Pre plnú funkčnosť týchto stránok je nutné povoliť JavaScript.

Obrazy Larryho Hersbergera: Súhra hravosti a originality

Maľovanie podľa čísel je jedinečnou odpočinkovou činnosťou. Jej výsledkom je navyše originálny obraz, ktorý sa stane skvelou interiérovou dekoráciou. Pokiaľ sa neviete rozhodnúť pre jeden z motívov, preskúmajte s nami tvorbu Larryho Hersbergera.

clanek_001

Nájsť si činnosť, pri ktorej sa odreagujete, je veľmi dôležité. Maľovanie podľa čísel Vám navyše okrem relaxu prinesie aj mnoho ďalších výhod. Z Vášho koníčka sa tak stane príjemná terapeutická činnosť, ktorá bude mať pozitívny vplyv na Vaše telo aj myseľ. Čo okrem originálneho obrazu maľovaním podľa čísel získate? Máme pre Vás hneď päť ďalších benefitov:

  1. Maľovanie podľa čísel Vás zbaví stresu, napätia a upokojí Vaše myšlienky.
  2. Maľovaním podľa čísel cvičíte mozog a môžete tak ľahšie predchádzať jeho degeneratívnym ochoreniam.
  3. Pokiaľ bojujete so starosťami, maľovanie podľa čísel Vám zlepší náladu a konečné dielo Vás zahrnie pocitmi radosti a sebauznania.
  4. Vďaka maľovaniu podľa čísel si osvojíte jemnejšiu prácu s detailmi aj lepšiu organizovanosť.
  5. Maľovaním si môžete zlepšiť jemnú motoriku a postupne zvládnuť aj ďalšie kreatívne a manuálne činnosti.

Na začiatku všetkého stojí výber ideálneho motívu. V našej ponuke ich však nájdete stovky, a preto môže byť rozhodovanie trochu zložitejšie. Z toho dôvodu sme sa dnes rozhodli vyzdvihnúť umelca Larryho Hersberga a predstaviť Vám jeho obrazy, ktoré v našej ponuke nájdete. S nimi totiž do Vášho interiéru neprenikne iba originalita a duch veľkého umelca, ale aj príjemná hravosť a jemné farby.

clanek_002

Renesančný umelec Larry Hersberger

Larry Hersberger pochádza z Floridy v USA a za renesančného umelca ho označujeme zámerne. Vyniká totiž v niekoľkých umeleckých oblastiach, ktoré často veľmi efektívne kombinuje. Je skvelým maliarom, fotografom, grafikom a vládne aj sfére digitálneho umenia. Výsledkom jeho tvorby sú potom nadčasové obrazy, ktoré si našli svojich fanúšikov v mnohých kútoch zeme.

Larry Hersberger sa preslávil rozmanitou tvorbou. Veľmi obľúbené sú jeho vianočné fotografie, ktoré sa stali predlohou pre mnoho produktov, ako sú plagáty alebo puzzle. Motív Vianoc jeho tvorbu prestupuje skutočne silne a objavuje sa aj na jednom z diel, ktoré sme zaradili do našej ponuky. Tento motív je bežne prítomný ako na jeho fotografiách, tak aj olejomaľbách.

Vďaka jeho globálnej obľube môžeme o Larry Hersbergerovi povedať, že je umelcom medzinárodného formátu. Aj my sme si jeho tvorbu obľúbili a rozhodli sme sa jeho originálne a hravé motívy premeniť na zábavné obrazy podľa čísel.

Prvok surrealizmu

Dielo tohto umelca je veľmi pestré. My sa do našej ponuky rozhodli zaradiť prevažne také obrazy, ktoré v sebe istým spôsobom odrážajú myšlienku surrealizmu.

Surrealizmus je umelecký smer, ktorý vznikol vo Francúzsku. Jeho hlavnou myšlienkou je spojenie reálneho motívu a nereálnej fantázie. Jednotlivé diela teda v sebe majú prvok prekvapenia a prepájajú zdanlivo nesúvisiace motívy. V našom prípade sú to zvieratá ozvláštnené kúskami z ľudského šatníka. Pštros s kravatou, mačka v klobúku alebo zlatý retriever ako kapitán lode – takýto obraz jednoducho musíte mať!

clanek_003

Jedinečné obrazy zvierat

Pokiaľ máte radi štipku surrealizmu a ste milovníkmi zvierat, potom si urobte chvíľu čas a preleťte sa s nami svetom Larryho unikátnych diel. Tie si Vás získajú samotnými motívmi. Okrem toho ale dajú Vášmu exteriéru ešte niečo navyše:

  • Hodia sa všade. Obrazy Larryho Hersbergera vynikajú svojou univerzálnosťou. Dokážu podporiť ducha detskej izby, ale aj vylepšiť obývaciu izbu, kuchyňu alebo spálňu. Jeho originálne námety sú totiž veľmi hravé, ale aj dizajnové a moderné.
  • Môžete si vytvoriť vlastnú galériu. V našej ponuke nájdete hneď niekoľko Hersbergerových obrazov. Pokiaľ teda budete chcieť s maľovaním podľa čísel pokračovať, môžete nabudúce zvoliť ďalší z jeho motívov a postupne si vytvoriť celú kolekciu jeho obrazov. Tie potom môžu jednoducho fungovať ako spojovací prvok interiéru.
  • Dielo jedinečného umelca. Voľbou obrazov od tohto amerického maliara získate skutočné umelecké dielo s príbehom.
  • Nízka náročnosť. Obrazy Larryho Hersbergera sa v maľovaní podľa čísel zaraďujú medzi tie veľmi jednoduché. Aj z toho dôvodu sú vhodné pre všetky vekové kategórie.

Teraz už si ale poďme niektoré z jeho jedinečných diel predstaviť. Prezradíme si niečo o ich náročnosti aj o tom, pre koho sú vhodné.

Majestátny lev

Lev je symbolom odvahy, sily a ušľachtilosti. Pokiaľ sa Vám toto zviera páči, potom sa Vám iste zapáči aj Larryho obraz Lev s korunou. Premenil ho totiž na korunovaného kráľa zvierat a z obrazu tak urobil záležitosť vhodnú do akejkoľvek izby alebo napríklad pracovne. Vďaka možnosti vypnutia plátna na rám môžete navyše tento obraz po jeho dokončení zavesiť na stenu ihneď.

Celý motív je rozdelený do 875 políčok a na jeho vymaľovanie bude potrebných 29 farieb. Tie sú súčasťou maľovacej sady.

Náročnosť: Veľmi jednoduchá

clanek_004

Party zebra

Ako súvisí oslava narodenín a zebra? Pre niektorých z Vás možno nijako. Larry medzi týmito motívmi ale súvislosť našiel a ich spojením vznikol hravý obraz Zebra s party čiapočkou.

Ak plánujete detskú oslavu a hľadáte aktivity pre deti, maľovanie podľa čísel môže byť skvelou voľbou. A aký motív je pre takú príležitosť príhodnejší ako párty zebra. Finálne dielo sa potom bude skvele hodiť do detskej izby. Nebojte sa ho ale zavesiť aj kdekoľvek inde.

Náročnosť: Veľmi jednoduchá

clanek_005

Vianočný pes

Viete, že do Vianoc zostáva menej ako 100 dní? Preto je čas premýšľať nad sviatočnými dekoráciami! Jednou z nich môže byť obraz Zlatý retriever so santa čiapkou, ktorý do miestnosti dostane vianočnú atmosféru. Pes navyše symbolizuje lojalitu, vernosť a lásku, čo sa na Vianoce skvele hodí.

Obraz si môžete v interiéri nechať celoročne, používať ho iba ako jedinečnú vianočnú dekoráciu alebo ho venovať ako darček. Obraz je rozdelený do iba 317 objektov a predstavuje tak optimálnu výzvu aj pre neskúsených maliarov.

Náročnosť: Veľmi jednoduchá

clanek_006

Elegantná lama

Vonkajšie teploty už priamo vyzývajú na zimné oblečenie. Svoje o tom vie aj naša Lama s červenou čiapkou a šálom. Obraz je rozdelený do 852 plošiek a radí sa medzi tie najľahšie. Vymaľovať si ho tak môžu deti aj dospelí. Podľa toho potom môžete vybrať aj ideálne miesto na jeho umiestnenie.

Ak sa vymaľovanie zhostia deti, potom môže zdobiť ich izbu. Hodiť sa bude ale aj do ostatných miestností. Vďaka svojim farbám bude skvele vyzerať v izbe s červenými doplnkami.

Náročnosť: Veľmi jednoduchá

clanek_007

Námornícky retriever

Milujete more a vôňu slaného vánku? Alebo poznáte niekoho, kto to tak má? V takom prípade máme pre Vás jedinečný obraz, ktorý môžete venovať ako darček. Je ním Zlatý retriever s kapitánskou čiapkou. Obraz je originálny, hravý, a napriek tomu o svojom majiteľovi ihneď prezradí, čo má rád. Stačí vymaľovať 483 plôšok a obraz Vám môže začať robiť radosť.

Náročnosť: Veľmi jednoduchá

clanek_008

Mopsí pár

Chcete si začať tvoriť malú galériu alebo vyzdobiť dve miestnosti naraz? S tým Vám ľahko pomôžu dva obrazy z našej ponuky. Prvým z nich je Mops s červenou mašľou. Ten Vás odzbrojí zakaždým, keď mu pozriete do očí. Túto roztomilú psiu slečnu potom doplní obraz Mops s červenou mašľou a modrou čiapkou. Vďaka svojmu formátu môžu visieť spoločne na jednej stene alebo nenásilne prepojiť dve miestnosti.

Náročnosť: Veľmi jednoduchá

clanek_009

Očarujúca mačka

Mačky sú elegantné, sebavedomé a vznešené. Inak tomu nie je ani v prípade Mačky so slameným klobúkom. Tento obraz sa hodí ku všetkým, ktorí milujú mačky. Skvele bude vyzerať aj v interiéri, ktorý je zariadený vo vidieckom štýle. Báječne zapadne aj na chatu.

Obraz je rozdelený do 764 polí a o jeho vymaľovanie sa tak môžu postarať aj úplní začiatočníci.

Náročnosť: Veľmi jednoduchá

clanek_bla

Roztomilá žirafa

Čo ozdobí dlhý žirafí krk lepšie ako červený motýlik! O tom Vás uistí aj pohľad na Žirafu s červenou mašľou. Obraz je rozdelený do 1017 polí a je tak bohatý na detaily. Na jeho vyfarbenie budete potrebovať 26 farieb, ktoré nájdete v sade spolu so štetcami aj predlohou.

Náročnosť: Jednoduchá

clanek_010

Šarmantný pštros

Kravata a klobúk. Dva kúsky oblečenia, ktoré dokážu premeniť každého pštrosa na šarmantného spoločníka. Pestré farby a laškovný pohľad urobia z obrazu presne ten bod v miestnosti, ktorý si každý všimne. A kam obraz umiestniť? Možností je celý rad. Originálny námet aj farebná pestrosť zapadnú skrátka kamkoľvek. Pštros s červenou čiapkou a zelenou kravatou je presne tým dielom so surrealistickým prvkom, ktorý si zamilujete.

Náročnosť: Veľmi jednoduchá

clanek_011

Intelektuálny nosorožec

Obraz Nosorožec s červenou čiapkou a monoklom je stelesnením všetkého, čo surrealizmus znamená. Spojenie afrického zvieraťa s monoklom, ktorý nosil aj Hercule Poirot, je naozaj fascinujúce a obrazu s týmto motívom originalita rozhodne nechýba.

Okrem neopakovateľného motívu vyniká obraz aj realistickým spracovaním nosorožca. Na jeho koži môžete vidieť tak typické vrásky a záhyby. Vďaka neutrálnym farbám môžete obraz bez obáv zavesiť kamkoľvek. Na dosiahnutie realistického a prepracovaného vzhľadu poslúži 950 vyfarbovacích plôšok. Hoci sa to môže zdať mnoho, stále sa obraz radí do skupiny tých najľahších z našej ponuky.

Náročnosť: Veľmi jednoduchá

clanek_012

Objavujte svetových umelcov so Zuty

Obraz je často dominantou miestnosti. Presne z toho dôvodu si treba dať záležať na voľbe vhodného motívu. My sme sa preto rozhodli staviť na istotu a do ponuky sme zaradili unikátne diela známych aj menej známych umelcov. Vďaka tomu s maľovaním podľa čísel získate nielen príjemné chvíle odpočinku, ale aj profesionálny obraz.

Obrazy Larryho Hersbergera patria jednoznačne k tým, ktoré Vám pri každom pohľade vykúzlia úsmev na tvári. Preto im dajte šancu a vneste si ich prostredníctvom do interiéru hravosť a radosť.