Pre plnú funkčnosť týchto stránok je nutné povoliť JavaScript.

Marec v znamení Rýb: Aký darček je pre nich ten najlepší?

Ryby oslavujú narodeniny od 21. 2. do 20. 3. Ich živlom je voda. Čo je pre Ryby typické? Patria medzi znamenia s jemnou a pokojnou povahou. Majú sklon k duchovnu a silnú fantáziu. Najlepším darčekom pre nich je maľovanie podľa čísiel. Zistite prečo!

clanek_001

Pokiaľ je medzi Vašimi blízkymi Ryba, určite sa hovorí, čím by ste ho mohli tento rok potešiť. Už nechcete kupovať ďalšie ponožky alebo župan - predsa len ich má plnú skriňu. Máme pre Vás tip, ktorým stopercentne zabodujete. Ale najskôr sa poďme pozrieť dopodrobna na to, aké Ryby naozaj sú. Podľa toho im ľahko vyberiete to správne prekvapenie!

Aký je muž narodený v Rybách?

Muži narodení v Rybách sú veľmi citliví, ohľaduplní a vedia sa perfektne vcítiť do druhých. Sú vášnivými čitateľmi rozvojovej literatúry a majú veľké ambície, hoci sa to na prvý pohľad nemusí práve zdať. Muži Ryby majú umelecké sklony a v umení sa vyznajú. Nemusia síce sami maľovať, ale vždy majú obľúbeného maliara, ktorý ich inšpiruje a ktorého diela im hovoria do duše.

Muž v Rybách verí vo vyššie morálne princípy. Je to idealista s hlavou v oblakoch. Má bujnú fantáziu, práve preto ho to tak ťahá k umeniu, či už k obrazom, hudbe alebo knihám. Nadovšetko si cení domácu pohodu a rodinné zázemie. Nemá potrebu cestovať do divočiny, oveľa viac ho zaujíma vlastné vnútro a duchovný rozvoj.

Jeho silnou stránkou je jeho viera vo vyššie morálne princípy a obetavosť. V živote mu skvele slúži aj živá predstavivosť a schopnosť odhadnúť, ako sa druhí cítia.

A slabé stránky? Občas môže dbať na svoje ideály len pri meraní druhých. Zatiaľ čo sledovať sám seba sem tam zabudne. Nie, že by to myslel zle. Muž Ryba je jednoducho príliš pohodlný, a nie vždy sa cíti na veľké dobrodružstvo. Pozor. Vie byť aj pekne žiarlivý. Neznáša nečestnosť a klamstvá. Pokiaľ sa v živote niekoľkokrát spálil, hrozí, že k Vám bude kritický.

Napriek tomu je ako partner veľmi všímavý a láskavý. Svoju vyvolenú bude na rukách nosiť. Buďte opatrná, aby ste mu neublížili. S Rybami to nie je ľahké. Hoci to nemusíte myslieť zle, majú tendenciu si všetko brať priamo k srdcu.

Aká je žena narodená v Rybách?

Ženy narodené v Rybách spoznáte hneď na prvý pohľad. Pôsobia veľmi jemne a žensky. Správajú sa priateľsky a nijak druhých neodsudzujú. Sú empatické a citlivé. Vyhľadávajú harmonické prostredie. Rady cvičia jogu a meditujú, majú blízko k duchovnému životu a často o ňom uvažujú. Hoci sa na prvý pohľad môže zdať, že sú príliš krehké, vo vnútri majú obrovskú silu a sú schopné sa obetovať pre druhých.

Ženy Ryby sú skvelé matky. S deťmi majú trpezlivosť a dokážu sa správať láskavo za všetkých okolností. Vďaka tejto ich vlastnosti bývajú dobré učiteľky, vedúce krúžkov alebo vychovávateľky. K deťom majú jednoducho najbližšie. A to hlavne vďaka ich fantázii a predstavivosti. Vie sa vcítiť do detského sveta tak ako nikto iný. A drobotina to veľmi dobre vie, práve preto si vždy so ženami Rybami užijú najväčšiu srandu.

Žena Ryba má tak trochu hlavu v oblakoch. Je umelecky nadaná. Vie, ako hrať na hudobný nástroj. Ako spievať. Aj ako maľovať. Možno to v sebe ešte neobjavila, alebo od mala svoje nadanie nerozvíjala. Ale má to v sebe! Kúpte jej taký darček, ktorý jej pomôže odhaliť umelca v jej vnútri.

Žena Ryba si cení harmóniu a pokoj. Rada si užíva domácu pohodu a chvíle so svojimi najbližšími. Netúži po divokom dobrodružstve. Vyhľadáva pohodu. Je trochu introvertka, čo jej dodáva na tajomnosti a kúzle.

Svojmu mužovi je milujúcou partnerkou, ktorá je verná až za hrob. Viac ako fyzická láska je pre ňu dôležitá spriaznená duša a porozumenie. Nemá rada hádky, krik a už vôbec neznesie násilie. Keďže je to súcitná duša, neznesie, keď sa ubližuje slabším, a to ako ľuďom, tak zvieratám.

clanek_002

Aké farby majú Ryby najradšej

Vedieť, akú má Váš blízky obľúbenú farbu, to je pri výbere darčeka veľmi dôležité. Počuli ste už niekedy, že každé znamenie má svoje vlastné farby, ktoré naň silne pôsobia a ktoré podvedome vyhľadáva? Ryby nie sú výnimkou. Prinášame 3 farby, ktoré majú Ryby rady.

  • Ich najobľúbenejšou farbou je modrá. A to ako tmavšia, tak svetlá. A to aj tá s prímesou zelenej, teda do tyrkysovej. Živel tohto znamenia je predsa len voda, a tak je logické, že práve modrá sa mu páči najviac. Skúste hľadať také odtiene, ktoré pripomínajú morskú hladinu alebo hlbiny oceánu. Je to stávka na istotu. Modrá je farba pokoja a harmónie, teda presne toho, čo majú Ryby nadovšetko rady.
  • Fialová. Fialovú farbu vyhľadávajú všetci duchovne založení. Je krásna, vznešená a luxusná. Stimuluje kreatívne myslenie a prebúdza fantáziu k životu. Je to ideálna farba na relaxáciu i tvorenie. Dušu upokojuje, ale zároveň v nás prebúdza až mystickú aktivitu. Uvidíte, že darček do fialovej farby Vaše Ryby potešia.
  • Biela. Biela je nežná farbička, ktorá súznie s citlivou povahou Rýb. Zároveň je to farba morskej peny a snových mrakov, ktoré tak rady pozorujú. Bielu preferujú ako farbu pre domácnosť aj farbu oblečenia.

Aký je najlepší darček pre Ryby? Maľovanie podľa čísel!

Ryby sú umelecky nadané. Majú úžasnú fantáziu, ktorá nepozná medze. Pomôžte im, aby ju konečne naplno vyjadrili! Darujte im maľovanie podľa čísiel. Naše obrazy zvládne vymaľovať každý. Aj ten, kto nemá s maľbou žiadne skúsenosti a maľoval naposledy na výtvarnej výchove na základnej škole.

Pozriete sa na hotové obrazy a hovoríte si, ako je to možné? Veď to vyzerá ako od profesionála! Áno, je to tak. Obrazy podľa čísel sa totiž maľujú špeciálnou technikou, s ktorou si poradia dospelí aj deti a seniori.

Ako maľovanie podľa čísel funguje? Obraz je rozdelený na množstvo malých plôšok. Každá má svoje číslo a k číslu patrí konkrétna farba. Postupuje sa plôšku po plôške a motív sa postupne vymaľováva podľa tohto jednoduchého návodu.

Výsledok vyzerá úplne ako od profesionálneho maliara. A pokiaľ sa niekde pretiahne, ničomu to nevadí. Akrylové farby, ktoré vám k obrazu dodáme, majú totiž vysoký stupeň krytia. A tak sa môže dané miesto premaľovať. Pozrite sa na náš článok Ako začať maľovať. Nájdete v ňom celý proces starostlivo popísaný, vrátane inštruktážneho videa.

Obrazy dodávame v niekoľkých obtiažnostiach. Tie jednoduchšie zvládnu aj malé deti a seniori, ktorí už nemajú v rukách takú silu. Ťažšie obrazy sú potom vhodnejšie pre skúsenejších maliarov. Ale z toho si nič nerobte! Na ťažšiu obtiažnosť sa môžete bez problémov časom vypracovať.

Maľovanie podľa čísel totiž nie je o nejakom zázračnom nadaní. Ale o trpezlivosti a usilovnosti. Kde je vôľa, bude aj krásny obraz. Nebojte sa však, že by išlo o nudnú a úmornú činnosť. Rozhodne sa nestane, že by vás obdarovaný po večeroch preklínal.

Maľovanie podľa čísel je totiž antistresová činnosť, ktorá zažila rozmach predovšetkým počas stresujúceho obdobia pandémie. Ale stres na nás útočí aj ďalej, ak nie vo väčšej miere! So štetcom v ruke sa obdarovaný krásne upokojí, zarelaxuje si a zabudne na všetky starosti. A o to predsa ide, nie? Ryby milujú pokoj a harmóniu. A s našimi obrazmi ich dosiahnu.

Keďže Ryby milujú umenie, pripravte im darčekom z nášho e-shopu krásne prekvapenie. Motív môžete darovať buď prázdny s tým, že si ho váš blízky vymaľuje sám. Alebo mu ho vymaľujte Vy! A darujte mu obraz už hotový. On si ho potom len vyvesí na čestné miesto, kde mu bude robiť radosť a pri každom pohľade naňho si na Vás spomenie.

Najlepšie obrazy podľa čísel nájdete na Zuty.sk. Naša spoločnosť je najväčší európsky výrobca maľovania podľa čísel. Pripravili sme pre Vás množstvo kategórií a tém, z ktorých môžete vyberať. Rozhodujte sa podľa toho, čo má váš blízky rád. Zaobstarajte mu obraz s filmovou hviezdou, prírodou, zvieratami alebo automobilmi.

Ale pokiaľ si nie ste istí, vyberte taký motív, na ktorom sú jeho obľúbené farby. Alebo nejako súvisí s jeho povahovými vlastnosťami. Teda s tým, že je duchovne založený a vyhľadáva pokoj a harmóniu. Pripravili sme pre Vás malý výber motívov, ktoré ho zaručene oslovia.

Žena Ryby

clanek_003Dámu v znamení Rýb potešíte obrazom s motívom jej horoskopu. Pripravili sme ho v jej obľúbených farbách. V pozadí je mandala, ktorá je úzko spojená s duševnou pohodou a harmóniou. Tento obraz je to pravé pre pokoj a relaxáciu počas stresového obdobia.

Modrá mandala

clanek_004

Modrá mandala v sebe spája obľúbené farby Rýb s harmóniou a pokojom, ktorý v živote potrebujú. Pri maľovaní tohto obrazu si krásne oddýchnu. Obraz Modrá mandala sa hodí ako pre ženu, tak pre mužov. Vyrábame ju v najjednoduchšej obtiažnosti, a tak si s ňou poradia aj úplní začiatočníci a staršie osoby.

Anjeli od Lenky - Love Angel

clanek_005

Duchovne založené Ryby poteší obraz s anjelom. Do ich života prinesie šťastie, pokoj a lásku. Po náročnom dni v práci alebo v domácnosti je tento obraz presne to, čo potrebujú.

Morské vlny

clanek_006

Vodné znamenie potešíte aj obrazom s morskými vlnami. Sú na ňom nielen obľúbené farby, ale aj živel Rýb. Morské vlny sú plné sily a energie, tak ako Ryby. Ale dokážu byť aj pokojné a láskavé. Tento obraz sa po dokončení stane impozantným doplnkom ich domácnosti.

Prečo objednať na Zuty.sk?

  • Pri objednávke nad 50 € ponúkame dopravu zadarmo.
  • Pripravili sme pre Vás vernostný Zuty klub s množstvom zliav a výhod.
  • Dostanete od nás očíslované plátno s daným motívom, vzorový obrázok, nylonové štetce a sadu akrylových farieb. To všetko zabalené v krásnej darčekovej krabici.
  • Ako darček Vám pošleme aj lupu zadarmo.
  • V prípade, že by ste s obrazom neboli spokojní, radi Vám ho vymeníme. Využite garanciu vrátenia peňazí.

Okrem štandardných motívov ponúkame aj obrazy podľa vlastnej fotografie. Môžete u nás objednať krásny darček priamo na mieru. Radi Vám na plátno zvečníme fotografiu zo svadby, z dovolenky či obrázok domáceho maznáčika.

Máte otázky? Kontaktujte našu zákaznícku podporu

Pokiaľ máte ohľadom obrazov akékoľvek otázky, neváhajte sa na nás obrátiť. Na telefónnu linku +421 2 2220 54 78 nám môžete zavolať každý všedný deň od 8:00 do 16:00. Alebo nám pošlite e-mail na adresu info@zuty.sk.

Rovnako Vám odporúčame na nahliadnutie sekciu Poradňa, kde nájdete prehľadne spracované všetky otázky, ktoré našich zákazníkov zaujímajú.

Veríme, že u nás nájdete ten pravý darček pre Vaše Ryby a ich narodeniny spoločne krásne oslávite!