Pre plnú funkčnosť týchto stránok je nutné povoliť JavaScript.

Haley Bush spolupracuje so Zuty

Vždy ste snívali o tom, že by ste sa stali maliarmi? Teraz je na to ten správny čas! S maľovaním podľa čísel to totiž zvládne každý. Vyskúšajte hrejivé motívy od Haley Bush a ozdobte nimi svoju domácnosť.

clanek_001

Na Zuty nájdete nové originálne motívy, ktoré vytvorila umelkyňa z juhu USA, Haley Bush. Jej obrazy majú typický južanský šarm a hrejivosť. A my sme si istí, že vám učarujú rovnako ako nám. Radi by sme Vám v tomto článku trochu predstavili ako autorku, tak aj jej tvorbu. Kto vlastne Haley Bush je? A aké jej obrazy by Vám rozhodne nemali uniknúť?

Kto je Haley Bush

Haley Bush je mladá umelkyňa, ktorá sa narodila a vyrástla na juhu USA, v štáte Mississippi. Už odmalička ju bavilo maľovať, ale vždy to mala skôr ako koníček. Vyštudovala Univerzitu Južná Mississippi, odbor ošetrovateľstvo. A pracovala ako sestrička na pôrodnom oddelení.

Jej život je ako z rozprávky - stretla toho pravého, vydala sa a vychovala tri deti. Keďže pochádza z tradičnejšieho juhu, k svojmu nadaniu vždy pristupovala ako k daru od Boha. A potom, čo adoptovala svojho ďalšieho syna, cítila, že ju Boh volá k tomu, aby sa svojmu nadaniu venovala viac do hĺbky.

Rozhodla sa, že svojím umením vnesie radosť do ostatných sŕdc detí, ale aj ich mamičiek a oteckov. A založila vlastnú dizajnérsku značku Haley B Designs. V súčasnosti patrí medzi úspešných umelcov. Predáva grafiky, obrazy a dekorácie do domácnosti. Nikdy nezabudla na to, prečo sa začala svojmu koníčku venovať naplno – z každého svojho zárobku venuje časť na dobročinné účely. A to najmä na pomoc sirotám a adoptívnym rodinám.

Aké sú obrazy Haley Bush?

Pokiaľ máte radi zvieratá a veselé motívy, potom budete z jej obrazov nadšení. Zvieratá sú totiž častou témou, avšak okrem našich chlpatých kamarátov Haley Bush maľuje aj kvety, rôzne zátišia a sviatočné motívy (Vianoce, Veľká noc atď.), z ktorých vyžaruje láska a domáca pohoda. Rozhodne by Vám nemali uniknúť ani jej náboženské obrazy s kostolmi alebo anjelmi, ktoré sú plné pokoja a vyrovnanosti. Viera je pre Haley veľkou inšpiráciou.

Obrazy Haley Bush na Zuty

Pripravili sme pre Vás obrazy tak v tých najjednoduchších, ako aj v tých ťažších obtiažnostiach. Pokiaľ sa Vám štýl Haley páči, objednajte si ich viac! Zvládne ich ako dospelý, tak dieťa alebo senior. Jednoduché úrovne obtiažností totiž nie sú také náročné na techniku, a navyše majú pomerne veľké plôšky na vyfarbenie.

Keďže Vám navyše do každého balíčka pribalíme aj lupu zadarmo, hravo zvládnete menšie detaily, s ktorými by ste inak mali problémy.

Hortenzie vo váze

clanek_002

Kvetín v domácnosti nie je nikdy dosť. O tieto sa ale nemusíte nijako extra starať a budú Vám kvitnúť celoročne. Tento obraz ponúkame v tretej náročnosti, je teda na ňom viac menších plôšok a pre úplného začiatočníka by mohol byť ťažký. Pokiaľ sa však obrníte trpezlivosťou, nie je to nič, čo by ste nezvládli.

Hortenzie vo váze od Haley Bush Vás oslnia svojou krehkou krásou a príjemnými, upokojujúcimi farbičkami. Modrá je farba pokoja, krémová a biela zase farby čistoty a harmónie. Pri maľovaní tohto obrazu sa príjemne odreagujete a zabudnete na starosti okolo Vás.

Farebné srdce na zelenom pozadí

clanek_003

Farebné srdce vnesie do vašej domácnosti láskavú a prívetivú atmosféru. Krásne zapadne do interiéru vo svetlejších farbách, ale môžete ho využiť aj ako kontrastný prvok v miestnosti, v ktorej dominujú farby z opačnej strany farebného spektra.

Pozrite sa na obraz a sami povedzte, čo v ňom vidíte. Srdce v prírode? Srdce ako na dlani? Tento motív Vás nikdy neprestane baviť a vždy ho budete radi pozorovať. Zlepší vám deň a prinesie úsmev na tvári. Pretože vám vždy pripomenie, že vo svete existuje niekto, kto vás miluje.

Zátišie jablko

clanek_004

Jablko na žltom podklade – červená a žltá. Dve farbičky, ktorými si okoreníte život a rozžiarite svoju domácnosť. Vneste do nej trochu veselosti a života. Tento obraz bude vyzerať pekne v modernom aj tradičnejšom interiéri a Vás bude príjemne hriať na duši.

Zelenožltý motýľ

clanek_005

Zelenožltý motýľ od Haley Bush symbolizuje obnovu, nové príležitosti a začiatky. Ak ste sa ocitli na životnej križovatke, pri maľovaní Zelenožltého motýľa určite prídete na to, ako sa rozhodnúť.

Duo zelená a žltá sa hodí v podstate kamkoľvek. Sú plné životnej energie a vitality. Zelená je navyše symbolom šťastia, ktoré do Vášho života pomôže priniesť. Tieto jarné farbičky zaistia, že u Vás doma budú mať všetci pod krídlami motýľa dobrú náladu.

Farebné kvety

clanek_006

Obraz Farebné kvety je výrazným motívom, ktorý do Vašej domácnosti vnesie zaujímavú dynamiku. Modrá je upokojujúca, zatiaľ čo červená je farbou vášne. Sú ako jin a jang a vo Vašom živote by predsa nemala chýbať ani jedna strana tejto mince. Či už si tento zaujímavý obraz zavesíte do spálne alebo obývačky, zmenu energie zaznamenáte okamžite.

Farebné kvety sme pre Vás pripravili v druhej najľahšej obtiažnosti, a tak sa do maľovania môžete pustiť aj so svojimi najmenšími. A užiť si túto príjemnú oddychovú činnosť s celou rodinou.

Maľovanie podľa čísel kúpite na Zuty!

Na našom e-shope nájdete okrem Haley Bush aj ďalších súčasných umelcov, rovnako ako veľkých majstrov maliarstva dávnych čias. Ďalej sme pre Vás pripravili motívy so zvieratami, krajinkami, mestami, autami či celebritami. U nás na Vás čaká viac než 4000 motívov - stačí len nájsť ten pravý.

Máte otázky? Napíšte nám!

Pokiaľ by ste sa nás chceli na čokoľvek opýtať, radi sa Vám budeme venovať. Naše telefónne číslo je 2 2220 54 78. Sme dostupní každý všedný deň od 8:00 do 16:00. Pokiaľ sa Vám tento čas nehodí, napíšte nám e-mail na info@zuty.sk a my Vám odpíšeme, popr. zavoláme na uvedené číslo.