Pre plnú funkčnosť týchto stránok je nutné povoliť JavaScript.

Zuty spolupracuje s Howardom Robinsonom

Vďaka maľovaniu podľa čísel začnete maľovať ako praví a skúsení maliari. Vyskúšajte originálne licencované motívy od nezávislých umelcov. V predchádzajúcich článkoch sme sa zmieňovali o spolupráci s Richardom Macneilom alebo napríklad Holly Simental. Tentokrát Vám prinášame hravé a farebné obrazy od ilustrátora Howarda Robinsona, ktorému učarovala zvieracia ríša.

miniatura_FB-robinson

Tiež máte radi pravé umenie, ktoré má nejaké posolstvo a silnú atmosféru? Vďaka obrazom podľa čísiel si doma vystavíte presne také obrazy. To ale nie je všetko. Navyše si môžete sami vyskúšať, aké to je byť pravým umelcom. My Vám poskytneme všetko, čo na to potrebujete. Vám stačí iba trocha voľného času a chuť do maľovania. Vezmite štetec do ruky a objavte v sebe umelcov.

Prinášame Vám obrazy Howarda Robinsona, pre ktorého sú typické zvieracie motívy, žiarivé farby a veselá atmosféra. Pokiaľ patríte medzi milovníkov zvierat a prírody, určite by Vám nemali chýbať. Môžete ich zaobstarať buď sami pre seba, alebo pre niekoho, koho srdce ťahá týmto smerom. Poďme si teraz pána Robinsona a jeho tvorbu trochu predstaviť.

Kto je to Howard Robinson?

Howard Robinson je známy ilustrátor zvieracieho sveta, ktorý má prívržencov po celom svete. Na jeho obrazoch ožívajú ako skrotení, tak exotickí tvorovia z Ameriky, Austrálie, Európy, Afriky i Ázie. Tvorba Howarda Robinsona je špecifická veselými témami a príjemnou, odľahčenou náladou.

Robinson pracuje v obore už viac ako 36 rokov. Ide teda o skúseného umelca, ktorý vie, čo robí ľuďom radosť. Narodil sa na severe Anglicka v roku 1959 a väčšinu života prežil na vidieku. Odjakživa mal rád divé zvieratá, ale najviac sa zaujímal o vtáky.

Tie mimochodom aj sám chová a dnes platí vo svojom obore za skutočného odborníka, ktorého pozývajú na prednášky po celom svete. Práve pri týchto cestách zbiera inšpiráciu, ktorú doma mení na skutočné obrazy. Jeho diela si objednávajú hlavne zoologické záhrady a akvária. Aby tiež nie, veď návštevníci a priaznivci zvieracej ríše ich skrátka milujú.

Obrazy Howarda Robinsona na Zuty.sk

Máme pre Vás hneď niekoľko veselých obrazov so štvornohými kamarátmi, ktoré potešia zákazníkov každého veku. Bude to veľmi pekný darček k výročiu, sviatku, narodeninám. Alebo si ho kúpte len sami pre seba. Užite si maľovanie so Zuty.sk!

Všetky obrazy od Howarda Robinsona nájdete na e-shope Zuty.sk v sekcii „Umelci“. Potom už len kliknete na kategóriu s nápisom Howard Robinson a motívy sa Vám samé vyfiltrujú.

Biely bengálsky tiger s mláďatami

Biely bengálsky tiger patrí medzi najvzácnejšie zvieratá na planéte. Môžete ho vidieť napríklad v libereckej zoo. Lenže čo tak obraz tigra v prirodzenom prostredí? Scenéria s mláďatami je hravá a roztomilá. Všimnite si detailné zobrazenie fauny. Tento obraz bude vyzerať veľmi pekne v každej domácnosti.

clanek_001

Zvieratá v polárnom kráľovstve

Za polárnym kruhom žije množstvo nádherných a majestátnych zvierat. Od roztomilých tučniakov cez huňaté tulene až po krásne polárne líšky. A čo potom kosatky a veľryby? Na tomto obraze sú všetky zvieratá pekne pohromade. Vrátane večne hladných čajok. Ak ste pripravení na poriadnu smršť arktického mrazivého vetra, vezmite štetec do ruky a vydajte sa s nami za dobrodružstvom na polárnu výpravu.

clanek_002

Mačky

Väčšina milovníkov zvierat sa rozdeľuje na priaznivcov mačiek alebo psov. A tento motív je ako stvorený pre všetkých fanúšikov roztomilých mačičiek. Pokiaľ máte v rodine napríklad babičku, dcéru alebo Vy sami si svet bez týchto šelmičiek neviete predstaviť, tento obraz Vám nesmie chýbať. Urobte si radosť a pozvite tieto hravé neposlušnosti k sebe domov.

clanek_003

Psi v peknom oblečení

Psi v peknom oblečení je jasná voľba pre každého, kto má za najlepšieho priateľa psa. Títo štvornohí maznáčikovia v ľudskom oblečení a čiapkach vyzerajú naozaj smiešne. Potešia aj vtedy, keď nebudete mať svoj deň. Zlepšite si náladu a hoďte starosti za hlavu.

clanek_004

Vlčia smečka v horách

Vlci sú krásne a zároveň nebezpečné zvieratá. Pokiaľ Vás fascinujú rovnako tak ako nás, tak si musíte vymaľovať obraz Vlčej smečky v horách. Vlčia rodinka v zasneženej horskej krajinke bude pýchou vašej obývačky, pracovne alebo spálne.

clanek_005

Puštík obyčajný

Howard Robinson je odborník na vtáky. A tento obraz Puštík obyčajný sa mu obzvlášť vydaril. Puštíci sú múdre sovy, ktoré povzbudia vaše sústredenie a pomôžu vám s prípravou do školy alebo do práce. Vedeli ste, že púštici tvoria pary na celý život? Akonáhle si nájdu partnera, už spolu zostanú. Puštík tak podporí aj partnerskú harmóniu a romantickú energiu u Vás v spálni.

clanek_006

Maľovať podľa čísel zvládne každý! Aj Vy sa môžete stať umelcom

Nie ste si istí, či maľovanie podľa čísel zvládnete? Chcete obraz darovať, ale lámete si hlavu nad tým, či to pre babičku nebude veľmi zložité? Máme pre Vás dobrú správu. Maľovať so Zuty.sk môže úplne každý. Vôbec nezáleží na tom, či má skúsenosti. Všetko je vymyslené tak, aby obraz zvládol dokončiť aj úplný začiatočník alebo senior, ktorý má slabší zrak av rukách už nemá takú silu.

Obrazy predávame v piatich obtiažnostiach. Tie najjednoduchšie zvládnu aj malé deti, ktoré nemajú taký rozvinutý cit. Alebo práve staršie osoby. Odporúčame objednať jednoduchší motív. Nabudúce môžete latku zdvihnúť! Pozrite sa na rozdiely v náročnostiach a vyberte si tú pravú pre Vás.

Nezabudnite, že ide hlavne o to sa pobaviť. Nie je to žiadna výučba maliarstva, ale relaxačná a oddychová činnosť. Aj keď pravdou je, že pomocou maľovania podľa čísel si osvojíte základné maliarske metódy a nabudúce sa napríklad už vrhnete aj do maľby podľa vlastného návrhu.

Ako to celé funguje? Od nás obdržíte motív natlačený na plátne. Tento motív bude rozdelený do množstva malých plôšok s číslami. Každé číslo odkazuje na farbu, pomocou ktorej dielik vyfarbíte. Tak budete pomaly postupovať, až dokončíte celý obraz. Keďže Vám ku každej zásielke pridáme aj lupu, poradíte si aj s tými najmenšími detailmi ako pravý profesionál.

Pozrite sa na náš návod Ako začať maľovať. Všetko je v ňom pekne vysvetlené, a pokiaľ budete chcieť, môžete sa aj pozrieť na video o tom, ako vyzerá maľovanie podľa čísel v praxi.

Okrem motívu Vám od nás prídu aj profesionálne akrylové farby, ktoré vydržia žiariť dlhé roky potom, čo obraz dokončíte. Pribalíme samozrejme aj nylonové štetce, s ktorými pohodlne vyfarbíte ako malé, tak aj väčšie plôšky.

V balíčku od nás nájdete aj háčiky na zavesenie, na ktoré potom obraz v miestnosti zavesíte. A ešte malá rada na záver. Obrazy ponúkame vo variante s vypnutím alebo bez vypnutia na rám. S plátnom, ktoré je vypnuté na ráme, sa Vám bude pracovať oveľa lepšie. A preto Vám tento variant vrelo odporúčame.

Najlepšie motívy maľovania podľa čísel nájdete na Zuty.sk

Sme najväčší európsky výrobca maľovanie podľa čísel. Na konte máme státisíce spokojných zákazníkov a budeme veľmi radi, pokiaľ sa k nim pridáte. Okrem Slovenskej republiky rozvážame po celej Európe. A ak nakupujete na Slovensku, ponúkame Vám dopravu zadarmo pri nákupe nad 50 €. Využite to a nakúpte motívy pre seba i svojich blízkych.

Založte si u nás zákaznícky účet a staňte sa členmi Zuty Klubu. Okrem množstevných zliav získate nárok aj na množstvo výhod, ktoré neregistrovaní zákazníci nemajú. Okrem ďalších zliav sú to aj rôzne limitované edície, špeciálne motívy alebo darčeky a zvýhodnené ponuky.

Pokiaľ sa s nami chystáte maľovať pravidelne a svetu obrazov podľa čísel ste prepadli, určite do nášho zákazníckeho klubu vstúpte, ušetríte. Členstvo je samozrejme úplne zadarmo, ani nemusíte objednávať pravidelne.

Okrem obrazov od Howarda Robinsona ponúkame aj množstvo ďalších motívov z rôznych kategórií. Je len na vás, čo sa vám páči. U nás nájdete všetko. Od rôznych miest v prírode a v mestách, cez celebrity, pop-art a abstrakciu, reprodukcie diel veľkých maliarov až po dopravné prostriedky či zátišia a krajinky. Náš záber je skutočne široký.

Prečo by ste mali Vy aj Vaši blízki začať maľovať podľa čísel?

Maľovanie podľa čísel je zábavná relaxačná činnosť, vďaka ktorej zabudnete na všetok stres a negatívne myšlienky. Vyhraďte si chvíľku len pre seba. Uvidíte, že sa nabijete pozitívnou energiou a získate nový elán.

Trénujete jemnú motoriku. To je dôležité nielen pre malé deti, ale aj pre dospelých a seniorov. Jemná ručná činnosť má totiž skvelý vplyv na mozog, stimuluje ho a dáva mu kvalitné podnety. Pokiaľ sa chcete udržať v dobrej psychickej i fyzickej kondícii, začnite maľovať.

Posilňujete sústredenie. V dnešnej dobe na nás zo všetkých strán útočia všelijaké rušivé vplyvy. Len sa zamyslite, kedy naposledy ste sa naozaj sústredili na jednu vec a neustále nekontrolovali telefón? Vďaka obrazom podľa čísel potrénujete schopnosť koncentrácie, čo sa pozitívne odrazí aj na Vašom výkone v práci alebo v škole.

Získate krásnu dekoráciu do domácnosti. Všetci si radi zdobíme svoje kráľovstvá. A taký skutočný obraz, to je ešte len pohľad. Dodá miestnosti na charaktere a udá tón nálady v izbe. Potrebujete sa rozveseliť? Zvoľte hravý motív. Radi by ste do domu vniesli trochu farebnosti, exotiky? Nie je nič ľahšieho ako objednať obraz podľa čísel. Uvidíte, že sa vďaka nemu budete doma cítiť lepšie nielen Vy, ale aj Vaše návštevy. Tým sa navyše budete môcť pochváliť, čo ste vlastnými rukami namaľovali.

Máte otázky? Radi Vám poradíme!

Máte ohľadne obrazov podľa čísel nejaké otázky? Navštívte našu Poradňu. Nájdete tam detailné návody aj s videami, ktoré Vám pomôžu s výberom. Ak by ste mali nejaké konkrétne otázky priamo na nás, neváhajte nás kontaktovať.

Naša zákaznícka podpora sa Vám bude rada venovať. Naše telefónne číslo je 222 205 478 . Sme dostupní každý všedný deň od 8:00 do 16:00. Pokiaľ sa Vám tento čas nehodí, napíšte nám e-mail na info@zuty.sk a my sa Vám ozveme.