Pre plnú funkčnosť týchto stránok je nutné povoliť JavaScript.

December v znamení Strelca: Aké toto znamenie je a čo mu urobí radosť?

Strelec je temperamentný, úprimný a plný energie. Keďže má veľa koníčkov a každú chvíľu ho baví niečo iné, vybrať ten správny darček môže byť ťažké. Stavte na jeho záľubu v krásnych veciach, dobrodružstve a na jeho umelecké sklony. Kúpte mu maľovanie podľa čísel.

clanek_01

Aký je Strelec

Strelcov element je oheň, čo presne zodpovedá jeho povahe. Je temperamentný a extrovertný. Väčšinou aj trochu hyperaktívny. Málokedy vydrží v pokoji a nič nerobiť. Ničnerobenie je mu totiž cudzie. Strelec chce konať. Je ambiciózny a má v hľadáčiku veľké ciele.

Nie je pre neho problém dosiahnuť všetko, čo si vezme do hlavy. To preto, že je veľmi cieľavedomý, pracovitý a energický. Jeho ďalšou silnou stránkou je večný optimizmus. Strelec sa jednoducho nenechá len tak rozhodiť. A ak sa na obzore objaví mráčik, zamáva mu a nechá ho odletieť ďalej. Je to nezdolný idealista, ktorý verí v spravodlivý svet.

Na rozdiel od iných znamení (napríklad Rak), Strelec sa nemá problém vyrovnať s náhlymi zvratmi v živote. Nové prostredie a noví ľudia sú pre neho niečo vzrušujúce, čo chce poznať a preskúmať. Je nadšený všetkým novým. Naopak ho nebavia zabehnuté koľaje a stereotyp. Strelec nemá z ničoho strach  a je to nenapraviteľný dobrodruh.

clanek_02

Aký je Strelec vo vzťahu a ako vychádza s ostatnými ľuďmi

Patrí medzi zabávačov a obľúbencov kolektívu. Strelec vždy povie všetko tak, ako to cíti. Niekedy je až príliš úprimný. Avšak nespráva sa neomalene. Aj nepeknú pravdu vie zaobaliť tak, aby protistrana vyšla bez pošramoteného ega. Je to spoločenský človek, ktorý sa rád baví a nepokazí žiadnu srandu.

Čo sa milostného života týka, tak Strelec je spoľahlivý partner, aj keď má tendenciu usadzovať sa až v neskoršom veku. Je síce trochu výbušný, ale zároveň je citlivý a vie, kedy treba ubrať plyn. Akonáhle si zvolí náprotivok, vydrží s ním celý život.

Mať Strelca za partnera je výhra. Užijete si spolu veľa zábavy, vzrušenia a dobrodružstva. Zistíte, že hoci má občas príliš prostoreké ústa, má veľmi láskavú a hravú povahu. Jeho ukecanosť je aj veľkým plusom - nerobí mu problém komunikovať. Navyše si rozumie s deťmi a rodiny si váži nadovšetko. Bude Vás rozmaznávať.

clanek_03

Aké má záľuby

  • Šport. Strelec sa potrebuje nejako vybiť. Energie má totiž na rozdávanie. Či už sú jeho voľbou kolektívne športy alebo napríklad lyže a snowboard, bude rád, keď sa k nemu pripojíte.
  • Umenie. Toto znamenie má silné sklony k umeleckej tvorbe. Či už to je maľba, kresba, literatúra alebo hudba, využijú svoj životný elán a vytvoria niečo neobyčajne krásne.
  • Auto-moto. Automobily, motorky, ale aj multikáry a ďalšie - to všetko je pre Strelca zdrojom skvelej zábavy. Jazda v nich je vzrušujúca a neustále plná nových podnetov. Presne to, čo toto znamenie potrebuje.
  • Cestovanie. Poznávanie nových krajov a ľudí, tanec, ochutnávka exotických kuchýň. Ale aj potápanie, jazda na skútri pozdĺž pláže či windsurfing. To je dovolenka podľa jeho gusta.
  • Príroda a zvieratá. Aj keď je to trochu neriadená strela, Strelec má veľmi citlivú dušu a skvelý vzťah k prírode a zvieratám. Uprostred lesa sa cíti ako doma. Väčšinou má mačku, psa alebo chová hospodárske zvieratá. Najradšej má miláčikov, s ktorými môže zažívať rôzne dobrodružstvá.
  • Rád míňa a dopraje si pekné veci. Najviac sa nájde v moderných technológiách, šikovných spotrebičoch a tiež v pekných doplnkoch a dekoráciách do domácnosti. Domov máva veľmi vkusne a moderne zariadený.

Čo nemá rád a aké sú jeho slabé stránky

Keďže je Strelec úprimná povaha, nemá rád klamstvá a ohováranie. To isté platí o nevere, cez tú vlak nejde. Rozhodne sa pred ním nesnažte nič skrývať. Radšej sa porozprávajte na rovinu a problém hneď vyriešte. Toto znamenie je predsa majster komunikácie. Určite sa vám to podarí.

Hneď za klamstvom nasleduje nuda. Aj tu toto ohnivé znamená neznáša. V práci, ktorá ho nebaví, najskôr dlho nevydrží. To isté platí o spoločnosti ľudí alebo akejkoľvek činnosti. Keďže je hyperaktívny, udržať jeho pozornosť môže byť niekedy naozaj oriešok.

Ďalšou jeho slabou stránkou je vlastne jedna z jeho stránok silných. A tou je úprimnosť, ktorá sa ľahko zvrhne na drzosť. Nemusí to myslieť zle, ale skrátka musí povedať, ako to je. Nemôže si pomôcť. Občas sa kvôli tomu môže dostať do úzkych, alebo nechcene nahnevať niekoho, na kom mu záleží.

Býva žiarlivý a má vlastnícke sklony. Pokiaľ je v zlom rozmare, môže sa správať panovačne a autoritatívne. Pozor, akonáhle si postaví hlavu, len ťažko mu niečo rozhovoríte. Navyše je horkokrvný a výbušný. Akonáhle sa dostanete do sporu, je lepšie nechať ho vychladnúť, a až potom sa o všetkom porozprávať. Vie totiž byť aj pekne nahnevaný.

clanek_04

Potešte Strelca maľovaním podľa čísel

Keďže ho umenie baví a zaujíma, urobte mu radosť maľovaním podľa čísel. Darujete mu obraz, ktorý si bude môcť sám vymaľovať. A potom si ho vyvesí u seba doma. Získa tak rovno aj krásnu dekoráciu do domácnosti.

Maľovanie podľa čísel funguje na podobnom princípe ako omaľovánky. Obraz je rozdelený do niekoľkých malých plôšok, ktoré sú očíslované. Ku každému číslu patrí konkrétna farba. Na základe tohto jednoduchého kľúča sa vyfarbí celý obraz.

Výhodou je, že vymaľovať obraz podľa čísel zvládne úplne každý. Motívy vyrábame hneď v piatich náročnostiach, pričom najjednoduchšie obtiažnosti zvládnu dokončiť aj malé deti. Pozrite sa na video v článku Ako začať maľovať. Sami uvidíte, aké je to ľahké.

Zmyslom obrazov podľa čísel je dobre sa pobaviť a odreagovať sa. Vyskúšať niečo nové. Zažiť vzrušujúce dobrodružstvo a spoznať nové, snové svety. A to je presne niečo pre Strelca. Okrem toho, že konečne nájdu zmysluplné využitie pre svoju neutíchajúcu energiu, tak si tiež príjemne oddýchnu a hodia stres za hlavu. Toto znamenie si navyše veľmi rado zvelebuje svoje kráľovstvo. A tak je originálna dekorácia tou správnou voľbou.

Nakúpte u nás a my Vám okrem motívu pošleme aj profesionálne akrylové farby, nylonové štetce, háčiky na zavesenie obrazu a vzorový obrázok. Plátno si navyše môžete nechať vypnúť na rám, čo odporúčame. Uľahčuje to maľovanie. A aby sa Vám tvorilo ešte ľahšie, ku každej objednávke pridáme aj lupu zadarmo.

To všetko pre Vás zabalíme do krásnej krabice, takže už si nemusíte robiť starosti s prezentáciou. Za pár dní je balíček u Vás. Ak navyše nakúpite za viac ako 50 €, dopravu máte zadarmo.

Aké motívy pre Strelca ponúkame? Na našom e-shope nájdete napríklad obrazy so zvieratami, prírodou, mestami, exotickými krajinami, celebritami, ale aj dopravnými prostriedkami. Pripravili sme aj reprodukciu obrazov slávnych umelcov. Vyberajte podľa toho, čo má Váš blízky rád.

Nadšencovi do automobilov urobí radosť obraz so starým autom. Fanúšik filmov alebo počítačových hier zase môže dostať motív s obľúbenou celebritou alebo postavou z hry. Váš Strelec rád cestuje a chodí na výlety? Kúpte mu maľovanie podľa čísel s plážou alebo prírodou.

Sme najväčší európsky výrobca maľovania podľa čísel. Ponúkame vyše 2 500 originálnych motívov. U nás si bez obáv vyberiete. Aby sme vám všetko uľahčili, pripravili sme pre vás malú ochutnávku obrazov. Inšpirujte sa!

Motívy pre Strelcov

Planéty slnečnej sústavy

Planéty slnečnej sústavy je obraz plný vesmírneho dobrodružstva a vzrušujúcich nových zážitkov. Strelca tento motív poteší. Je originálny a rozhodne sa pri jeho maľovaní nebude nudiť. V každom Strelcovi je totiž kus dobrodruha, ktorý by neváhal ani sekundu a do kozmu vyrazil.

Obraz Vám vyrobíme v najjednoduchšej obtiažnosti. A tak ho bez problémov zvládne aj ten, kto s maľovaním žiadne skúsenosti nemá.

clanek_05

Maliarka z Japonska

Maliarka z Japonska je krásny obraz s vyváženými farbami a exotickou tematikou. Pokiaľ je Váš Strelec vášnivý cestovateľ alebo dobrodruh, tento motív je stávkou na istotu. Sýta červená rozžiari interiér tajomnými diaľkami a príjemne ho zútulní. Takto výrazné farby sú presne podľa jeho gusta!

clanek_06

Strelci milujú abstrakciu!

Strelec je znamenie, ktoré priťahuje abstrakcia. Nie každý tomuto štýlu rozumie, oni ale áno. Dokážu sa na roztodivné tvary dokonale naladiť a vidia v nich viac ako ostatní. Abstraktnými tvarmi totiž aj oni vyjadrujú svoju nespútanú životnú energiu. Radi pri tvorbe siahajú po výrazných farbách a neobvyklých kombináciách.

Darujte im abstraktný motív. Napokon budú môcť dať priechod svojej energii a naplno sa realizovať! Aké obrazy s abstrakciou u nás nájdete?

Dúhové maľované srdce

Dúhové maľované srdce je krásne farebný, výrazný abstraktný motív, ktorý je doslova explóziou energie a sily. Odráža Strelcovo vnútro a emócie. Do jeho tvorby sa ponorí a neprestane, kým ho nedokončí. Náročnosť je najnižšia, a tak je tento darček vhodný aj pre neskúsených maliarov.

clanek_07

Tyrkysová abstrakcia

Tyrkysová abstrakcia vnesie do Strelcovho života chýbajúcu pohodu. Táto farba má totiž pozitívny vplyv na psychiku. Upokojuje a pomôže mu relaxovať. Pokiaľ Váš blízky žije hektický život, našli ste správny motív, vďaka ktorému vybúri svoju energiu, ale zároveň odbúra stres a napätie. Navyše, keď si ho zavesí v interiéri, bude z jeho príjemnej aury čerpať neustále.

clanek_08

Aké ďalšie darčeky Strelcovi urobia radosť?

Voucher na zážitok alebo adrenalínový šport. S wellness pobytmi u Strelca príliš nepochodíte. Potrebuje niečo vzrušujúce. Pošlite ho preto na nejaký zážitok alebo adrenalínový šport.

  • Pozvanie do galérie alebo do divadla. Choďte spoločne za kultúrou. Spojte to s večerou v obľúbenom podniku.
  • Šperky. Strelci majú radi šperky. Ženy majú rady hravé a originálne prívesky, ktoré sú zároveň decentné a dajú sa nosiť každý deň. Skúste niečo s geometrickými motívmi, sú teraz v móde. Pre mužov kúpte náramok z ušľachtilého kovu alebo kože.
  • Vstupenky do zoo. Teraz už nám síce prituhuje, avšak vstupenky do zoologickej záhrady sa dajú kúpiť dopredu s dlhšou platnosťou. Pokiaľ ale chcete ísť už teraz, nevadí. Aspoň tam nenarazíte na veľké davy ľudí, ako keď je sezóna.
  • Letenky do zahraničia. Vyrazte spolu za novým dobrodružstvom!
  • Športové vybavenie. Strelec sa pri športe cíti ako ryba vo vode. Určite by sa mu hodilo nejaké termo tričko na behanie alebo oblečenie do posilňovne.

Oslávte narodeniny Vašeho blízkeho s láskou a v pohode. Veríme, že Vám naše tipy uľahčia výber toho pravého darčeka.