Pre plnú funkčnosť týchto stránok je nutné povoliť JavaScript.

TOP 10 motívov so psíkmi

Obklopovať sa krásnymi vecami je pre človeka úplne prirodzené. A čo môže byť krajšie ako obrázky zvierat. V našej ponuke si každý nájde to, čo hľadá. Pokiaľ ste milovníci psov, Vaše rozhodovanie ale bude o poznanie náročnejšie. Psích motívov u nás totiž nájdete skutočne veľa. Preto Vám dnes prinášame tip na 10 tých najkrajších.

clanek_001

Kto by nemiloval zvieratá. Sú krásne a roztomilé. Aj z toho dôvodu radi sledujeme dokumenty a videá s nimi. Nedávna vedecká štúdia dokonca dokázala, že sledovanie fotografií roztomilých mačiatok a šteniatok prospieva našej duševnej hygiene a zlepšuje pracovný výkon. Tak prečo si ich obraz nezavesiť priamo v interiéri?

Maľovanie podľa čísel Vám umožní stať sa skutočným umelcom a pritom nemusíte mať ani štipku výtvarného talentu. Stačí si len vybrať ten najkrajší motív a naše maľovacie sady Vás už povedú krok za krokom. Všetky obrazy, ktoré Vám za chvíľu predstavíme, môžu teda čoskoro zdobiť Váš interiér a ich autorom nebude nikto iný ako Vy!

Čo je maľovanie podľa čísel

Končia Vaše maliarske zručnosti pri tom, že dokážete namaľovať iba domček a nechápete, ako by ste sa mohli stať autormi naozaj profesionálnych a krásnych obrazov? So Zuty naozaj ľahko. Stačí si vybrať nejaký z motívov a my sa už o Váš prerod v umelcov postaráme.

Každá sada maľovania podľa čísel obsahuje:

  • set vybraných akrylových farieb,
  • tri štetce (jeden plochý a dva okrúhle)
  • a kvalitné ľanové plátno s Vami vybraným motívom, ktorý je rozdelený do väčších a menších polí.

Jednotlivé polia na obrázkuoznačené znakmi, ktoré zodpovedajú farbe, ktorou má byť políčko vymaľované. Vďaka tomu začnete kúsok po kúsku tvoriť úplne nový, originálny obraz, ktorý si budete môcť doma zavesiť. Aby ste mali istotu, že už prvýkrát maľovanie hravo zvládnete, stačí si vybrať nejaký z obrazov o veľmi ľahkej alebo jednoduchej náročnosti.

clanek_002

Prečo je motív psa skvelou voľbou?

Ako sme si povedali v úvode, zvieratá sú nielen krásne, ale dokonca na nás majú priam terapeutický vplyv. Pokiaľ teda chcete, aby bol novo vzniknutý obraz zdrojom pokoja a dobrej nálady, zvierací motív je jasný víťaz. A aké zviera je všetkými milované toľko ako pes?

Pes je najlepší priateľ človeka a jeho jedinečná povaha si podmaní snáď každého. Psy sú roztomilí, zábavní, verní, spoločenskí a ochranárski. Nie je teda jediný dôvod, prečo sa zvieratami s takou silnou osobnosťou neobklopovať každý deň.

V našej ponuke navyše nájdete naozaj veľa psích motívov, a tak si určite vyberiete ten pravý, či už sa rozhodnete obraz umiestniť do obývačky alebo detskej izbičky.

Tipy na najkrajšie psie motívy

Pokiaľ máte problém si v záplave motívov vybrať jeden, rozhodli sme sa Vám to uľahčiť. Prinášame Vám preto 10 tých najkrajších obrázkov so psami a veríme, že Vaše rozhodovanie sa tak naozaj zjednoduší.

  1. Roztomilé šteniatko

    Prvý psí obraz podľa čísel, ktorý si predstavíme, je obrázok šteniatko a hortenzie. Tento obrázok je vhodný pre všetkých začiatočníkov, pretože jeho náročnosť je jednoduchá a k vymaľovaniu Vám vystačí iba 22 farieb.

    Vymaľovania tohto obrazu sa vďaka jeho ľahkej náročnosti môžu chopiť aj Vaše deti a vyzdobiť si svoju detskú izbu. Navyše je to práve šteňací motív a veselé farby, čo dokáže skvele podporiť hravú atmosféru detskej izbičky.

    clanek_003

  2. Psia partička

    Tento farebný obraz s názvom veselé zvieratká rozžiari akúkoľvek izbu a pri každom pohľade naň Vám zaručene zdvihne náladu. Môžete si ho vymaľovať sami alebo touto prácou zaúkolovať deti. Vďaka strednej náročnosti budete mať istotu, že počas maľovania si natrénujú trpezlivosť a po dokončení obrazu ich odmení pocit z dobre odvedenej práce.

    Počet farieb na vymaľovanie tohto obrazu podľa čísel je 26 a jeho autorom je ilustrátor Howard Robinson. Ten sa na svet klasických aj exotických zvierat špecializuje a každé jeho dielo v sebe ukrýva hravosť a symfóniu veselých farieb.

    clanek_004

  3. Psík na prechádzke

    Pokiaľ od obrazu s motívom psa nečakáte len detskú hravosť, ale skôr trochu elegancie, potom Vás určite zaujme náš obraz prechádzka žena so psom v parížskej uličke. V ňom sa totiž tiež snúbi pokoj, tajomnosť aj elegancia Paríža.

    Vďaka neutrálnosti motívu je tento obraz možné umiestniť úplne kamkoľvek a vďaka pestrým farbám si obraz nájde cestu k akokoľvek farebne ladenému interiéru. Náročnosť obrazu je jednoduchá a k jeho vymaľovaniu Vám poslúži 34 akrylových farieb.

    Pokiaľ si prajete obraz po jeho vymaľovaní ihneď zavesiť, tak, rovnako ako pri ostatných obrazoch, aj tu si môžete už na začiatku zvoliť, či chcete plátno rovno napnúť na rám.

    clanek_005

  4. Farebný pes

    Obraz psa ale vždy nemusí kopírovať realitu. Umenie je totiž naozaj pestré a psiu symboliku môžete k sebe domov preniesť aj prostredníctvom abstraktnejšieho prevedenia. Náš maľovaný pes dosahuje ľahkú náročnosť ak jeho vymaľovaniu Vám postačí iba 22 farieb.

    Vďaka odľahčenému designu a jasným farbám dokáže skvele splynúť s moderným interiérom alebo naopak rozbiť neutralitu toho tradičnejšieho. Skvele zapadne do akejkoľvek miestnosti a vďaka svojmu dynamickému vzhľadu prinesie energiu a pozitívnu atmosféru.

    clanek_006

  5.  Nemecký ovčiak

    Nemecký ovčiak je veľmi obľúbené psie plemeno. A nie je na tom nič zvláštne, pretože napriek svojej veľkosti a výzoru je mimoriadne ochranárska a lojálna duša. Nemecký ovčiak je skutočne inteligentné a energické plemeno a jeho zástupcovia sa môžu stať skvelými životnými parťákmi. Pokiaľ si títo psíkovia získali Vaše srdce, potom sa Vám bude určite páčiť náš obraz podľa čísel nemecký ovčiak v tráve.

    Svojou náročnosťou sa radí medzi tie ľahké a k jeho vymaľovaniu nájdete v sade 20 farieb. Vďaka realistickému prevedeniu môžete obraz po dokončení prezentovať v akejkoľvek miestnosti. Skvele potom zapadne do miest, kde dominujú šedivé, krémové alebo hnedé tóny.

    clanek_007

  6.  Husky

    Husky je skutočne krásny a jedinečný pes. Mať ho ale v byte je mnohokrát nereálne. Od svojej lásky k nemu ale neupúšťajte a majte ho doma aspoň na plátne. Vďaka jeho veľmi jednoduchej náročnosti sa môžu o jeho stvárnenie postarať aj deti.

    Sada tohto maľovania podľa čísel obsahuje 19 vybraných akrylových farieb a ako v ostatných sadách aj tu nájdete set štetcov aj vyfarbenú predlohu.

    clanek_008

  7. Vlk

    Vlk je symbolom odvahy, sily a vytrvalosti. Tento motív milujú nielen obdivovatelia silných zvierat, ale aj ľudia, ktorí v tomto motíve vidia mystickú symboliku. Obraz strážcu lesov pôsobí veľmi harmonicky a tajomne a vďaka originálnemu spracovaniu upúta pozornosť každého. Náročnosť vymaľovania je jednoduchá a k samotnej realizácii Vám postačí 17 starostlivo zvolených farieb.

    clanek_009

  8. Zlatý retriever

    Neexistuje snáď pes s miernejšou a priateľskejšou povahou ako zlatý retriever. Ak ste aj Vy prepadli jeho jedinečnej osobnosti a nádherným očiam, potom si vyberte jeho obraz, ktorý pochádza z maliarskej dielne Jima Killena. Ten hľadal inšpiráciu pre svoju tvorbu predovšetkým v prírode a jeho obrazy psov patria k tým úplne najcennejším.

    S týmto obrazom si poradia aj začiatočníci. Jeho náročnosť je jednoduchá a na dosiahnutie všetkých odleskov krásnej zlatej srsti sme pre Vás pripravili hneď 29 farieb.

    clanek_010

  9. Pes s knihou

    Ak chcete uhladený a harmonický interiér obohatiť o zaujímavý solitér, potom by ním mal dozaista byť náš obraz pes s knihou. Jedinečný motív, nádherne sýte farby a precízne spracovanie – tento obraz sa stane presne tým kúskom, ktorý si ukradne pozornosť každého.

    Napriek prepracovanému stvárneniu je náročnosť obrazu nízka ak maľovaniu Vám postačí 25 farieb, ktoré sú spolu so štetcami súčasťou maľovacej sady. Rovnako ako pri ostatných obrazoch aj tu sa môžete rozhodnúť pre napnutie plátna na rám, o ktoré sa radi postaráme.

    clanek_011

  10.   Kráľovský pes s pohárom vína

    Pokiaľ od obrazu čakáte, že sa stane solitérnym kúskom, potom pre Vás máme ešte jeden veľmi originálny motív, a tým je kráľovský pes s pohárom vína. Kombinácia abstrakcie, príjemných farieb, psa a vína si určite zamiluje nejeden z priaznivcov originality a odlišnosti. Ak hľadáte obraz, ktorý niekto len tak nemá, potom ho máte práve teraz pred sebou.

    Okrem unikátneho motívu Vás určite zaujme aj skutočnosť, že na vymaľovanie nepotrebujete príliš veľa skúseností, pretože svojou veľmi jednoduchou náročnosťou sa radí medzi tie jednoduchšie.

    clanek_012

Nenašli ste obrázok svojho vysnívaného psa? Vytvoríme obraz podľa Vami vybranej fotografie!

Ak ste v našej ponuke psích motívov nenašli taký, aký ste hľadali, nevešajte hlavu. Nie je problém ho totiž vytvoriť. So Zuty si môžete vytvoriť obraz podľa čísel, ktorý zákazkovo zhotovíme na základe Vami zvolenej fotografie.

Máte Vášho obľúbeného psíka na fotke? Zachytili ste nejaký z jeho momentov, ktorý si chcete pripomínať do konca života? Nahrajte svoju fotografiu na naše stránky do sekcie obraz podľa vlastnej fotografie a my Vám vytvoríme jedinečný obraz.

Fotografia by mala mať dostatočné rozlíšenie, zachytený objekt by nemal byť príliš ďaleko a mal by byť ostrý. Pokiaľ máte o zvolenej fotografii akúkoľvek pochybnosť, nemajte starosť. Po jej nahraní sa Vám ozve náš grafik, ktorý Vás na prípadné nedokonalosti upozorní. Ak bude ale všetko v poriadku, čoskoro sa môžete tešiť na jedinečný obraz podľa čísiel, ktorý budete mať len Vy!

clanek_013

Maľovanie podľa čísel poteší celú rodinu

Naše maľovacie sady sú skvelou zábavou a unikátnou formou kreatívneho odpočinku pre všetky vekové kategórie. Nemusíte vedieť maľovať, aby aj Váš domov zdobil autorský obraz. U nás totiž nájdete motívy určené pre úplných začiatočníkov i maliarskych profesionálov.

Ak ste milovníkmi exotickejších zvierat, prezrite si ponuku našich zvieracích motívov a pustite sa do maľovania. Uvidíte, že na pocite z dokončenia takéhoto výtvarného diela začnete byť závislí.