Pre plnú funkčnosť týchto stránok je nutné povoliť JavaScript.

Milujete farebnú jeseň? Zvečnite ju maľbou

Hoci jeseň zďaleka nekončí, vianočné ozdoby ju pomaly vytláčajú. To ale neznamená, že je načase sa prekrásne farebnej jesene vzdať. S nami si ju každopádne užijete, bez toho aby ste museli vykročiť z domu. Jeseň na plátne totiž trvá večne.

Najfarebnejšie ročné obdobie

Zamilovať si jeseň je ľahké. Neni sparno ani mráz. Príroda sa sfarbuje do jedinečných tónov žltej, oranžovej a červenej. Fotky z výletov vypadajú ako profesionálne výtvory. O to smutnejšie je, keď ich vystrieda tuhá a pochmúrna zima.

Jeseň vás ale nemusí hriať len v spomienkach. Môžete ju tiež zachytiť pomocou Maľovania podľa čísel. Vyrazíte s nami na Jesennú prechádzku alebo sa radšej otočíte za Ženou s dáždnikom?

Jesenná prechádzkaŽena s dáždnikom

Tú najdokonalejšiu symbiózu jesenných farieb však nájdete na obraze V daždi. Zachytáva jeseň tak, ako ju všetci poznáme. Daždivú, farebnú a kúzelnú. Zafarbené listy stromov žiaria rovnako ako lampy a mokrý chodník vám umožňuje užiť si tú krásu rovno dvakrát.

O čo krajší to bude zážitok, keď práve toto zachytíte úplne sami. Teda samozrejme s drobnou pomocou našeho plátna s číslami, správnych štetcov a vopred namiešaných odtieňov farieb. Nebojte sa, maľovanie podľa čísel je o relaxácii a zábave,nie o strach, či to dokážete.

V daždi

Farby pre dobrú náladu

A prečo sa vlastne pustiť do jesenného maľovania podľa čísel? Okrem toho, že samotné maľovanie skvele funguje proti jesennej depresii, pôsobia jesenné farby priaznivo na vašu psychiku.

Červená farba dokáže nabudiť všetky zmysly vrátane chuti do jedla a sexuálného apetítu a vyvolať príval energie. Žltá farba pôsobí rovnako blahodárne ako hrejivé paprsky slnka- povzbudzuje dobrú náladu, energiu a kreativitu. Hnedá farba kupodivu pomáha vyrovnať sa s bolesťou a zavalí vás novou energiou. A nakoniec zelená farba má dokonale ukľudňujúce účinky-ako sa hovorí, aspoň pár minút denne by sme sa na zelenú mali dívať.

Vlastná spomienka na jeseň

jesenná prechádzka

Podarilo sa vám zachytiť jeseň na fotografii? Nemôžete sa vynadívať na spoločnú fotku z posledného výletu či prechádzky? Vytvorte si obraz podľa vlastnej fotografie. Nielenže si užijete jeho maľovanie, ale môžete si ho tiež zavesiť a mať tak skvelú pamiatku a dekoráciu v jednom. Nemajte strach, vytvoriť vlastný obraz v maľovaní podľa čísel je jednoduché.