Pre plnú funkčnosť týchto stránok je nutné povoliť JavaScript.

Február v znamení Vodnára

Vodnár je slobodomyseľné znamenie, ktoré má hlavu plnú neuveriteľných nápadov. Čím toto kreatívne a zvedavé znamenie potešiť? Poďme sa trochu zoznámiť s jeho povahou a taktiež s tým, čo má rád. Zistíte, že najlepší darček pre Vodnára je maľovanie podľa čísel!

clanek_001

Aký je Vodnár?

Vodnárov živel je vzduch. Jeho protikladom je Lev a patrí pod planétu Urán. Rovnako ako jeho element, aj Vodnár miluje slobodu a nenechá sa ničím a nikým obmedzovať. Je to veľký idealista plný originálnych nápadov.

Ľudia narodení v tomto znamení majú bystrý intelekt a radi sa dozvedajú nové veci. Bývajú zapálení do umenia, kníh a baví ich sledovať dokumenty z rôznych kútov sveta. Obdivujú prírodu, ale rozumejú aj technickým veciam. Zo všetkých týchto zdrojov čerpajú inšpiráciu pre svoje nápady, ktoré sa môžu okoliu niekedy javiť ako trochu podivné alebo príliš odvážne.

Vďaka ich inteligencii, logickému mysleniu a zvedavej povahe sa medzi nimi nájde množstvo vynálezcov a objaviteľov. Rovnako ako výnimočných umelcov a spisovateľov. Vodnár sa skrátka nenechá limitovať svojou dobou a nebojí sa ísť dopredu.

Neustále sa mu v hlave rodia nové nápady, ktoré by rád uskutočnil v reálnom živote. Ale nie vždy ich zvládne dotiahnuť až do úspešného konca. Je toho skrátka príliš veľa, a tak často prelietava od jedného nápadu k druhému ako neposedný motýľ.

Vodnári bývajú dobrí učitelia a vodcovia. Vedia sa pre vec skutočne nadchnúť a rovnaký zápal vďaka tomu prebudia aj v ostatných. Navyše majú úprimnú a priateľskú povahu, vďaka ktorej si ich každý obľúbi. Silné a úprimné priateľstvo je pre nich jedna z najdôležitejších vecí v živote. Sú považovaní za veselých spoločníkov, ktorým nič len tak nepokazí náladu. Nemajú predsudky a dokážu pochopiť aj toho najväčšieho podivína. Veď aj oni medzi nich sčasti patria.

Jeho najväčšia prednosť je zároveň aj jeho slabou stránkou. Farbistá fantázia a neustály príval nápadov ich skrátka z času na čas rozptyľuje. A keďže nadovšetko milujú slobodu, dlhšie im trvá, kým sa usadia. Niektorí Vodnári pôsobia chladne a odťažite, ale to je len ich maska. V skutočnosti sú to dobrosrdeční a dobrí ľudia.

Ak existuje niečo, čo Vodnárom naozaj vadí, potom sú to predsudky a obmedzovania. Neboja sa ísť proti prúdu a vadí im, keď sa proti nim postaví niekto, kto pre to nemá pochopenie. Občas bývajú prchkí a môžu sa ľahko uraziť. Zároveň niekedy býva ťažké udržať ich pozornosť. Stačí málo a začnú sa nudiť.

Čo má Vodnár rád

Rozmýšľate nad tým, čím Vášho Vodnára potešiť? Poďme sa pozrieť na to, čo má vlastne rád a ako mu urobiť radosť.

Toto znamenie je samé prekvapenie, a tak sa v tejto oblasti doslova vyžíva. Robí mu obrovskú radosť, keď môže svojich blízkych ohromiť niečím novým a zvláštnym. A rovnako ho potešíte aj Vy, pokiaľ ho zaskočíte darčekom, ktorý naozaj nečakal.

Vyhľadáva netradičné veci, či už to sú nové zážitky, cestovanie, ochutnávanie cudzích kuchýň či bláznivé akcie s priateľmi. Zároveň ho ale potešíte aj niečím, čo si môže užiť sám v pokoji a v súkromí, a čím trochu potrénuje svoj intelekt a zručnosti.

Vodnár rád stimuluje svoje mozgové závity. Upadnutá a prihlúplá zábava mu nič moc nehovorí. Zbožňuje umenie, knihy a vášnivé debaty s priateľmi. Baví ho chodiť do spoločnosti. Potešíte ho preto darčekom, do ktorého sa zapojíte obaja, prípadne celá rodina alebo priatelia. Ale niekedy má zase obdobie, kedy je zase radšej zatvorený vo svojej pracovni a usilovne nad niečím premýšľa.

clanek_002

Aké farby sa hodia k Vodnárovi

Vedieť, aké farby má toto znamenie rado, je veľmi dôležité. Pomôže Vám to s výberom darčeka. Medzi farby tohto znamenia patrí najmä fialová a ružová. Keďže má ale Vodnár rád prírodu, nesiahnete vedľa, pokiaľ ho prekvapíte darčekom v zelenej farbe, či už ide o šperk alebo napríklad oblečenie.

Páči sa mu tiež modrá, a to v tmavších farbách noci, aj svetlejšia, ktorá pripomína farbičku oceánu. A samozrejme stávka na klasiku - biela. Aj darčekom v bielej farbe Vodnárovi urobíte radosť.

Maľovanie podľa čísel je najlepší darček pre Vodnára

Kozorožec je kreatívny a má bohatú predstavivosť. Nie je preto divu, že sa vyžíva v umení. Urobte mu radosť maľovaním podľa čísel! Nemusí pritom byť žiadny trénovaný maliar. Naše obrazy totiž zvládne vymaľovať úplne každý. Nezáleží na talente či praxi, ale hlavne na tom, či skutočne chce niečo vytvoriť.

Ako maľovanie podľa čísel funguje? Obraz je rozdelený na množstvo malých plôšok. Každá má svoje číslo a k číslu patrí konkrétna farba. Postupuje sa plôšku po plôške a motív sa postupne vymaľováva podľa tohto jednoduchého návodu.

Výsledok vyzerá úplne ako od profesionálneho maliara. A pokiaľ sa niekde pretiahne, ničomu to nevadí. Akrylové farby, ktoré vám k obrazu dodáme, majú totiž vysoký stupeň krytia. A tak sa môže dané miesto premaľovať. Pozrite sa náš článok Ako začať maľovať. Nájdete v ňom celý proces starostlivo popísaný, vrátane inštruktážneho videa.

Maľovanie podľa čísel je nielen umelecká činnosť, ktorú zvládne aj úplný začiatočník. Ale aj antistresový koníček, vďaka ktorému sa Váš Vodnár bude hneď cítiť lepšie. Ocení ho každý, kto má v práci a v domácnosti veľa starostí. S našimi obrazmi si krásne oddýchne a zabudne na okolitý svet.

Keďže má Vodnár rád obrazy, pripravíte mu darčekom z nášho e-shopu krásne prekvapenie. Motív mu môžete darovať buď prázdny s tým, že si ho vymaľuje sám. Alebo mu ho vymaľujte Vy! A darujte mu obraz už hotový. On si ho potom len vyvesí na čestné miesto, kde mu bude robiť radosť, a pri každom pohľade naňho si na Vás spomenie.

A keďže je Vodnár priateľský, určite by nebol proti, keby ste obraz maľovali spoločne. Prípadne si každý zaobstaral svoj a večery ste trávili so štetcami v ruke. Uvidíte, že ho skupinová práca naozaj baví. Navzájom sa v tvorbe podporíte, a pripravíte si tak príjemné chvíle, na ktoré budete s úsmevom spomínať.

Obrazy podľa čísel nájdete na Zuty.sk. Naša spoločnosť je najväčší európsky výrobca maľovanie podľa čísel. Pripravili sme pre Vás množstvo kategórií a tém, z ktorých môžete vyberať. Rozhodujte sa napríklad podľa toho, čo má váš blízky rád. Zaobstarajte mu obraz s filmovou hviezdou, prírodou, zvieratami alebo automobilmi.

Ale pokiaľ si nie ste istí, vyberte taký motív, na ktorom sú jeho obľúbené farby. Alebo nejako súvisí s jeho povahovými vlastnosťami. Teda s tým, že miluje slobodu, je odvážny a váži si priateľstvo ľudí okolo seba. Pripravili sme pre Vás malý výber motívov, ktoré ho zaručene oslovia.

Žena Vodnár

Žena Vodnár je obraz s tematikou horoskopu. Nájdete na ňom spodobnenie Vodnárky so všetkým. Na obraze sú jej obľúbené farby – ružová a modrá vo farbe oceánu. Motív dodáme v najľahšej náročnosti, a tak je tento darček vhodný aj pre niekoho, kto nemá s maľovaním veľa skúseností.

Tento obraz Vašu Vodnárku zabaví na dlhé večery. Využité farby stimulujú kreativitu a šíria dobrú náladu. Modrá je ideálnou farbou do spálne. Upokojuje a pomáha telu s rýchlejším zaspávaním. Tento obraz teda môže zavesiť ako v obývacej izbe, tak nad posteľ v spálni.

clanek_003

Fialkové pivónie

Fialkové pivonky sú krásne zátišie vo farbách Vodnára – fialové a ružové. Fialová je farba, ktorá stimuluje kreatívne myslenie zo všetkých najviac. A preto je tento obraz skvelý nielen ako odreagovanie, ale aj ako neskorší zdroj inšpirácie. Kedykoľvek sa na neho Vodnár pozrie, získa chuť do tvorenia.

Pivonky sú nežné kvety, ktoré navyše krásne voňajú. Tak prečo si ich nevyvesiť doma? Namiesto kvetov, ktoré čoskoro uvädnú, darujte také, ktoré budú kvitnúť už navždy.

clanek_004

Letiaci pár s balónikmi

Najdôležitejšími hodnotami pre ľahko excentrického Vodnára sú priateľstvo a sloboda. A presne o tom vypovedá motív Letiaci pár s balónikmi. Obdarujte svojho blízkeho týmto motívom a dajte mu najavo, čo pre Vás znamená. Aj v partnerstve ide predsa hlavne o to, aby ste si rozumeli a jeden druhému dôverovali.

Zasnený obraz páru s balónikmi urobí parádu v obývacej izbe, ale aj v súkromnej pracovni Vodnára, kam chodí plánovať svoje úžasné nápady a kde sa každý deň pripravuje do práce. Dajte mu dôvod, aby sa každý deň na chvíľu zasnil. A uvidíte, že sa premení na studnicu originálnych nápadov, ktoré nikdy neomrzia.

clanek_005

Matka príroda

Vodnár má blízko k prírode. V jeho veľkom srdci sa nájde miesto pre akékoľvek zviera aj krásny kvet. Darujte mu motív Matka príroda, ktorý odkazuje na jednu z jeho najväčších záľub. Je to trochu netradičný motív, a to Vodnára zaručene osloví. Prekvapte ho! Tento motív mu bude veľkou inšpiráciou a urobí mu radosť, aj keď práve nebude môcť ísť do hôr či ísť na prechádzku do lesa. Kúsok prírody totiž bude mať už navždy pri sebe doma.

clanek_006

Prečo objednať na Zuty.sk?

  • Ak u nás objednáte nad 50 €, máte dopravu zadarmo.
  • Pravidelne pripravujeme akcie a výpredaje. Navyše môžete vstúpiť do vernostného Zuty klubu, a získať tak ďalšie výhody a zľavy navyše.
  • Dostanete od nás nielen motív na vymaľovanie, ale aj vzorový obrázok, nylonové štetce a sadu akrylových farieb. To všetko zabalené v krásnej darčekovej krabici.
  • Ako darček od nás obdržíte lupu zadarmo. Vďaka tomu si hravo poradíte aj s najmenšími políčkami motívu.
  • V prípade, že by ste s obrazom neboli spokojní, radi Vám ho vymeníme. Využite garanciu vrátenia peňazí.

Okrem štandardných motívov ponúkame aj obrazy podľa vlastnej fotografie. Môžete u nás objednať krásny darček priamo na mieru. Radi Vám na plátno zvečníme fotografiu zo svadby, z dovolenky či obrázok domáceho maznáčika.

Máte otázky? Kontaktujte našu zákaznícku podporu

Pokiaľ máte ohľadom obrazov akékoľvek otázky, neváhajte sa na nás obrátiť. Na telefónnu linku +421 2 2220 54 78 nám môžete zavolať každý všedný deň od 8:00 do 16:00. Alebo nám pošlite e-mail na adresu info@zuty.sk. Radi sa vám budeme venovať a poradíme s výberom.

Rovnako Vám odporúčame na nahliadnutie sekcii Poradňa, kde nájdete prehľadne spracované všetky otázky, ktoré našich zákazníkov zaujímajú.

Veríme, že u nás nájdete ten pravý darček pre Vášho Vodnára!