Pre plnú funkčnosť týchto stránok je nutné povoliť JavaScript.

Holly Simental je na Zuty

Holly Simentalová, ktorá žije v Rene v Nevade, maľuje milých domácich miláčikov a roztomilé divé zvieratá. Do svojich chlpatých objektov začleňuje ľudské výrazy a jej diela pomôžu dodať Vášmu domovu očarujúcu atmosféru. Sme hrdí na to, že môžeme spolupracovať s Holly a sprístupniť jej umenie našim zákazníkom.

Holly je úžasná umelkyňa, vďaka ktorej sa cítite prepojení s každým zvieraťom, ktoré namaľuje, ako by ste im mohli čítať myšlienky. Kreslí už od svojich šiestich rokov. Vtedy prehrala so svojou kamarátkou súťaž o to, kto namaľuje lepšieho koňa. Prehra ju motivovala k tomu, aby sa v kresbe stále zlepšovala.

Zvieratá sú hlavným námetom jej obrazov. A pretože si bez dobrej kávy nevie predstaviť deň, často na jej obrazoch uvidíte zviera práve s hrnčekom kávy. Mala to šťastie, že vyrastala pri jazere Tahoe v Kalifornii. Milovala tamojšiu divokú prírodu a pracovala ako dobrovoľníčka v Lake Tahoe Wildlife Care, čo je nemocnica pre divé zvieratá. To ešte viac prehĺbilo jej záujem o zvieratá aj znalosti o rôznych druhoch.

Sama hovorí, že keď tam bola, venovala pozornosť prirodzeným výrazom zvierat a videla v nich podobnosť s ľuďmi. Teraz sa snaží tieto jedinečné vlastnosti, ktoré sú špecifické pre zvieratá, zachytiť na svojich obrazoch.

Zaujímavosťou na obrazoch od Holly je fakt, že na každom obrázku je biblický verš, ktorý sa vzťahuje na tému diela. Diváci si užijú humor so zvieraťom v neobvyklej situácii a zároveň môžu urobiť ďalší krok a vyhľadať si priložený verš z Písma, aby v ňom našli pre seba hlbší význam.

Jedinečnosť jej obrazov tkvie v tom, že maľuje zvieratá tak, aby vyzerali realisticky, ale pritom mali ľudské vlastnosti alebo atribúty. Najčastejšie labužnícky popíjajú kávu.

Jej obľúbenou technikou je akvarel, olej, pastel a akryl. Mimochodom - akrylom si môžete namaľovať niektorý z jej obrazov vďaka maľovaniu podľa čísel aj Vy. A tak, ako odporúča Holly, radšej používajte kvalitné výtvarné potreby. Vaše obrazy tak budú tiež oveľa lepšie.

Pozrite sa na niekoľko obrazov z jej štetca:

Líška a káva

holly_001

No nevyzerá snáď práve takto každý milovník kávy ráno po prvom dúšku? Bez tohto voňavého nápoja si mnohí z nás nevedia predstaviť deň. K milovníkom kávy patrí aj Holly Simental.

Sánkujúce zvieratá

holly_002

Nie je nad to užiť si trochu zimnej zábavy. V prírode je zima pre zvieratá skôr obdobím núdze a starosti o prežitie, ale na obrazoch Holly Simental si pokojne môžu užívať zimné sánkovanie.

Sovy

holly_003

Akú asi kávu pije ktorá sova? Obraz sovičiek s priradeným typom kávy patrí k tým prvým, ktoré Holly predala, a tým sa stala profesionálnym umelcom. Uhádnete, aké sovy na obraze sú? Puštík, sýček, výr, či malý gulíšok?