Pre plnú funkčnosť týchto stránok je nutné povoliť JavaScript.

Prichádza mesiac Blížencov: Ako vybrať darček pre muža a ženu v Blížencovi

Blíženci oslavujú narodeniny od 22. mája do 21. júna. V nasledujúcom texte sa pozrieme na hlavné charakteristiky tohto znamenia. Na základe toho si odvodíme, aký darček pre Blížencov vybrať. Keďže ide o znamenie so silnou fantáziou a elánom, kreatívna činnosť im pomôže dať priechod ich vnútornej energii. Maľovanie podľa čísel je jedným z darčekov, ktorými im zaručene urobíte radosť.

miniatura_FB

Charakteristika Blížencov

Pokiaľ chcete vybrať ten správny darček pre Blížencov, je dôležité preskúmať ich vlastnosti. Čo nám o tomto znamení prezradí astrológia? Ich planétou je Merkúr. Ten im dodáva odvahu a zmysel pre pragmatizmus. Neboja sa urobiť dôležité rozhodnutia a darí sa im v obchode.

Živlom Blížencov je vzduch. Rovnako ako tento element aj oni sú neustále v pohybe. Nedokážu zotrvať na jednom mieste, stále ako by s nimi šili všetci čerti. Radi vymýšľajú rôzne aktivity a nové dobrodružstvá. Neznášajú nudu. Jednou z hlavných charakteristík Blížencov je premenlivosť. Emócie sa v nich striedajú ako na horskej dráhe. Raz sa smejú, druhýkrát mračia. Často majú sklony k hyperaktivite.

Sú známi tým, že majú skvelý zmysel pre humor. Radi sa bavia a dokážu na vlnu veselia strhnúť aj všetky v ich blízkosti. Všetko berú s nadhľadom, dokonca aj sami seba. Nič si nerobia z neúspechov a vrtkavosti šťasteny. Práve vďaka tomu dokážu zvraty v živote prekonať ľahšie než ostatné znamenia.

Ak poznáte Blíženca, určite ste si všimli, že sú vždy stredobodom pozornosti. To preto, že vedia zaujať svoje publikum. Každý ich rád počúva. Blíženec má totiž vždy čo povedať. Sú výreční a majú silnú fantáziu. Dokážu sa so slovami vyhrať tak, aby ste im úplne prepadli. Sú priateľskí a každý sa rád zdržiava v ich prítomnosti.

Aký darček vybrať pre mužov Blížencov

Vyberáte darček pre muža v Blížencoch? Poďme sa mu pozrieť na zúbok. Vedeli ste, že muž narodený v Blížencoch je v srdci nenapraviteľným romantikom? Určite mu urobí radosť pozornosť, ktorú si budete môcť užiť spoločne. Romantická večera v obľúbenom podniku alebo vychádzka na lodičke mu urobia veľkú radosť.

Keďže je muž Blíženec neustále v pohybe a chvíľu neposedí, nesiahnete vedľa s darčekom akčnějšieho rázu. Môžete vyskúšať rôzne zážitkové poukazy, výlet za dobrodružstvom alebo letenky do krajiny, v ktorej ešte nebol. Z objavovania neznámeho je priamo nadšený a uvidíte, že po príležitosti spoznať niečo nové doslova skočí.

clanek_001

Blíženec sa rád baví. Urobte mu radosť vstupenkami na obľúbeného stand-up komika, na veselohru alebo na filmový festival, kde sa hrajú kvalitné a zábavné filmy. Zabrnkajte na jeho strunu a zabavte ho už samotným darčekom. Vymyslite niečo, čo ho rozosmeje a urobí mu to radosť. Určite už Vás tiež neraz niečím prekvapil. Na to sú Blíženci experti. Tento rok je na Vás, aby ste ho prekvapili!

Muž Blíženec má silnú fantáziu. Do noty sa mu trafíte darčekom, na ktorom bude môcť realizovať svoju kreatívnu stránku. Vyskúšajte maľovanie podľa čísel. Keďže je odvážny, nebude sa báť ísť do niečoho nového. A to ani v prípade, že nemá umelecké vzdelanie - veď maľovanie podľa čísel zvládne aj človek bez prípravy.

S maľovaním podľa čísel môže dať priechod svojej vášni pre objavovanie a poznávanie. Stavíme sa, že túto činnosť doposiaľ neskúsil. Vyberte motív, ktorý mu sadne ako uliaty. Pokiaľ má rád automobily, v našej ponuke nájdete veľa motívov s autami, napríklad tento s luxusným čiernym americkým automobilom.

clanek_002

Keďže je Blíženec neposedné znamenie, kreatívna činnosť ho nadchne. Maľovanie ho úplne pohltí a dovolí mu na chvíľu si oddýchnuť. Keďže je to dobrodružná a slobodomyseľná povaha, určite miluje more a oceán, stelesnenie slobody a nespútanosti. Obrazom s plachetnicou vo vetre mu urobíte radosť. Výber motívu je ale nakoniec len na Vás, pretože predsa Vy ho poznáte najlepšie.

clanek_003

Aký darček vybrať pre ženu v Blížencovi

Ženy v Blížencovi sú cieľavedomé a úspešné. Často ide o vynaliezavé dámy, ktoré sa nezľaknú podnikať v doposiaľ neprebádaných oblastiach. Ničoho sa neboja a tak rovnako ako muža Blíženca aj ich poteší darček, ktorý bude trochu dobrodružnejšieho rázu. Pozvite ju na výlet spojený s adrenalínovým zážitkom. Alebo na ochutnávku do netradičnej reštaurácie.

Má vycibrený vkus. Hoci jej príliš nezáleží na materiálnych veciach, pekne zariadená domácnosť ju robí šťastnou. Skúste zvoliť niečo, čím si môže vyzdobiť domov. Či už to sú rôzne sošky alebo exotické dekorácie, žena v Blížencovi bude nadšená.

Ďalšou možnosťou je zahrať na jej kreatívnu stránku. Tu ale opatrne. Keďže je plná vitálnej energie a fantázie, rada sa oddáva kreatívnym činnostiam. Bohužiaľ je veľmi premenlivá, a tak má problém niečo domyslieť až do konca. Neustále je nespokojná a začínala by znovu a znovu.

clanek_004

Darujte jej maľovanie podľa čísel. Obraz maľovaný touto technikou je už dopredu naplánovaný a ona bude len svojou pôvabnou rúčkou vyfarbovať vopred určené plôšky. Oddýchne si, že nemusí nič plánovať a vyhadzovať nedomyslené návrhy motívov, na ktorých vždy stroskotala. Uvidíte, že jej vyčarí úsmev na tvári, keď bude obraz pod jej rukami postupne ožívať. A nakoniec si ho môže zavesiť doma na stenu a skrášliť si ním domov.

Keďže rada objavuje nové miesta, chute a vône, určite rada cestuje. Môžete ju pozvať na výlet za hranice alebo po Čechách. Alebo jej darovať obraz s motívom. Keďže je romantička, určite jej urobia radosť Benátky v noci.

clanek_005

Je ale tiež plná energie a neustále v pohybe. Tak ako premenlivé mesto New York.

clanek_006

Milovníčku zvierat zase poteší obraz kone v abstraktnom prevedení. Vyzerá moderne a doma urobí veľkú parádu.

clanek_007

Či už sa rozhodnete pre akýkoľvek darček, budeme Vám pri výbere držať palce!