Pre plnú funkčnosť týchto stránok je nutné povoliť JavaScript.

Ako vybrať vhodný darček pre ženu? S maľovaním podľa čísel určite nešliapnete vedľa.

Hľadáte vhodný darček pre svoju ženu, sestru, kamarátku, mamičku, babičku, jednoducho pre zástupkyňu tej krajšej polovice ľudstva? To nemusí byť ľahká úloha. Prísť s nevhodným darčekom potom môže byť väčší problém ako nepriniesť žiadny. Chce to niečo originálne, niečo exkluzívne, niečo, čo ju poteší, niečo, niečo, niečo ako maľovanie podľa čísel.

clanek_001

Nevhodné darčeky

Na jednom firemnom vianočnom večierku bola ako polnočný darček pre každého muža pripravená veľká a tučná kniha s názvom „Všetko, čo muži vedia o ženách“. Mala asi 450 strán a všetci muži už netrpezlivo čakali na polnoc, až sa do nej pozrú. Keď sa konečne dočkali a knihu otvorili, ozval sa po chvíľke ticha hlasný smiech – kniha bola úplne prázdna. 450 bielych stránok.

Áno, muži ženám veľmi nerozumejú. Žena žene nemá taký problém vhodný darček vybrať. Muži ale často tápu v neistote. Pritom nevhodný darček nielen že neprinesie radosť, ale môže dosť schladiť atmosféru. Nebolo by prekvapujúce, keby sa žena dokonca urazila, ak dostane niečo, čo by si určite nepriala.

Domáce spotrebiče

Takýmto klasickým nevhodným darčekom môžu byť napríklad domáce spotrebiče. Žehlička, mixér, nový a skvelý mop alebo vysávač. To sú určite užitoční pomocníci, ale čo si potom žena pomyslí? „Som dobrá akurát tak na upratovanie a starostlivosť o mužov.“ Je v poriadku kupovať praktické veci do domácnosti, ale apelujeme na pánov – vyberajte ich so ženou spoločne a neprezentujte ich ako dar.

Praktické darčeky

Tiež ste si ako deti priali pod stromček napríklad vláčikodráhu a našli ste krásne ponožky? Namiesto bábiky to bolo tričko s nápisom? A Ježiško niekde stratil škatuľu so vzduchovkou, takže ju nahradil za knihu, ktorú ste dodnes ani neotvorili? Rovnako sa môže cítiť žena, ktorej sa snažíte dať niečo praktické.

Takže napríklad držiak telefónu do auta, elektrická dečka na zahriatie, luxusný kalendár v koženom obale, to všetko sú určite fajn veci, ale čakajte možno podobnú reakciu ako slzička v oku dieťaťa, ktoré spôsobne ďakuje rodičom za tú sadu ponožiek.

Darčeky pre niekoho iného

Existujú osvedčené darčeky, ako napríklad parfémy, nejaké šperky, spoločná návšteva divadla, alebo večera vo dvojici v nejakej lepšej reštaurácii. Avšak pozor! Aj tu je potrebná opatrnosť.

Napríklad parfém je veľmi osobná záležitosť a nie každou vôňou sa trafíte do čierneho. Alebo dievča s vždy perfektným make-upom a upraveným účesom asi nepoteší adrenalínový víkend kurzu prežitia v divočine. A podobne slečna, ktorá neje mäso, určite neocení návštevu steak house, aj keby podávali ten najdrahší a najlahodnejší steak.

Spoznajte svoju ženu

clanek_002

Tá najlepšia cesta k dokonalému darčeku začína pri tej, ktorú chcete obdarovať. Viete, čo má rada a čo naopak nie? Má napríklad rada šperky, ale nenosila by lacnú bižutériu? Miluje prírodu a prechádzky? Zvezie sa radšej na koni alebo na loďke? Aké má rada kvety? Je to skôr umelkyňa alebo športovkyňa? Zmienila sa v poslednej dobe o niečom, čo by ju potešilo?

To všetko sú skvelé indície na výber darčeka, z ktorého bude mať skutočnú radosť. A nemusí to byť ani nič veľké, ani nič drahé. V zásade ide hlavne o to, aby z darčeka spoznala, že na ňu myslíte. To stačí. Aj keby ste jej dal len obyčajný kamienok, na ktorý namaľujete srdiečko.

Maľovanie podľa čísel je ideálny darček

Existuje darček, ktorý by potešil každú ženu? Naše skúsenosti ukazujú, že áno. Kúpte jej obraz, ktorý si môže sama vymaľovať podľa čísel. Že neviete, o čo ide? Je to vlastne úplne jednoduché - dnes si každý môže vlastnou rukou namaľovať obraz na plátno akrylovými farbami ako pravý umelec.

So sadou na maľovanie podľa čísel od ZUTY získate kvalitné plátno napnuté na drevenom ráme. Na ňom je predtlačený obraz vo forme obrysov s číslami vo vnútri. Čísla sa zhodujú s očíslovanými kelímkami akrylových farbičiek, ktorými obraz postupne vyfarbujete.

Takým darčekom potešíte všetky:

  • Dievčatká, dievčatá, ženy aj babičky – podľa úrovne náročnosti vyberiete jednoduchší obraz pre deti alebo začiatočníkov a napríklad o trochu náročnejší obraz pre dospelú ženu.
  • Skúsené maliarky aj začiatočníčky - 5 úrovní obtiažnosti dovoľuje prispôsobiť sa schopnostiam každej maliarky.
  • Romantičky, cestovateľky, rockerky aj športovkyne - pre každú na našom e-shope nájdete ten správny motív. Stačí svoju ženu dobre poznať.

Pozrite sa na pár motívov z celkových viac ako 2500, ktoré na našom e-shope ponúkame:

Farebné objatie 

clanek_003

Romantické chvíle si praje prežívať každá žena. Či už ide o ženu športovo založenú, prakticky uvažujúcu, alebo o pravú vílu, sú romantické darčeky vhodné takmer vždy. Veď o svojom princovi sníva každá už od 3 rokov.

Bozk

clanek_004

Asi nič nie je také romantické ako bozk. Alebo presnejšie prvý bozk. Na základe toho, ako sa žena pri bozku cíti, dokonca môže prísť rozhodnutie pokračovať vo vzťahu, alebo ho naopak vôbec nezačínať. Tento magický moment zachytilo mnoho umelcov, vrátane Gustava Klimta, ktorý svoj slávny obraz nazval jednoducho - Bozk.

Pivonky v skle

clanek_005

Kvetinou pravdepodobne nepokazíte nikdy nič. Len málo žien kvety neocení. Keď sa navyše trafíte do jej obľúbenej, máte vyhrané. Pivonky síce dlho nevydržia, ale spomienka na tú romantickú chvíľu môže prežiť desaťročia.

Eiffelova veža a ružové stromy

clanek_006

Kto by hľadal romantickejšie mesto, než je Paríž, ten by musel mať asi veľmi tučný atlas. Centrom romantiky je určite známa Eiffelovka. A keď sa navyše trafíte do obdobia rozkvitnutých stromov, bude efekt dokonalý.

Prečo kúpiť obraz od ZUTY?

Maľovanie podľa čísel je dnes také obľúbené, že si nejaký ten obraz môžete kúpiť už skoro aj v papiernictve v nejakom supermarkete. Prečo si teda vybrať na ZUTY a nie inde? Skúsime Vás presvedčiť o našich výhodách.

  • ZUTY je najväčší európsky výrobca predlôh na maľovanie podľa čísel. Vlastníme modernú tlačiarenskú prevádzku, v ktorej pripravujeme a tlačíme plátna, odborne ich napíname do drevených rámov a expedujeme po celej Európe.
  • Máme tisíce spokojných zákazníkov. Naši zákazníci nás chvália ako na našom webe písaním recenzií, ale aj nám posielajú fotografie svojich namaľovaných obrazov. Je úplne bežné, že nás spontánne odporúčajú svojim známym a príbuzným, a všetci potom nakupujú opakovane. Z toho máme neopísateľnú radosť.
  • Objednávku dokážeme odovzdať dopravcovi hotovú do 24 hodín. To znamená, že zásielka s Vaším obrazom k Vám dorazí zhruba za 2–3 dni od ukončenia nákupu na e-shope. Ak teda zháňate darček na poslednú chvíľu, so ZUTY máte šancu to stihnúť.
  • Akonáhle nakúpite tovar za 50 €, máte od nás dopravu zadarmo. Ide o naozaj najnižší limit pre dopravu zadarmo na trhu. Stačí nakúpiť dva menšie obrázky alebo jeden a nejaké príslušenstvo.
  • Na našom e-shope prebehne celý nákup a hlavne platba, úplne bezpečne. Používame zabezpečené protokoly a bezpečnostné prvky pri platbe kartou, takže údaje o Vašej platobnej karte nikam neukladáme a celú komunikáciu šifrujeme. Prípadný útočník nemôže získať žiadne čitateľné dáta.
  • U nás je kvalita na prvom mieste. Kladieme veľký dôraz na výber kvalitného dodávateľa, aby sme ponúkali zákazníkom to najlepšie plátno, najlepšie farby a dokonalú tlač, aby bolo vidieť aj tie najmenšie čísla v malých plôškach. Pri zložitejších obrazoch sú niekedy čísla skutočne miniatúrne. To potom využijete lupu, ktorú teraz prikladáme ako darček ku každej objednávke.
  • Nákupom našich plátien podporujete umelcov, ktorých diela prevádzame na naše plátna. 
  • Vyvinuli sme vlastnú aplikáciu na výrobu plátien z originálnych predlôh. Vďaka tomu disponujeme technológiou pre najkvalitnejší možný prenos originálu na naše predlohy a môžeme teda produkovať tie najlepšie spracované obrazy.
  • Keď už je tento článok o darčekoch, každý by mal byť krásne zabalený. Na to ženy dbajú. Každú objednávku dodávame v krásnej darčekovej krabici. Nečakajte teda, že Vám kuriér doručí hnedú lepenkovú škatuľu. Plátno od nás ihneď spoznáte podľa darčekového balenia.

clanek_007

  • Prepracovaný systém zákazníckej podpory. Na našich zákazníkoch nám skutočne záleží. Každý má možnosť obrátiť sa na našu zákaznícku linku a na čokoľvek sa opýtať - ako najlepšie začať maľovať, komu aký motív vybrať, čo robiť, keď nevystačíte s farbičkami, ktoré ste v sade dostali a pod.
  • Pravidelné či trvalé zľavy a akcie. Choďte na náš web pravidelne, aby ste nezmeškali výhodné zľavy a ďalšie akcie a odmeny. Sme pripravení odmeniť stálych zákazníkov, ponúkame množstevné zľavy, príležitostné akcie, darčeky na nákup alebo odmenu za fotografiu namaľovaného plátna. Určite nakúpite vždy výhodnejšie, než si myslíte.

Nie je na čo čakať – príležitosť na darovanie darčeka sa objavuje každú chvíľu. Bude mať vaša žena či dievča narodeniny či meniny? Blíži sa nejaké spoločné výročie? Je možné osláviť úspech v práci alebo v škole? Budú Vianoce? Alebo jednoducho len chcete svoju milú potešiť niečím originálnym? Kúpte jej nejaký zaujímavý obraz na ZUTY a možno si ho vymaľujte spoločne. Koniec koncov - Váš čas je ten najcennejší darček, ktorý môžete niekomu venovať.