Pre plnú funkčnosť týchto stránok je nutné povoliť JavaScript.

Čím prekvapiť muža k Vianociam? Pomôžeme Vám vyriešiť túto večnú dilemu!

Vianoce už sa rýchlo blížia. Určite si už aj Vy začínate lámať hlavu nad tým, čím obdarovať svojich blízkych. Čo sa týka pánov, tak ti to ostatným nikdy neuľahčujú. Preto sme spísali nasledujúci zoznam tipov na darček pre muža. Určite narazíte na niečo, čo za Vás vyrieši túto večnú dilemu. Radosť urobíte napríklad maľovaním podľa čísel, darčekovými poukazmi a praktickým vybavením. Prečítajte si náš článok a dozviete sa viac!

clanek_001

Vyberanie darčekov pre mužov je pekný oriešok. Väčšinou nedokážu sami povedať, čo by si priali. A tak je úplne na Vás ako darcovi, aby ste prišli s niečím originálnym. Lenže nápady po rokoch dochádzajú. Tiež si tento rok lámete hlavu s tým, ako dať Vášmu partnerovi, oteckovi, bratovi alebo kamarátovi najavo, že Vám na nich záleží? Prejdite si naše tipy na ideálny darček pre muža. Tento rok určite zabodujete.

Ako dobre vybrať a neprebrať

  • Preskúmajte jeho koníčky. Skúste nájsť niečo špecifického. Je to vášnivý knihomoľ? Holduje drahému alkoholu? Rád cvičí? Vybrať ten správny darček je hneď jednoduchšie.
  • Nekupujte nezmysly. Darčeky, ktoré nebudú mať pre obdarovaného žiadny význam a skončia odložené na poličke, kde sa na ne bude len prášiť, vôbec nekupujte. Pokiaľ naopak vyberiete niečo zmysluplné, dáte mu najavo, že je pre Vás skutočne dôležitý a že ste si s výberom dali záležať.
  • Vyhnite sa ohraným darčekom. Župany, pyžamá, diáre - to už tu bolo najmenej tisíckrát. Na obdarovaného takto dojem neurobíte. Skúste vybrať niečo, čo ešte nikdy nedostal.
  • Na peniazoch nezáleží. Darček nemusí byť extra drahý. Je dôležité, aby mal nejakú pridanú hodnotu a bol na ňom odtlačok Vašej osobnosti. Tak zaistíte, že si na Vás spomenie vždy, keď darček vezme do rúk, alebo ho uvidí. Pokiaľ Vás limitujú financie, pokojne niečo vyrobte. Alebo sa na finálnu sumu zložte s ďalšími členmi rodiny. Chcete predsa ukázať snahu a to, že pre Vás je obdarovaný dôležitý.
  • Vyhrajte sa s prezentáciou. Originálna prezentácia dokáže zachrániť aj fádny darček. Či už je to pekné darčekové balenie, alebo to, že predmet schováte na nepravdepodobné miesto, uvidíte, že druhého skutočne rozveselíte. A o to Vám ide predovšetkým.

V nasledujúcom texte sa pozrieme na to, ako vybrať darček pre muža podľa jeho záľub a hobby. Do úvahy samozrejme berte aj vlastné finančné možnosti. Možno Vás to prekvapí, ale super darček sa dá zohnať aj za menej ako 50 €.

Maľovanie podľa čísel pre každého, kto má rád relax a kreatívne činnosť

Maľovanie podľa čísel je perfektný darček pre každého muža, ktorý má v práci veľa stresu a potrebuje si oddýchnuť. Vďaka maľovaniu príde na úplne iné myšlienky. Nejedna vedecká štúdia preukázala, že kreatívna činnosť odbúrava negatívne pocity a starosti.

clanek_002

Maľovanie podľa čísel je samozrejme skvelým darčekom aj pre každého, kto rád tvorí, maľuje, alebo by to chcel skúsiť. Veľkou výhodou totiž je, že naše motívy si zvládne vymaľovať aj človek, ktorý s maľovaním nemá vôbec žiadne skúsenosti.

clanek_003

Na našom e-shope nájdete tie najlepšie motívy automobilov a motoriek, ďalej ponúkame krajinky, prírodu, mestá, zvieratá alebo napríklad slávne osobnosti pop kultúry. A veľa ďalších. Predávame aj reprodukcie diel od slávnych maliarov alebo Vám vytvoríme obraz podľa vlastnej fotografie.

clanek_004

Túto variantu využite pre prípravu motívu presne na mieru Vášmu blízkemu. Napríklad fotografiu Vás dvoch zo svadby, alebo obrázok jeho štvornohého kamaráta. Najlepšie spracované obrazy verné predlohe a s tými najbohatšími farebnými kombináciami nájdete práve u nás. Navyše naše motívy tlačíme na to najlepšie plátno, ktoré je k dostaniu. Je odolné a farby s ním perfektne reagujú. Máme to odskúšané.

clanek_005

Prečo nakúpiť na Zuty.sk? Sme najväčší európsky výrobca motívov maľovania podľa čísel. Zaručujeme bezpečný nákup a profesionálny prístup zákazníckej podpory. Navyše garantujeme najrýchlejšie doručenie na trhu. Ponúkame express odoslanie do 24 hodín a tiež dopravu zdarma pri nákupe nad 50 €. O kvalite našich služieb a produktov nakoniec vypovedajú aj státisíce spokojných zákazníkov a ich milé recenzie.

clanek_006

Stačí objednať a potom už len počkať, až k Vám dorazí Vaša objednávka. Všetko je zabalené v krásnej darčekovej krabici. Okrem motívu na plátne a obrázkovej predlohy Vám dodáme aj najlepšie farby - profesionálne akrylové a to vrátane štetcov. Naše akrylové farby vydržia žiarivé dlhé desaťročia.

clanek_007

Maľovanie podľa čísel je stávka na istotu. Stačí len zvoliť ten správny motív a je to, o nič viac už sa nemusíte starať. Obdarovaný bude mať z darčeka radosť - ukážete mu, že Vám na ňom záleží a že ho dobre poznáte. Navyše si na Vás spomenie zakaždým, keď obraz uvidí visieť na stene.

Darčeky pre športovcov

Pokiaľ Váš blízky rád športuje, či už rekreačne, alebo je to profík, urobte mu radosť niečím tematickým. Športové oblečenie je stávka na istotu, podmienkou je ale vedieť, akú má veľkosť a čo práve potrebuje. Podobne to platí pre športovú výživu a športové vybavenie. Uistite sa, že viete, čo používa a aká je jeho súčasná výbava.

Ak si nie ste istí, potešte ho napríklad permanentkou alebo poukazom do fitnescentra, bazéna alebo na masáže. Určite ocení aj vstupy do sauny. Alebo mu predplaťte hodiny s trénerom. Rovno k darčeku pripojte aj rýchloschnúci uterák a shaker. Uvidíte, že zabodujete.

Obľúbené sú v poslednej dobe tiež športtestery a fitness náramky. Fitness náramky sú ekonomickejší variant so základnými funkciami, športtestery už sa v mnohom vyrovnajú klasickým šikovným hodinkám a sú preto drahšie.

Darčeky pre milovníkov jedla a pitia

V prípade, že má Váš partner, kamarát či príbuzný rád jedlo a pitie, prečo ho nepotešiť niečím z tejto oblasti? Darčeky predsa môžu byť aj k jedlu a často je to oveľa lepšie ako otrepané papuče a ponožky. Ak presne viete, čo má rád, choďte na farmársky trh alebo do predajne a nakúpte mu jeho obľúbené produkty. Či už je to napríklad výber chilly omáčok a pochutín, salámy, syry, alebo naopak sladkosti či zdravé maškrtenie. A všetko naaranžujte do darčekového koša.

Keď si nie ste výberom a produktami tak istí, jednoducho kúpte darčekový kôš už pripravený. Tých je pred Vianocami všade plno a tak nie je nič jednoduchšie. Napríklad výber orechov. Ďalšou možnosťou je objednať poukaz do reštaurácie. Môže to byť buď jeho obľúbený podnik. Alebo naopak miesto, po ktorom už dlhšie pokukuje, ale ešte sa tam sám nevypravil.

Baví ho varenie? Kuchárky od svetoznámych kuchárov sú dobrá voľba. Avšak najlepšie sa učí praxou. Prihláste ho do niektorej zo škôl varenia. Behom pár hodín sa naučí robiť sushi, hit vietnamskej kuchyne Pho bo alebo pizzu ako skúsený Talian.

Pre muža, ktorý má rád dobré a kvalitné pitie, nie je nič jednoduchšie ako kúpiť fľašu niečoho, čo má rád. Vkusným darčekom sú napríklad degustačné sady (rumov, whisky, piva atď.). Alebo príslušenstvo ako sú dekantovacia karafy, osobný polliter, originálny otvárač, sady pohárov apod. Hitom minulého roka, keď boli všetky krčmy zatvorené sa stali domáce pípy. S domácou pípou už si na neho žiadny Lockdown nepríde. Na trhu sú k dostaniu tiež alkoholové zážitky. Objednajte exkurziu s ochutnávkou v pivovare, pobyt v pivných kúpeľoch či poukaz na ochutnávku do vínnej pivnice.

Nebojte - máme tip tiež na darčeky pre milovníkov kávy. Potešíte ho kvalitnou zrnkovou alebo mletou kávou, mlynčekom, french pressom, džezvou, moka kanvičkou či kávovarom. K dostaniu sú aj kurzy, kde sa naučia pripravovať kávu ako profesionál. 

Darček pre muža, ktorému záleží na jeho zovňajšku

Pokiaľ sa o seba Váš blízky rád stará a je to pravý gentleman, určite mu urobíte radosť kozmetikou pre mužov alebo parfumom. Holiacim strojčekom alebo poukazom k barberovi tiež zabodujete. Trendy oblečenie alebo obuv populárnych značiek je tiež dobrou voľbou. Keďže ale málokedy vieme, čo už má a čo nemá, alebo aká je jeho veľkosť, odporúčame darovať poukaz do obľúbeného obchodu. Výber tak necháte na ňom a nemusíte si s ním robiť starosti.

Darčeky pre geekov a technických nadšencov

Máte doma milovníka videohier? Urobte mu radosť predplateným online členstvom na konzolu. Bude tak môcť hrať online s ostatnými hráčmi. Ďalšou možnosťou je kúpiť priamo vysnívanú hru, popr. poukaz s kreditmi, za ktorý si hru vyberie a kúpi sám. Večných hráčov zase poteší dron, interaktívne gadgety alebo autodráha.

Geekovia milujú fanúšikovské oblečenie, sošky a plagáty. V ponuke maľovania podľa čísel máme motívy z hier, napríklad Geralta zo Zaklínača alebo Minecraftu. Taký obraz mu urobí oveľa väčšiu radosť než obyčajný plagát!

clanek_008

Pre technických nadšencov odporúčame darčeky ako je power banka, externý disk alebo ďalšie rôzne PC príslušenstvo. Ak rád fotografuje, môžete mu zaobstarať nejakú výbavu pre jeho koníček, či dokonca nový fotoaparát. Polaroidy sú opäť v kurze.

Čo kúpiť knihomoľovi alebo milovníkovi hudby

Je to jasné - kúpte mu knihu. Ale akú, že? Ak si nie ste istí tým, čo už doma má a čo ešte nie, vyriešte to šalamúnsky a kúpte mu poukaz do kníhkupectva. V antikvariátoch zase zoženiete vzácna prvé vydanie, zberateľské kolekcie či knihy podpísané od autorov. Radosť mu urobíte aj originálnou záložkou do knihy alebo mini lampička s LED žiarivkou, ktorá sa pripína na okraj knihy. Popremýšľajte aj nad čítačkou, vďaka nej si bude môcť čítať naozaj kdekoľvek.

Ak hľadáte darček pre milovníka hudby, kúpte mu gramofón. Ten je v poslednej dobe čím ďalej populárnejší. V antikvariátoch sa dajú zohnať staršie, ale napriek tomu perfektne funkčné, vinylové platne. LP predávajú aj vo veľkých kníhkupectvách a tak to opäť môžete vyriešiť darčekovým poukazom.

Alebo mu kúpte kupón do obchodu s hudobninami, kde zoženie fanúšikovské oblečenie s obľúbenou kapelou, CD a DVD živých koncertov. Chystá sa na Slovensko jeho obľúbený interpret? Potešte ho lístkom na jeho koncert.

Darčeky pre cestovateľov

Pekný darček sú napríklad letenky, alebo rovno celý zájazd do obľúbenej destinácie. Okrem dlhodobých pobytov sú k dostaniu aj víkendové. Obľúbené sú najmä kúpele a wellness. Do týchto typov zariadení navyše nemusia jazdiť ďaleko, plno slovenských zariadení tieto služby ponúka.

Vášnivý cestovateľ určite ocení knihy o cudzích krajinách, mapy, alebo nový cestovný kufor. Pokiaľ rád jazdí napríklad na surf alebo zdolávať vysokohorské štíty, kúpte mu oblečenie alebo výbavu, ktorá mu chýba. Napríklad spacák, ktorý zaberie len minimum miesta, ale zahreje aj v mrazivých teplotách, alebo praktické a funkčné odevy. Nie ste si istí? Vyriešte to poukazom do špecializovanej predajne a máte po starostiach.

Čo kúpiť seniorovi

Vyberať darček pre otecka alebo dedka môže byť trochu oriešok. Skúste niečo praktického, napríklad rádio do dielne, mobil pre seniorov, slúchadlá k televízii alebo elektrobicykel. Radosť mu urobíte i novým, kvalitným matracom či hrejivou dekou. Určite ho potešíte aj rodinnou fotografiou alebo niečím, čo mu bude pripomínať príjemné zážitky s Vami.

Veríme, že si tento rok predvianočný čas užijete a vyhnete sa stresu pri vyberaní darčekov. Kedykoľvek nebudete vedieť, pozrite sa na náš článok - určite v ňom nájdete veľa inšpirácie. Podeľte sa oň aj so svojimi kamarátmi, stopercentne Vám poďakujú, že ste ich zbavili ťažkého rozhodovania.