Pre plnú funkčnosť týchto stránok je nutné povoliť JavaScript.

Milujete kvety? Potešte seba, alebo svojich blízkych obrazmi podľa čísel s krásnymi kvietkami!

Kvety Vám prinášajú radosť a baví Vás alebo Vašich blízkych niečo vytvárať? Pokiaľ si bez nich nedokážete Vy alebo Vaši blízki svoj život predstaviť a zároveň ste tak trochu domáci majstri a radi niečo vytvárate, máme tip na darček presne pre Vás. Rovnako ako pestovanie a starostlivosť o rastliny, aj kreatívna činnosť totiž upokojuje a zlepšuje náladu. Vďaka maľovaniu podľa čísel získate domov nielen nádhernú dekoráciu, ktorú bude každý obdivovať. Ale aj kvety, ktoré už nikdy neodkvitnú.

ministura_FB

Kto by sa necítil dobre medzi kvetinami. My si už ani domácnosť bez nich nevieme predstaviť. Vôbec nezáleží na tom, či bývate v prírode, alebo v meste. Rastliny sú skrátka potrebné v dome aj v byte. Majú upokojujúci účinok a miestnosť rozjasňujú farbami.

Okrem živých sa dajú zaobstarať aj tie „neživé“ – dekorácie s kvetinovou tematikou. Niekto nedá dopustiť na bytový textil s kvetmi, iný má zase rád riad zdobený lístkami. Všetkým sa ale bude páčiť obraz s krásnymi kvetmi.

clanek_001

Pokiaľ nechcete míňať tisíce a tisíce za reprodukcie, kópie, či dokonca originály, objednajte si obraz podľa čísel. Môžete ho buď najskôr vymaľovať, a až potom darovať, alebo Vašich blízkych prekvapiť nevymaľovaným motívom, ktorý dokončia až oni sami.

Pokiaľ o maľovaní podľa čísel počujete prvýkrát, musíte sa s ním zoznámiť. Je to totiž veľký hit tohtoročných Vianoc! Aby nie. Okrem toho, že krásne vyzerá, má aj množstvo benefitov pre ľudskú psychiku. Prečítajte si náš článok, zistíte v ňom všetko dôležité.

Čo je maľovanie podľa čísel

Maľovanie podľa čísel baví ľudí po celom svete. Ako je možné, že ste o ňom ešte nepočuli? To hneď napravíme. V skratke - vzniklo v Amerike v 50. rokoch minulého storočia. Avšak korene má oveľa hlbšie, a to až v talianskej renesancii. Podobnú techniku ​​totiž využíval Leonardo da Vinci, keď učil svojich učňov maľovať a kresliť.

Ako to celé funguje? Je to veľmi ľahké. Určite si pamätáte omaľovánky z detstva. Aj tu dostanete plátno, ktoré je rozdelené na množstvo malých častí. Na týchto plôškach nájdete malé číslo a podľa neho dielik vyfarbíte farbou. Ku každému číslu totiž patrí konkrétna farba. Nad farbami preto nemusíte nijako premýšľať. Ani nad kompozíciou obrazu. Všetko je už dopredu rozvrhnuté od grafika a vytlačené z našej dielne.

clanek_002

Nenechajte sa pomýliť, aj keď je princíp podobný omaľovánkam, výsledok sa podobá profesionálnemu obrazu. To preto, že sa maľuje na skutočné plátno a využívajú sa akrylové farby, nie pastelky a fixky. Výsledok je vďaka tomu na nerozoznanie od diela z galérie.

Pokiaľ by ste sa radi dozvedeli o tejto metóde trochu viac, odporúčame prečítať článok Ako začať maľovať. Všetko sme tam do detailov rozobrali. Tiež v ňom nájdete video, v ktorom si prezriete, ako obrazy podľa čísel vyzerajú v praxi.

Prečo je to skvelý darček

Oddýchnete si a odreagujete sa. Pokiaľ má niekto z Vašich blízkych starostí nad hlavu, potešte ho krásnym kvetinovým motívom. Pri maľovaní sa bude sústrediť len na obraz, ktorý mu bude vznikať pod rukami, a úplne zabudne na všetko, čo ho trápi.

Veľa vedeckých štúdií potvrdilo, že tvorenie a kreativita zlepšujú náladu a zvyšujú odolnosť voči stresu. Preto maľovanie podľa čísel ocenia sestrička z nemocnice, mamička na materskej aj manager firmy. Pretože chvíľku pokoja a pohody si predsa zaslúžime všetci.

Nestoja veľa peňazí. Pri darčekoch často riešime cenu. To platí aj v prípade, keď chceme urobiť radosť sami sebe. Obrazy bývajú drahá dekorácia a málokto si ich dnes môže dovoliť. Avšak obrazy podľa čísel Vašu peňaženku potešia. Motív sa dá totiž kúpiť aj okolo 20 € a menej, vrátane akrylových farieb a štetcov. Na našom e-shope navyše neustále prebiehajú nejaké akcie a zľavy.

Sú vkusným doplnkom do domácnosti. Všetci si radi zvelebujeme svoje kráľovstvo. Chceme sa cítiť dobre a príjemne. Domov si predsa chodíme oddýchnuť a načerpať nové sily. Pozývame si k sebe návštevy a organizujeme rodinné oslavy. Preto je obzvlášť dôležité dbať na vhodný dekor.

clanek_003

Pekný motív s kvetmi vnesie do Vašej spálne alebo obývačky atmosféru harmónie a pohody. Spomeňte si, ako dobre sa cítime v prírode. Teraz ju môžete mať aj u Vás doma. Akonáhle obraz dokončíte, zavesíte ho na stenu. A tam už bude neustále robiť radosť Vám aj Vašim blízkym.

Zvládnem maľovanie podľa čísel aj ja alebo moja mamička?

Áno! Maľovanie podľa čísel zvládne naozaj každý v akomkoľvek veku. Či už ho chcete pre seba, pre dcéru, mamičku alebo otecka, dedka či babičku, nemôžete siahnuť vedľa. Na krabiciach máme uvedené, že je vhodné pre deti od 4 rokov aj pre dospelých do 99 rokov. Teda maľovať s nami môžu aj deti a seniori. Ako je to možné, keď obrazy na prvý pohľad vyzerajú celkom zložito?

Motívy totiž ponúkame v piatich rôznych obtiažnostiach. Tie sa od seba líšia veľkosťou plôšok, ale aj napríklad počtom farieb, ktoré budete potrebovať. Jednoduchšie obtiažnosti majú veľké plôšky s väčšinou pravidelným tvarom, sú vhodné najmä pre malé deti a každého, kto už nemá takú silu v ruke. Ku každému baleniu navyše pridávame lupu, a tak na obraz dobre uvidia aj seniori.

Ak si nie ste istí, akú obtiažnosť zvoliť, prečítajte si nášho sprievodcu Rozdiely v náročnosti. Vysvetľujeme v ňom rozdiely medzi jednotlivými úrovňami. A taktiež sme pre Vás na túto tému pripravili názorné video.

clanek_004

Najväčšou výhodou maľovania podľa čísel je, že naozaj nemusíte byť žiadny skúsený maliar, aby ste si ho mohli užíť. Nie je to žiadna výučba, ani dril. Len príjemná oddychová činnosť. Nenechajte sa zviazať pochybnosťami a objednávajte jednoduchšiu obtiažnosť. Až získate istotu, nič Vám nebráni v tom pustiť sa nabudúce do väčšej výzvy.

Kde kúpiť maľovanie podľa čísel

Obrazy podľa čísel zoženiete u nás. Značka Zuty.sk je najväčší európsky výrobca vo svojom obore, a preto sa na nás môžete spoľahnúť. Na našich stránkach nájdete bohatú ponuku motívov s prírodou, kvetmi a rastlinami.

clanek_005

Je len na Vás, či zvolíte skôr pohľad do krajiny, zátišie v interiéri, alebo napríklad reprodukciu slávneho obrazu od maliara s kvetinovým motívom. Nenechajte sa odradiť prvým pohľadom na motív! Na prvý pohľad sa môže zdať zložitý, ale vďaka systematickej práci a troche trpezlivosti to zvládnete aj Vy. A tak nie je problém namaľovať slnečnice ako van Gogh. Alebo krajinku ako skutočný majster. A to aj napriek tomu, že ste v ruke štetec držali naposledy počas výtvarnej výchovy na základnej škole.

clanek_006

S nami sa totiž maliarom stane úplne každý. Aj ten, kto k tomu nikdy nemal príliš vlohy. Stačí si na to vyhradiť čas a mať chuť na tvorenie. Motívy pre Vás tlačíme na tie najlepšie plátna, ktoré sú v predaji na trhu s výtvarnými potrebami. Nebudete teda maľovať na obyčajný papier. Vy budete mať pracovnú plochu ako profesionál!

clanek_007

Čo od nás všetko dostanete

Spoločne s plátnom Vám pošleme aj najlepšie akrylové farby. Tie zostávajú syté a krásne aj roky po dokončení obrazu. A pretože bez štetcov sa nezaobídete, pribalíme aj tie. Výbavu pre každú objednávku pripravujeme zvlášť, a tak sa nemusíte báť, že by vám čokoľvek chýbalo. S nami je nákup vždy bezpečný.

Ďalej pribalíme aj háčiky na zavesenie a lupu zadarmo. Pri obraze si môžete vybrať, či chcete variantu s vypnutím na rám, alebo úplne bez rámu. Je len na Vás, čo sa Vám viac páči alebo vyhovuje. Pokiaľ by ste si to neskôr rozmysleli, rámy sa u nás dajú bez problémov priobjednať.

Objednajte a my Vám balíček môžeme odeslať čo najskôr. Garantujeme najrýchlejšie doručenie. Na výber máte z niekoľkých dopravcov, je len na vás, ktorý vám vyhovuje najviac. Nie je nič neobvyklé, že zákazníci objednávajú viac motivov naraz. Preto sme pre Vás pripravili ponuku dopravy zadarmo pri nákupe nad 50 € a taktiež množstevné zľavy. Tie sa vyplatia najmä, ak chcete obrazmi obdarovať viacerých členov rodiny.

clanek_008

Stále váhate? Prečítajte si recenzie na našom webe. Obslúžili sme už státisíce spokojných zákazníkov a veríme, že urobíme radosť aj Vám najlepšie spracovanými obrazmi s kvetinovou, ale aj inou, tematikou. Vašu zásielku od nás navyše obdržíte v krásnej darčekovej krabici. A tak obraz môžete rovno darovať, tak ako je. A prezentácia darčeka bude na jedničku!

4 dôvody, prečo kúpiť obraz s kvetinami

Pravé kvety krásne voňajú, ochladzujú vzduch v miestnosti a celkovo sa vďaka nim cítime lepšie. Ako je to ale s obrazmi kvetov a ďalšími, nekvitnúcimi rastlinami? Má vôbec cenu ich kupovať? Nebolo by lepšie jednoducho kúpiť ďalší kvetináč a s darčekom sa viac netrápiť? Vypísali sme pre Vás 4 dôvody, prečo si kúpiť obraz s kvetinami.

  1. Poteší. Kvety sú prosté. A napriek tomu majú v sebe veľa krásy, nádeje a života. Dokážu nás v hĺbke duše osloviť a urobiť nám radosť. Najradšej na nich máme predovšetkým kontrasty farieb, ktoré najlepšie vyniknú práve v obraze.
  2. Nikdy nezvädnú, ani neodkvitnú. Hoci sú kvety nádherné, bohužiaľ ich krása netrvá večne. Možno aj preto ich máme tak v obľube. Avšak kvet na obraze bude vždy stále rovnaký a už nikdy sa nezmení. Bude vám robiť radosť neustále.
    clanek_009
  3. Obraz je dominantný prvok v miestnosti. Pokiaľ trochu zápasíte s prázdnym miestom, alebo neviete, čím miestnosť vylepšiť, ale zároveň to neprehnať, obraz je presne to, čo potrebujete. Je to totiž dominantný prvok, ktorý pritiahne všetku pozornosť a udá tón atmosféry v miestnosti. Chcete mať doma oázu pokoja a pohody? Motív s kvetinami je presne to, čo Vám chýba.
  4. Každá návšteva ho bude obdivovať. Pokiaľ radi robíte dojem na svojich blízkych, maľovaním podľa čísel im vyrazíte dych. Pretože až zistia, že ste obraz vytvorili sami, nebudú sa stačiť čudovať. Navyše sa u Vás budú vďaka peknej výzdobe cítiť veľmi príjemne.

Pokiaľ by ste počas vyberania potrebovali poradiť, obráťte sa na našu zákaznícku podporu. Môžete nám buď zavolať na telefónne číslo +421 2 2220 5478 alebo napísať e-mail na info@zuty.sk. Radi sa vám budeme venovať a pomôžeme s nákupom.