Pre plnú funkčnosť týchto stránok je nutné povoliť JavaScript.

Apríl v znamení Barana: Ktoré obrazy mu urobia radosť?

V apríli má narodeniny Baran. Rozmýšľate, čím mu tento rok urobíte radosť? Zabudnite na okukané darčeky. Maľovaním podľa čísel ho potešíte najviac! Máme pre Vás tipy na to, aké obrazy sú pre Barana ako stvorené. Vyberali sme ich podľa toho, čo o tomto znamení hovorí astrológia.

Apríl je mesiac Barana. Svoje narodeniny oslavuje od 21. 3. do 20. 4. Toto vášnivé, ale zároveň romantické znamenie má veľmi rôznorodú povahu aj koníčky. V nasledujúcom článku sa pozrieme na to, aké obrazy podľa čísel mu urobia radosť a prečo. Budeme sa riadiť nielen jeho povahovými rysmi, ale aj tým, čo má rád a aké farby k tomuto znameniu patria. Najskôr si ale posvietime na to, aký Baran vlastne je.

clanek_001

Aký je Baran

Každý, kto má Barana medzi svojimi blízkymi, si musel všimnúť, aký vášnivý vie byť. Prečo je to tak? Astrológia o Baranoch hovorí, že im vládne ohnivý živel a planéta Mars, ktorá je spojená so silou, energiou a mocou. Nakoniec práve Mars bol pomenovaný po rímskom bohu vojny.

Či ich temperament plynie zo spojenia s bohom vojny, planétou Mars alebo ohnivým živlom, to sa nikdy s istotou nedozvieme. Pravdou ale je, že Baran je čulý a prekypuje životnou energiou. A preto ich máme všetci tak veľmi radi. Ich elán je doslova nákazlivý.

O Baranoch sa hovorí, že sú neohrození bojovníci. Vie si stanoviť cieľ a tvrdo si za ním ísť. Nebojí sa svojich ambícií a chcú ich naplniť. Akonáhle sa Baran pre niečo nadchne, môžete si byť istí, že to tiež dosiahne.

Keďže je taký bojovník, je Baran aj značne tvrdohlavý. A to ho môže dostať do sporov. Na druhú stranu je práve táto jeho povahová vlastnosť veľmi sympatická – má vo zvyku doťahovať veci do konca. Na Barana sa môžete spoľahnúť, že keď niečo povie, tak to aj urobí.

clanek_002

Na Baranoch nás priťahuje, akí sú energickí a plní života. Inšpirácia z nich doslova sála, stačí s nimi chvíľu tráviť čas a ich vitalita na nás preskočí ako blcha z kožuchu. Sú umelecky nadaní. Dokážu vidieť krásu tam, kde ju ostatní nevidia, a svoje múzy nachádzajú v podstate kdekoľvek. Kreatívny darček ich poteší zo všetkého najviac, radi sa oddávajú snívaniu a tvorivej činnosti. Okrem obrazov majú radi aj hudbu, divadlo a tanec.

Keďže majú tak ohnivú povahu, Baranov priťahuje expresionizmus a expresionistická abstrakcia. Vášnivé ťahy štetcom, silné témy, vibrujúce emócie. To je to, čo sa prihovára ich vnútru a čo sa im na obrazoch najviac páči. Pokiaľ im chcete zaobstarať obraz od nejakého konkrétneho umelca, hľadajte v týchto štýloch. Nemusíte chodiť ďaleko, takéto motívy sme pre Vás pripravili na Zuty.

Baranovi záleží na tom, aby okolo seba mal ľudí, ktorí ho majú radi. Je to veľký romantik a verný priateľ. Dajte mu na jeho narodeniny najavo, ako veľmi dobre ho poznáte, a vyberte preňho nejaký originálny darček. Skúste kúpiť takú pozornosť, podľa ktorej pozná, že ho máte prečítaného. Ideálne nejaký obraz s tematikou, ktorá je mu blízka. Tak ktorý to bude?

Čo majú Barani radi

  • Úprimnosť a nekomplikovanosť. Pompézne darčeky sú zbytočné, radšej vyberte niečo od srdca. Hlavne keď z toho poznajú, že Vám na nich záleží a že ste na nich nezabudli.
  • Červenú farbu. Keď ste s rozumom v koncoch, vyberte darček, ktorý je ladený do farby tohto znamenia. Tou je práve červená. Je len na Vás, či zvolíte sýty, krvavý odtieň, karmínovú či bordovú, alebo nejakú odľahčenejšiu verziu, ako je čerešňová, či ľahko do ružova. Aj ružová totiž patrí k červenej farbe.
  • Zvieratá. Barani sú srdnatí dobráci od kosti. Radi sa starajú o všetko živé, či už to sú kvety alebo zvieratá. Práve k zvieratám majú veľmi pekný vzťah. Darčekom so zvieracou alebo prírodnou tematikou rozhodne zabodujete.
  • Oheň. Oheň je ich živel a darček s tematikou ohňa preto bude dobrou voľbou. Obdivujú na ňom jeho slobodu a vášnivosť – veci, ktoré s ním majú spoločné.
  • Romantiku. Ako sme už spomínali, Baran patrí medzi romanticky založené povahy. Je sentimentálny a páčia sa mu veci s romantickou tematikou. Nemusíte byť práve milenci alebo pár, aby ste mu takýto dar mohli dať. Stačí pekný, romanticky ladený obraz či predmet a uvidíte, ako ho potešíte.

clanek_003

Aké obrazy urobia Baranovi radosť?

Expresionizmus je Baranov umelecký štýl. Na našom e-shope nájdete nasledujúcich expresionistov:

Expresionizmus je plný emócií a vášne, rovnako ako Baranova povaha. Vyberte mu nejaký obraz od týchto svetových umelcov. Je len na Vás, či sa ho rozhodnete vymaľovať Vy a darovať ho už hotový. Alebo Baranovi dáte sadu maľovania podľa čísel, aby si motív vymaľoval sám. Tak ako tak je úspech zaručený.

clanek_004

Žena Baran je motív v odtieňoch červenej. Zaobstarajte svojej mamičke, manželke, sestre alebo kamarátke narodenej v znamení Barana tento krásny obraz podľa čísel. Pri jeho maľovaní sa krásne uvoľní a oddýchne si od každodenného stresu. Navyše doň vloží niečo zo seba – svoju vášeň a nadšenie pre vec. Tak, ako to vedia iba Barani.

clanek_005

Kytica maľovaných ruží je obraz s motívom kvetov. Ako sme už spomínali, Baran miluje všetko živé – zvieratá, kvety, prírodu. A červené ruže navyše korešpondujú s jeho obľúbenou farbou. Nakoniec ruža je kvetina lásky a vášne. A navodzuje tú správnu romantickú atmosféru.

Tento obraz si Baran zamiluje hneď z niekoľkých dôvodov. Navyše mu bude robiť radosť aj potom, čo ho dokončí. Motív sa krásne hodí do obývacej izby aj spálne, kde podporí harmóniu a partnerské spolužitie.

clanek_006

Veselé zvieratká od Howarda Robinsona sú perfektným motívom pre Barana každého veku. Obraz je hravý a trochu bláznivý. Vášmu Baranovi s jeho pomocou úžasne zdvihnete náladu. Ak máte pocit, že by potreboval rozveseliť, neváhajte a pozvite do jeho života práve Veselé zvieratká. Nemôžeme predsa byť neustále len vážni, je potrebné sa aj smiať. Obraz mu zdvihne náladu zakaždým, keď sa naňho pozrie. To vám môžeme garantovať!

clanek_007

Oko draka je perfektný motív pre Barana, ktorý má rád fantasy knihy, filmy a seriály. Drak je stelesnením Baranovho živlu, ohňa. Obraz krásne zapadne do jeho domova, ktorý je určite plný kníh, komiksov a fanúšikovských predmetov. Tajomný, ale zároveň silný a vznešený, tak ako Baranova povaha. S drakom si bude na 100% rozumieť!

clanek_008

Baran je skutočný romantik, ktorý sníva o naozajstnej láske. Zaobstarajte mu romanticky ladený motív, z ktorého vyžaruje neha. Určite do jeho života privedie toho pravého/tú pravú. Farebné objatie je obraz, ktorý nenechá nikoho chladným. Naopak, do priestoru vyžaruje príjemnú atmosféru nabitú pozitívnou energiou a láskou.

Na našom e-shope nájdete aj množstvo ďalších motívov, ktorými môžete svojho Barana potešiť. Pre detičky odporúčame sekciu Detské, kde nájdete obrazy pre tých najmenších s rozprávkovou a zvieracou tematikou. Barana ale môžete potešiť aj obrazom krajín, miest alebo zaujímavých miest planéty. A pokiaľ je to naozaj veľký milovník zvierat, nesmiete vynechať našu sekciu Zvieratá. Pre priaznivcov auto-moto sme zase prichystali tematické obrazy v kategórii Dopravné prostriedky.

Okrem štandardných motívov ponúkame aj obrazy podľa vlastnej fotografie. Môžete u nás objednať krásny darček priamo na mieru. Radi Vám na plátno zvečníme fotografiu zo svadby, z dovolenky či obrázok domáceho maznáčika.

Prečo je maľovanie čísel najlepší darček

Maľovanie podľa čísel je jednoduchá a nenáročná kreatívna činnosť, ktorú zvládne aj niekto, kto vlastne maľovať ani nevie. Postup je totiž podobný ako u omaľovánok. Dostanete prázdne plátno s očíslovanými plôškami. A podľa čísel sa plôšky vyfarbujú, každé číslo totiž znamená jednu konkrétnu farbu.

Obrazy ponúkame v niekoľkých obtiažnostiach. Maľovať s nami preto môžu aj deti a seniori, ktorí nemajú toľko sily v ruke. Pre nich je maľovanie podľa čísel obzvlášť prospešné. Trénujú s ním jemnú motoriku a posilňujú tak mozgovú činnosť.

TIP: Na maľovanie podľa čísel ste narazili prvýkrát? Pozrite sa na článok Ako začať maľovať. Nájdete v ňom video a popis toho, ako sa obrazy podľa čísiel maľujú a ako vlastne celá technika funguje. Presvedčte sa, že to nie je nič ťažké.

Je dokázané, že kreatívna činnosť odbúrava stres a zlepšuje náladu. Z dlhodobého hľadiska dokonca psychike pomáha, aby sa stala voči stresu odolnejšia. Pri maľovaní si krásne oddýchnete a zabudnete na všetky pochmúrne myšlienky. Vďaka tomu získate nadhľad a už vás len tak niečo nerozhodí.

Zuty Vám okrem prázdneho plátna dodá aj akrylové farby, nylonové štetce, háčiky na zavesenie obrazov a lupu zadarmo. Všetko Vám doručíme krásne zabalené v darčekovej krabici, a tak môžete rovno balíček vziať a darovať ho tak, ako ste ho dostali. Nemusíte si robiť starosti s prezentáciou. A pozor, doprava od 50 € je zadarmo!

V prípade, že by ste s obrazom neboli spokojní, môžete ho samozrejme vrátiť zadarmo. Na všetky naše produkty platí garancia vrátenia peňazí. Ako sa ale môžete presvedčiť v našich recenziách, zákazníci sú spokojní a veľká väčšina z nich sa k nám vracia, za čo sme veľmi radi. Obrazy podľa čísel sú totiž návykové.

Máte otázky? Kontaktujte našu zákaznícku podporu

Pokiaľ máte ohľadom obrazov akékoľvek otázky, neváhajte sa na nás obrátiť. Na telefónnu linku +421 2 2220  5478 nám môžete zavolať každý všedný deň od 8:00 do 16:00. Alebo nám pošlite e-mail na adresu info@zuty.sk. Radi sa vám budeme venovať a poradíme s výberom.

Rovnako Vám odporúčame na nahliadnutie sekciu Poradňa, kde nájdete prehľadne spracované všetky otázky, ktoré našich zákazníkov zaujímajú.

Veríme, že u nás nájdete ten pravý darček pre Vášho Barana! A keby ste v niečom tápali, ozvite sa nám.