Pre plnú funkčnosť týchto stránok je nutné povoliť JavaScript.

Zuty nadeľuje ku Dňu detí

Pokiaľ neviete, čím tento rok obdarovať tých najmenších ku Dňu detí, máme pre Vás hneď niekoľko nápadov. Maľovanie podľa čísel je totiž skvelou zábavou pre každého a v našej ponuke nájdete celý rad motívov, ktoré si Vaše deti zamilujú. Okrem toho prinesie maľovanie deťom aj ďalšie benefity. Aké? O tom sa detailnejšie porozprávame dnes.

clanek_001

Čo je maľovanie podľa čísel?

Maľovanie podľa čísel je skvelou formou zábavy a odpočinku. Túto aktivitu si môže užívať celá rodina. Je totiž určená pre všetky generácie. Súčasťou každého balenia je plátno s obrázkom, ktorý je rozdelený na menšie políčka označené číslami. Ďalej tu nájdete farby a štetce. Čísla v políčku potom vždy označujú určitú farbu, ktorou má byť dané miesto vymaľované.

Pokiaľ ste už taký obrázok u niekoho zahliadli, ale maľovanie Vám pre deti pripadá príliš náročné, nie je to tak. V našej ponuke totiž nájdete obrázky rôznej náročnosti a sú tu ideálne obrázky aj pre tých najmenších. A pretože nám Deň detí už pomaly klope na dvere, prichystali sme si pre tých najmenších darček!

Keď u nás nakúpite nad 60 €, dostanete sadu maľovania podľa čísel pre deti úplne zadarmo. Akcia pobeží medzi dňami 24. - 25. 5. a pre Vaše deti sme si pripravili obraz Tiger alebo mačiatko. Neváhajte teda a darujte deťom darček, ktorý má zmysel!

clanek_002

Aké obrázky sa pre deti hodia

Pri výbere obrázku pre deti sa nerozhodujte iba podľa jeho motívu a dizajnu. Berte tiež ohľad na jeho náročnosť, ktorá je u neho vždy uvedená. Súčasne sa tiež môžete pozrieť, z koľkých políčok sa obrázok skladá a koľko k nemu je farieb. Aj to vám totiž môže pomôcť s rozhodovaním. Pokiaľ si ale z našej kategórie pre deti neviete vybrať, v tomto článku Vám prinesieme konkrétne tipy.

Benefity maľovania podľa čísel

Maľovaním podľa čísel si deti nevytvoria iba jedinečnú dekoráciu do svojej izby, ale v mnohých ohľadoch budú tiež rozvíjať svoje schopnosti. Touto maľovacou sadou im nevenujete iba omaľovánku, ale podporíte aj rozvoj celého radu zručností.

Podporuje kreativitu

Maľovanie podľa čísel dokáže vo Vašich deťoch zapáliť kreativitu a chuť niečo vytvárať. Môžete začať jednoduchšími obrázkami a potom ich náročnosť postupne zvyšovať. Deti potom uvidia svoj pokrok a maľovanie si zamilujú.

Okrem toho slúžia jednotlivé obrázky ako dekorácia. Ak ich máte v pláne zavesiť na stenu, určite zvážte variant obrázku, kedy je plátno už vopred pripevnené na drevený rám a celý obraz je tak pripravený na to, aby zdobil izbu.

Zlepšuje jemnú motoriku

Jednotlivé políčka vyžadujú väčšiu či menšiu dávku citu pre detail. Vďaka tomu sa deti učia presnosti. Štetce o rôznych veľkostiach im potom s touto jemnou a detailnou prácou pomáhajú.

clanek_003

Je vhodné pre kooperáciu

Pokiaľ plánujete oslavu alebo máte naraz pod strechou viac detí, maľovanie podľa čísel je ideálnou zábavou. Deti si tak môžu spoločne maľovať, pomáhať si a radiť. Vďaka tomu sa potom uľahčí nadväzovanie nových priateľstiev a komunikácie.

Navodzuje pocit radosti a kladného sebahodnotenia

Na maľovaní podľa čísiel je skvelé, že sa každý môže stať umelcom a vytvoriť naozaj krásny obrázok. Vďaka vyfarbovaniu jednotlivých políčok nie je potrebné žiadne veľké nadanie. Stačí iba dodržiavať postup a krásne dielo je na svete.

Tak ako každý, aj deti potom cítia hrdosť, že dokázali vytvoriť niečo jedinečné a krásne. Pokiaľ teda chcete, aby na seba mohli byť pyšné, určite im taký darček doprajte.

Učia trpezlivosti

Keď si jednotlivé obrázky prezriete, všimnete si, že je u nich uvedený počet políčok, do ktorých sú rozdelené. Niektoré obrázky sú skutočne rozsiahle a vyžadujú mnoho koncentrácie a času. Deti preto pri maľovaní rýchlo pochopia, že veci potrebujú svoj čas a nejdú uponáhľať. Vďaka postupnému vyfarbovaniu sa tak učia trpezlivosti, koncentrácii a pokoju.

Uvoľňuje stres a napätie

Maľovanie je unikátnou formou uvoľnenia a odpočinku. Dokáže redukovať pocity napätia, stresu alebo úzkosti. Postupne vznikajúce dielo potom prináša pocit uspokojenia a podporuje uvoľňovanie hormónov šťastia. A práve tie sú pre boj so stresom a úzkosťou tým najlepším riešením.

Zabaví deti na celé hodiny

Vymýšľať zábavu pre deti, ktorá sa neskončí za pár minút, dokáže byť niekedy veľkou výzvou. Maľovanie podľa čísel ale dokáže deti zamestnať na veľmi dlhú dobu. Navyše je skvelé, že sa k obrázku môžu vracať priebežne a čím bližšie budú cieľu, tým viac času budú chcieť maľovaniu venovať.

Pomáha s učením čísel a farieb

Vďaka maľovaniu so Zuty si deti tiež neustále opakujú a upevňujú číslovky a farby. Po celú dobu maľovania tak deti musia premýšľať a správne vyhodnocovať. To je skvelým tréningom pre mozog.

Ideálne motívy pre deti

Urobiť Vašim potomkom krásny Deň detí je jednoduchšie, než si myslíte. Darovaním maľovaniu podľa čísel im venujete zmysluplný darček, ktorý ich bude baviť a nastaví im zrkadlo, že pri troche trpezlivosti a usilovnosti môžu dosiahnuť veľké veci.

Pokiaľ si neviete rady s výberom optimálneho obrázku alebo len chcete trochu inšpirácie, odporučíme Vám pár ideálnych motívov z našej ponuky. Nájdete medzi nimi zvieratká alebo rozprávkové motívy.

Je krásne, keď detskú izbu môže zdobiť obľúbená rozprávková alebo knižná postava. Na to sme samozrejme mysleli a v našej ponuke preto nájdete veľmi obľúbené motívy, ktorými sú napríklad Malá morská víla, Ľadové kráľovstvo II alebo Malý princ s líštičkou. Všetky tri obrázky sa vyznačujú nízkou náročnosťou a jedinečným prevedením

clanek_004

Pokiaľ sa u Vás doma ale obľúbení hrdinovia striedajú ako na bežiacom páse, potom je ideálne zvoliť niečo neutrálnejšie, a tým sú dozaista zvieratká. Každé dieťa má v ríši zvierat svojho jednoznačného favorita, a tak im určite urobíte veľkú radosť, keď si ho budú môcť zvečniť na plátne.

Nájdete u nás tak obľúbené Šteniatko alebo Mačiatko v hrnčeku, exotickú Pandu alebo Sovičku, ktorá ako symbol múdrosti krásne ozdobí detský študijný kútik. Hoci sú jednotlivé zvieratká veľmi prepracované, nevyžadujú žiadne predchádzajúce skúsenosti. Ide o najnižšiu možnú náročnosť, a tak túto výzvu deti ľahko pokoria.

clanek_005

Dievčatá a chlapci si ale samozrejme obľúbia aj ďalšie motívy. Objednať si môžete aj Spidermana, Minecraft, Jednorožca alebo obrázok Dve mačky. Všetko záleží len na preferencii a záľubách Vašich detí.

Prečo si vybrať obrázky od Zuty

Maľovanie podľa čísel sa teší čoraz väčšej popularite. Ľudia sa preň často rozhodnú, pretože má veľmi pozitívny vplyv na naše rozpoloženie a súčasne prináša úplne nevšedné dekorácie do bytu.

Kvalitné prevedenie jednotlivých častí sady

Sady maľovania nakúpite u mnohých predajcov, mnohokrát ale môže ísť o veľmi nízku kvalitu. Pokiaľ teda chcete garanciu prémiového spracovania, potom si vyberte u Zuty. Nielen, že budete môcť vyberať z celého radu jedinečných námetov, ale tiež dostanete všetko, čo na to potrebujete. Súčasťou sady sú kvalitné štetce o rôznych veľkostiach, ktoré Vám pomôžu pobiť sa aj s tými najmenšími detailmi.

Ďalšou samozrejmosťou sú kvalitné farby, ktoré Vám vystačia na vymaľovanie celého obrázku a nevyblednú. Keby sa Vám náhodou stalo, že Vám farby dôjdu ešte pred dokončením Vášho majstrovského diela, vôbec sa nič nedeje. Zuty Vám totiž potrebné chýbajúce farby bezplatne dodá a dielo tak môžete bez prekážok dokončiť.

clanek_006

Možnosť napnutia na rám

Ak si kupujete obraz s jasným zámerom, a to s tým, že bude zdobiť nejakú zo stien Vašej domácnosti, môžete si rovno objednať plátno, ktoré je natiahnuté na drevený rám. Ihneď po dokončení tak obraz môžete zavesiť a užívať si jeho krásu.

Aby mohol byť obraz jedinečný, potrebujete nielen trochu trpezlivosti pri tvorení, ale aj vysoko kvalitné spracovanie jednotlivých komponentov. A práve na to sa u nás môžete spoľahnúť.

clanek_007

Oslávte Deň detí so Zuty

V dnešnej dobe je čím ďalej ťažšie urobiť deťom radosť skutočne zmysluplným darčekom. Sada maľovania podľa čísel ale takým darčekom dozaista je. Deti nielenže vytvoria unikátne umelecké dielo, ale taktiež budú trénovať celý rad najrôznejších zručností.

Deti sa dnes často upínajú na moderné technológie. Častým dôvodom je ale skutočnosť, že si nevedia nájsť inú zábavu. Maľovanie podľa čísel ich dokáže zamestnať na celé hodiny a umožňuje, aby si deti aktivitu rozložili do viacerých dní. Navyše pocit z hotového diela bude nenahraditeľný.

clanek_008

Využite našu akciu

Pokiaľ teda hľadáte skvelý a jedinečný darček ku Dňu detí, určite sa spoľahnite na Zuty. Vyberať môžete zo stoviek motívov. Pretože aj my chceme s deťmi ich deň osláviť, rozhodli sme sa Vám pre nich venovať darček ku každému nákupu nad 60 €.

Táto akcia prebehne na našich stránkach v dňoch 24. - 25. 5. a k nákupu nad 60 € získate ako darček obrázok priamo určený pre deti. Venovať im tak môžete obraz s názvom Mačiatko alebo tiger, ktorý im určite urobí veľkú radosť a odštartuje ich tvorivosť.

Maľovanie podľa čísel je zábava pre každého

Maľovanie podľa čísel ale nie je iba zábavou pre tých najmenších. Odpočinok a upokojenie prinesú aj Vám. Preto si pozrite našu kompletnú ponuku a pustite sa do maľovania spolu s deťmi. Takto stráveného času nebudete ľutovať a navyše Váš domov neskôr ozdobia najrôznejšie umelecké diela, ktoré so sebou prinesú jedinečnosť a osobitosť. Prineste do Vašej rodiny originálnu zábavu a začnite maľovať so Zuty.