy a ruža perfektne zapadne do Vašej domácnosti. Je na ňom totiž všetko, čo máte radi. Dobrá káva, krásna kvetina a voňavé korenie pre dobrú náladu.

clanek_007

Rozhodujte sa podľa toho, čo majú Vaši blízki radi. V prípade, že by ste si nevedeli rady, vždy môžete darovať darčekový poukaz. Obdarovaný si potom sám vyberie, aký motív by sa mu najviac páčil. Avšak zľavy Black Friday sa na zľavové poukazy nevzťahujú.

Objednajte si obraz podľa vlastnej fotografie

Pokiaľ máte v živote moment, ktorý je Vám nadovšetko drahý a máte jeho fotografiu, nechajte si urobiť obraz podľa nej. Vyrobíme Vám motív na zákazku podľa vlastnej fotografie. Vaša spomienka bude na plátne vyzerať úplne skvele. Fotky sú totiž pekné, ale obrazy majú osobitú atmosféru.

Či už ide o fotografiu zo svadby, z mladosti alebo napríklad obrázok Vášho štvornohého maznáčika, radi pre Vás motív pripravíme. Najprv ju nahrajte do nášho systému a zadajte objednávku. Grafik vyhotoví návrh a potom Vás s návrhom kontaktuje zákaznicka podpora. Finálnu podobu spolu prekonzultujete tak, aby ste boli maximálne spokojní. Akonáhle všetko odsúhlasíte, odošleme obraz na tlač a zachvíľu bude u Vás doma.

Predloha by mala byť kvalitná, s rozlíšením minimálne 1 MB. Čím väčšie, tým lepší bude výsledok. Je potrebné, aby bola zaostrená a s dobrými svetelnými podmienkami. Pokiaľ by ste na nej boli napríklad v tieni, len zle by sa Vám motív na plátne vymaľovával. Ostré svetlo a jasné farby sú najlepšie.

Objednávajte u najväčšieho európskeho výrobcu obrazov podľa čísel

Objednajte si obraz podľa čísiel u nás a my Vám garantujeme, že budete spokojní. Užijete si veľa zábavy a pohodových chvíľok, či už sami alebo spoločne s najbližšími. Budete príjemne prekvapení, ako jeden obraz dokáže zmeniť atmosféru u vás doma.

V sekcii Poradňa nájdete množstvo užitočných článkov, ktoré Vám Váš výber uľahčia. Pokiaľ by ste v nej nenašli odpoveď, obráťte sa na našu zákaznícku linku, kde sa Vám budú radi venovať. Black Friday sa koná len raz za rok, využite tieto super zľavy a nakúpte obrazy do zásoby, nech máte vždy čo maľovať.