Pre plnú funkčnosť týchto stránok je nutné povoliť JavaScript.

Objavte roztomilé motívy od umelkyne Sue Ellen Brown

Vďaka maľovaniu podľa čísel môžete tvoriť úplne ako profesionálny umelec. Objavte nové, vzrušujúce motívy, ktoré pre vás neustále pripravujeme. Tentokrát Vám chceme predstaviť obrazy podľa čísiel podľa motívov Sue Ellen Brown. Radíte sa medzi fanúšikov fantasy a zvieracej ríše? Potom budete nadšení!

Patríte medzi pravidelných odberateľov obrazov podľa čísel, alebo ste u nás prvýkrát? Potom Vám nesmú uniknúť roztomilé obrazy americkej maliarky a ilustrátorky Sue Ellen Brown.

Spolupracujeme s mnohými nezávislými umelcami, a pretože sa Vám neustále snažíme prinášať nové motívy, predstavujeme Sue Ellen Brown.

clanek_001

Kto je Sue Ellen Brown?

Sue Ellen Brown je maliarka pôvodom z Texasu. Narodila sa v roku 1954. Už odmalička trávila všetok voľný čas kresbou a maľbou. Inšpiráciu čerpala predovšetkým z fantasy diel a rozprávok známych autorov ako je J. R. R. Tolkien, C. S. Lewis alebo Hans Christian Andersen. Inšpirácia svetom kúziel a nadprirodzena je znateľná v jej prácach aj teraz. A to je práve to, čo ich robí jedinečnými.

Sue Ellen Brown vyštudovala design na univerzite v Texase. Potom pracovala na niekoľkých miestach, vždy ako ilustrátorka alebo návrhárka designu. Od roku 1986 však pracuje na voľnej nohe ako nezávislá maliarka a ilustrátorka. Okrem vlastnej tvorby robí aj portréty na zákazku.

Medzi jej najobľúbenejšie techniky patrí olejomaľba a maľba s akrylom. Jej diela bolo možné vidieť na niekoľkých výstavách na juhu USA. Vďaka svojej bohatej fantázii sa presadila predovšetkým ako ilustrátorka magazínov a kníh pre deti i dospelých. Avšak spolupracovala aj s gigantmi ako je McDonald's alebo Pepsi.

Obrazy od Sue Ellen Brown

Obrazy Sue Ellen Brown sú hravé a roztomilé. Nájdete v nich ako zvieratá reálne, tak tie z ríše rozprávok. Avšak takmer vždy v nepravdepodobných situáciách a kúzelných krajinách. Sue Ellen Brown si zamilujú deti aj dospelí, ktorým nechýba imaginácia. Bude to skvelý darček pre každého milovníka fantasy žánru, rozprávok a zvieracieho sveta.

Výber obrazov od Sue Ellen Brown na Zuty.sk

Vydajte sa s nami na dobrodružnú cestu do fantázie so Sue Ellen Brown. Pripravili sme pre Vás výber tých najkrajších motívov. Tie si môžete vymaľovať sami alebo s deťmi. Ďalšou možnosťou je potešiť s nimi niekoho, koho máte radi. Vystúpte zo šedej každodennosti a vyberte si obraz, ktorý Vás zaujme.

Sova a mačka na lodi v tvare páva

clanek_002

V obraze sa vydáme na plavbu pri mesiačiku so sovou a mačkou. A nepôjdeme na nikom inom ako na pávovi. Tvorba Sue Ellen Brown je charakteristická podobnými pohľadmi do snovej krajiny. Obraz má upokojujúcu auru. Ideálne do spálne. Nechajte sa ukolísať k spánku soviou pesničkou a zvukom šumiaceho mora.

Dračia abeceda

clanek_003

Roztomilý dráčik v tvare písmena „d“ je jedným z celej sady. Sue Ellen Brown totiž pripravila kompletnú abecedu vo forme drakov. Môžete si teda napríklad poskladať celé meno Vašej ratolesti a obrázky vyvesiť u nej v detskej izbe. Alebo si vymaľujte svoje vlastné krstné meno či priezvisko celej rodiny. Na hravé motívy nie je nikdy neskoro! Vneste do svojej domácnosti veselý a farebný prvok.

Medvedík žonglujúci s vločkami

clanek_004

Kto by nemal rád ľadového medveďa. Ak ste aj Vy prepadli kúzlu tohto chlpáča zo zamrznutých krajín, nesmie Vám doma chýbať. Medvedík žonglujúci s vločkami je ďalší roztomilý motív od Sue Ellen Brown, ktorý zaručene poteší deti aj dospelých. Skvele zapadne do interiéru, či už si ho zavesíte v obývacej izbe alebo spálni. Stačí jeden pohľad a hneď zabudnete na všetky problémy.

Myšička pred domom

clanek_005

Myšky figurujú v množstve rozprávok. Sú mazané a vždy nájdu cestu, ako prekabátiť ostatných. Zároveň sú nenápadné a vedia sa dobre skrývať. Pani Myška, ktorá si nesie malé bábätko v košíčku, urobí radosť každému, kto má rád zvieratá. Tento roztomilý motív Vám bude robiť radosť ako pri maľovaní, tak aj dlho potom, čo si ho doma zavesíte na stenu.

Okrídlený lev strážca

clanek_006

Lev v mytológii aj v rozprávkach symbolizuje vznešenosť, cnosť odvahu a silu. Preto ho často uvidíte aj ako erbové zviera šľachtických rodov. Leva dobre poznáme aj z Letopisov Narnie, ktoré Sue Ellen Brown dodnes inšpirujú.

Okrídlený lev strážca je motív so silnou energiou. Dodá Vám na statočnosti a hrdosti. Inšpiratívny motív poteší každého člena Vašej rodiny.

Zelený plyšový zajačik

clanek_007

Zelený plyšový zajačik už hopká k Vám domov! Máte radi farbičky a chcete rozosvietiť svoj domov nejakým zábavným a veselým motívom? Objednajte si u nás plyšového zajačika. Zvládnu ho vymaľovať aj celkom malé deti. Motivujte ich vo vývoji a podporte ich kreativitu s týmto pekným motívom od Sue Ellen Brown.

Staňte sa umelcom vďaka maľovaniu podľa čísel

S maľovaním podľa čísel sa odreagujete aj pobavíte. Ale zároveň objavíte skrytého umelca, ktorý vo Vás driemal a o ktorom ste ani nevedeli.

Obrazy podľa čísel sa maľujú pomocou jednoduchej techniky. Tá je dokonca taká ľahká, že ju zvládne aj niekto, kto s maľovaním veľa skúseností nemá. Ako to celé funguje? Dostanete od nás motív natlačený na kvalitné plátno. Motív je rozdelený do množstva malých plôšok. Tie sú očíslované. A ku každému číslu patrí konkrétna farba.

Podľa čísel budete vyfarbovať jednotlivé plôšky farbami. A pomaly Vám bude pod rukami vznikať obraz, ktorý si potom zavesíte tam, kde Vám bude robiť najväčšiu radosť. Alebo ho môžete darovať svojim blízkym. Je len na vás, ako sa rozhodnete. Pozrite sa na článok Ako začať maľovať. Nájdete v ňom aj krátke inštruktážne video, z ktorého vám hneď bude jasné, ako na to.

Technika obrazov podľa čísiel je vhodná pre každého. Zvládnu ju aj malé deti alebo seniori so slabším zrakom a menším citom v rukách. Obrazy totiž vyrábame v niekoľkých obtiažnostiach. Zoznámte sa s rozdielmi v náročnostiach v našom článku z Poradne. Odporúčame začať od ľahších úrovní, ale je len na Vás, na čo si trúfnete.

Nezabudnite, maľovanie podľa čísiel je hlavne pre zábavu. A hoci sa pri ňom naučíte maliarsku techniku ​​a pracovať s farbami, ide predovšetkým o odreagovanie a relaxáciu.

Prečo by ste mali skúsiť maľovanie podľa čísel

  • Odreagujete sa od starostí. Každodenné povinnosti, práca, škola, starostlivosť o rodinu. To všetko síce robíme radi, ale niekedy je toho príliš. Obrazy podľa čísiel Vám pomôžu starosti hodiť za hlavu. Budete sa sústrediť na vyfarbovanie plôšok a všetko ostatné pôjde bokom.
  • Odbúrate stres. Keďže Vás maľovanie privedie na iné myšlienky, uvidíte, že sa zbavíte aj stresu. Ten má veľmi negatívne dopady na naše zdravie, a preto je potrebné proti nemu bojovať. Vedecké štúdie potvrdili, že pravidelná kreatívna činnosť znižuje množstvo stresových hormónov a robí voči nemu telo odolnejšie.
  • Urobíte si radosť. Pomaly uvidíte, ako pod Vašimi rukami vzniká krásne dielo. Len si predstavte to nadšenie a skvelý pocit po tom, čo motív dokončíte.
  • Získate krásnu dekoráciu do domácnosti. Všetci predsa chceme mať pekný a útulný domov. A obraz patrí medzi najkrajšie dekorácie vôbec. Bohužiaľ bývajú drahé. Avšak nie tie z nášho e-shopu. Zakladáme si na kvalite za priaznivú cenu.
  • Trénujete jemnú motoriku. Práca so štetcom, farbami a plátnom, to nie je len tak. Je to taká malá posilňovňa pre Vašu motoriku a koordináciu pohybu. Preto je maľovanie podľa čísel skvelé najmä pre malé deti a seniorov.
  • Posilníte sebavedomie. Nie je lepší pocit než z dobre odvedenej práce. Uvidíte, že Váš obraz budú všetci chváliť a Vy sa hneď budete cítiť lepšie. Tiež máte prečo! Zapracujte na sebadôvere s hravými motívmi od Sue Ellen Brown.

Prečo nakupovať na Zuty.sk

Sme najväčší európsky výrobca sád maľovania podľa čísel. Všetko vyrábame priamo v Európskej únii a zakladáme si na vysokej kvalite. Obslúžili sme už státisíce spokojných zákazníkov a budeme radi, ak sa stanete ďalším z nich. Veľa z nich sa k nám neustále vracia a objednávajú si ďalšie nové motívy.

V balíčku okrem motívu dostanete aj háčiky na zavesenie, profesionálne akrylové farby a nylonové štetce. Všetko Vám pošleme v krásnom darčekovom balení. Pokiaľ by Vám náhodou farby došli ešte pred dokončením obrazu, radi Vám pošleme nové zadarmo. Navyše ponúkame dopravu zadarmo na každý nákup nad 50 €.

Motívov u nás nájdete skutočne veľa. Keby ste chceli k obrazom Sue Ellen Brown prikúpiť aj ďalšie, nie je problém. Pripravili sme pre vás bohatý výber z rôznych tematických kategórií. U nás si vyberú muži aj ženy každého veku a všetkých možných záľub. Nájdete u nás vyše 2 500 originálnych motívov. Všetky sami navrhujeme a vyrábame. Máme tak stopercentnú kontrolu nad výsledným produktom a za kvalitu ručíme.

Neustále pre vás chystáme zľavy. Narazíte u nás na rôzne sezónne výpredaje a nárazové akcie. Samozrejmosťou sú aj množstevné zľavy v rámci vernostného programu Zuty klub. Vaše nákupy sa na ňom budú sčítať, a akonáhle dosiahnete určitú hranicu, získate doživotnú zľavu v percentách. Zľavy sú nasledujúce:

  • ihneď po registrácii zľava 2 %,
  • súčet hodnôt nákupov nad 150 € zľava 3 %,
  • súčet hodnôt nákupov nad 340 € zľava 4 %,
  • súčet hodnôt nákupov nad 530 € zľava 6 %.

U nás je nákup bezpečný. Vaše citlivé dáta chránime a nikdy by sme ich nezneužili. Navyše, všetky platobné informácie medzi prehliadačom a serverom sú šifrované, a tak sa k nim ani nedostane žiadna tretia strana.

Máme ochotnú zákaznícku podporu. Pokiaľ by ste potrebovali s čímkoľvek poradiť, budeme radi, keď sa na nás obrátite. Zakladáme si na špičkovom servise pri nákupe aj po ňom. Na nahliadnutie odporúčame sekciu Poradňa, kde sme pre Vás vypracovali množstvo užitočných návodov a videí. Pomôžu Vám s výberom aj samotnou tvorbou.

Naše telefónne číslo je 2 2220 54 78. Sme dostupní každý všedný deň od 8:00 do 16:00. Pokiaľ sa Vám tento čas nehodí, napíšte nám e-mail na info@zuty.sk a my Vám odpíšeme, popr. zavoláme na uvedené číslo.