Pre plnú funkčnosť týchto stránok je nutné povoliť JavaScript.

Prichádza mesiac Býka: Ako vybrať vhodný darček pre ženu či muža v znamení Býka

miniatura_fb

Prichádza mesiac Býka. Určite máte vo svojom okolí niekoho, kto sa narodil medzi 21. aprílom až 21. májom. Ako pre neho vybrať ten správny darček? V nasledujúcom texte sa pozrieme na charakteristiku tohto znamenia a tiež na to, ako Býka potešiť. Pomôžeme Vám tento rok vybrať niečo, na čo určite len tak nezabudne. Budeme vsádzať predovšetkým na originalitu a praktické využitie. Ale tiež na niečo, čo zapojí Býkovu kreativitu, napríklad maľovanie podľa čísel.

Aký je muž Býk

Hlavnou charakteristikou Býka je jeho stálosť. Ide o spoľahlivého a pokojného človeka, ktorý to má v hlave zrovnané. Nie nadarmo je toto znamenie spojené s živlom zeme. Rovnako ako zem, ani ich len tak niečo nerozhodí. Majú radi pohodu a teplo domova. Ale pozor, akonáhle im niečo nabúra ich pokoj! Z pokojného baránka sa razom stane zúrivý býk zo španielskej koridy.

clanek_001

Muži v Býkovi sú pracovití a cieľavedomí. V tíme je na nich spoľahnutie, neboja sa prevziať zodpovednosť a úlohy plnia presne tak, ako je treba. Darí sa im aj v podnikaní. Sú totiž trochu puntičkári a klienti si ich nemôžu vynachváliť. Býk nikdy neodíde od nesplnenej práce. To je tiež jeho slabá stránka. Prácu a povinnosti občas stavia na prvé miesto. Pracuje až do úmoru a odpočinok zanedbáva. Má sklony k workoholizmu.

Využite tieto jeho vlastností na to, aby ste pre neho vybrali ten správny darček. Takto pracovitý muž, ktorý všetko doťahuje do konca, sa s radosťou pustí do maľovania podľa čísel. Uvidíte, že mu ukážete zábavu, ktorá ho len tak nepustí. Stačí len vybrať ten správny motív na začiatok!

Čo má rád muž v Býkovi

O býkoch je všeobecne známe, že sú veľkí pôžitkári. Vyžívajú si v luxuse a pekných a originálnych veciach. Zároveň majú radi domácu pohodu. Ak dokážete pri výbere spojiť tieto veci dohromady, máte vyhraté. V nasledujúcej kapitole sa pozrieme na to, aké darčeky potešia muža v Býkovi. Máme pre Vás niekoľko tipov, ktoré sú stávkou na istotu!

Aký darček vybrať pre muža Býka

Keďže má Býk rád luxusné veci, určite ho poteší kvalitný parfum či sada na holenie. Býci už to tak skrátka majú - vkusne vybraným darčekom im ukážete, že Vám na nich naozaj záleží. Keďže je znamením krajina, vyberajte vôňu s drevinami, kožou a citrusmi. Uvidíte, že sa mu trafíte do noty.

Býka poteší originálny darček. Čo tak vyskúšať maľovanie podľa čísel? Darujte Býkovi obraz, ktorý si namaľuje sám. Aký motív zvoliť? Najlepšie ho poznáte Vy sami. Čo tak staré americké auto na Kube?

clanek_002

Ak je priaznivcom bojových športov, urobíte mu radosť obrazom s Conor McGregoromm. A filmového fanúšika zaiste poteší obraz s Benedict Cumberbatch alebo Mads Mikkelsenom.

clanek_003

V ponuke e-shopu maľovanie podľa čísel nájdete aj hudobné osobnosti pre priaznivcov kvalitnej hudby. Napríklad obraz s Freddiem Mercury. Tento darček je stávka na istotu - Býk dostane nevšedný darček, a navyše si s ním bude môcť vyzdobiť domov, ktorý má tak rád.

Aká je žena Býk

Žena v Býkovi je pravou dámou. V spoločnosti je vždy elegantná, celkom ako hviezdy strieborného plátna. Chová sa distingvovane a stráži si svoje súkromie. Rovnako ako jej mužský náprotivok v Býkovi aj ona stojí nohami pevne na zemi a nemá hlavu v oblakoch. Vie, čo chce od života. V práci sa jej darí a má predpoklady k tomu mať skvelú kariéru.

clanek_004

Keďže je ale veľmi obetavá a citlivá, často dáva prednosť rodine. Cení si domácej pohody a má čarovný dar ju vytvárať aj pre ostatných členov rodiny. Robí jej veľkú radosť, keď sú ľudia okolo nej spokojní a cíti sa dobre.

Žena v Býkovi nerada riskuje. Tak, ako všetky znamenia elementu krajiny, aj ona vsádza na stabilitu a istotu. Nemá rada konflikty. Čas od času radšej ustúpi, aj keď vie, že má pravdu ona. Tak veľmi si cení pokoja a pohody.

Čo má rada žena v Býkovi

Okrem spokojnej a útulnej domácnosti jej urobia radosť pekné veci a dobré jedlo. Dajte si pozor - žena v Býkovi spozná kvalitu a nemá rada čačky. Vždy ju poteší niečo vkusného a originálneho, pritom to ani nemusí byť príliš drahé. Má slabosť na umenie a rada sa rozmaznáva.

clanek_005

Aký darček vybrať pre ženu Býka

Nikdy nesiahnete vedľa s kvalitnou kozmetikou, beauty produktami alebo parfumom. Čo sa vône týka, vyberajte elegantné a harmonické kvetinové tóny. Dokonale podčiarknu jej ženskú povahu, ktorá sa rada halí do luxusu. Ak má navyše parfum dobre vyzerajúci flakónik, máte vyhraté.

Chcete darovať kozmetiku alebo beauty produkty? Máme pre Vás malú radu. Siahnite radšej po známych menách. Rovnako ako muža Býka, aj ženu v Býkovi potešia luxusné značky. Dokážete im tak, že Vám na nich naozaj záleží a chcete ich potešiť. Prírodnej kozmetiky sa radšej vyvarujte, ak si nie ste istí, že ju žena v Býkovi naozaj používa.

Ide Vám z toho hlava prasknúť? Áno, vyberať parfém a kozmetiku pre ženu je naozaj zložité. Preto pre Vás máme aj ďalšie tipy. Keďže má žena v Býkovi rada umenie, aj pre ňu je skvelým darčekom maľovanie podľa čísel. Keďže je vždy za dokonalú dámu, určite má rada Audrey Hepburn alebo Marilyn Monroe.

clanek_006

V prípade, že je veľkou milovníčkou umenia, potešíte ju obrazom mexickej maliarky Fridy Kahlo. Aj ona bola inšpiratívnou a silnou osobnosťou, ktorá sa nebála výziev.

clanek_007

V našom eshope nájdete aj obrazy od veľkých majstrov minulosti. Môže si tak sama namaľovať vlastnú reprodukciu obrazov od Vincenta van Gogha alebo Clauda Moneta.

Nesmieme zabudnúť na to, že žena v Býkovi má rada dobré jedlo a pitie. Môžete jej darovať poukaz do jej obľúbenej reštaurácie. Doba je ale trochu neistá. Vyriešte to lišiacky! Darujte jej obraz s pohárom červeného. Pridajte lístoček, že až bude zase svet v poriadku, zídete sa u ozajstného vína a všetkému sa spolu zasmejete. Uvidíte, že ocení Váš zmysel pre humor.

Veríme, že vám náš článok pomohol s výberom toho pravého darčeka pre ženu či muža Býka vo Vašom okolí. Prajeme Vám, nech narodeniny oslávite spoločne a v dobrej nálade!